Tα ζώδια σήμερα 5 Ιουλίου: Προσοχή στα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη

Tα ζώδια σήμερα 5 Ιουλίου: Προσοχή στα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό θα βοηθήσει στην τόνωση της αισιοδοξίας και της αυτοπεποίθησης στα ζώδια, ενώ πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης. Στα επαγγελματικά φεύγουν τα εμπόδια, οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να καταλήξουν σε ένα δημιουργικό και αποδοτικό αποτέλεσμα.

Θα εκδηλωθεί ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες, θα υπάρξει το άνοιγμα για νέες εμπειρίες, για περιπέτειες και για δραστηριότητες που θα φέρουν συναισθηματική τόνωση. Οι σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιωθούν, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διαφοροποιήσεις και αλλαγές. Δεν αποκλείεται κάποιοι να πάρουν την απόφαση να απομακρυνθούν από ανθρώπους που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. 
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για σταθεροποίηση και κατοχύρωση. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν μία πιο δεσμευτική ώθηση στη σχέση τους, δεν θα λείψουν τα άμεσα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος προκειμένου να μπουν σε πρακτικό επίπεδο οι επιδιώξεις.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα έκταση θα έχει η φαντασία και η πνευματικότητα, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσουν να εμπνευστούν.Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει αποκαλυπτικά συμβάντα που θα τονώσουν την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση. Φεύγει η αμφιβολία, θα ακουστούν αλήθειες που θα ξεκαθαρίσουν τα αισθήματα.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα