Tα ζώδια σήμερα 8 Ιουλίου: H μέρα ενισχύει τις ανασφάλειες και τους φόβους

Tα ζώδια σήμερα 8 Ιουλίου: H μέρα ενισχύει τις ανασφάλειες και τους φόβους

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα δημιουργήσει σε όλα τα ζώδια την ανάγκη για ασυνήθιστες ενέργειες και επιλογές. Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές και στις ακρότητες. Στον αισθηματικό τομέα κάποιοι ενδεχομένως να στραφούν προς τις εκκεντρικές επιλογές, ίσως να εντυπωσιαστούν από άτομα διαφορετικής προσωπικότητας που να υπάρχει το στοιχείο της υπερβολής.

Σε θέματα οικονομικής φύσης προσοχή στα ρίσκα αβέβαιης κατάληξης, απαραίτητο θα είναι να μελετηθούν πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση, ίσως κάποιοι να ξοδέψουν μεγάλα χρηματικά ποσά επιλέγοντας κάτι το ιδιαιτέρως εκκεντρικό.  

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Καρκίνο θα υπάρξει ανάγκη για ασφάλεια, ισορροπία, κατοχύρωση. Έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις οικογενειακές σχέσεις, με το σπίτι, καθώς επίσης και με υποθέσεις γύρω από οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα οι απογοητευμένοι ή ευάλωτοι απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να εστιάσουν στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων, θα πρέπει να αποφύγουν τις αρνητικές ή πεσιμιστικές σκέψεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία φεύγουν οι κυκλοθυμίες και οι διακυμάνσεις, ο θετικός τρόπος σκέψης θα βοηθήσει στην εσωτερική ισορροπία.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα