Tα ζώδια σήμερα 16 Ιουλίου: Σελήνη στον Ζυγό, επικοινωνιακές δυσκολίες

Tα ζώδια σήμερα 16 Ιουλίου: Σελήνη στον Ζυγό, επικοινωνιακές δυσκολίες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες, οι ομιλητικοί και συζητήσιμοι θα έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν και να συναναστραφούν με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Στον αισθηματικό τομέα θα εκδηλωθεί η ανάγκη για συντροφικότητα και αμοιβαιότητα, τα ζευγάρια θα μπορέσουν να κοινωνικοποιηθούν και να ανανεώσουν τις μεταξύ τους επαφές.

Οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι οικείες και αυθόρμητες, οι φιλικές επαφές πολύ γρήγορα πάρουν μία πιο προσωπική όψη. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξει δυσκολία στη λήψη αποφάσεων. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, η σκέψη θα είναι μπερδεμένη, μεγάλη σημασία θα πρέπει να δοθεί στον τρόπο έκφρασης και διατύπωσης. Ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις και διαστρεβλώσεις, τα λόγια θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα. 

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης φεύγουν τα εμπόδια ανοίγει ο δρόμος για εφαρμογή και υλοποίηση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι συντονισμός και αυτοσυγκράτηση, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη. Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να μιλήσουν για το θέμα της δέσμευσης

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα