Ζώδια: Αυτά τα ζευγάρια ζωδίων συνεχίζουν τις επαφές και μετά τον χωρισμό τους

Ζώδια: Αυτά τα ζευγάρια ζωδίων συνεχίζουν τις επαφές και μετά τον χωρισμό τους

Κάποια ζευγάρια χωρίζουν αλλά δεν λένε να αποδεχτούν τους τίτλους τέλους της σχέσης τους. Ακόμα και αν ρίξουν αυλαία, τους είναι δύσκολο να κόψουν το σεξ ενώ δεν λένε «όχι» σε μια περιστασιακή -ή και συχνή- συνεύρεση. Ποια είναι αυτά;


Δίδυμοι – Τοξότες
Η ισχυρή αμοιβαία αίσθηση περιέργειας τους καθιστά ένα εξαιρετικά συμβατό ταιριαστό ζευγάρι. Και οι δύο ψάχνουν για έναν σύντροφο που τους κινεί το ενδιαφέρον, τους προκαλεί και τους κρατάει σε εγρήγορση – και τα βρίσκουν όλα αυτά ο ένας στον άλλον. Αλλά και τα δύο αυτά ζώδια είναι τόσο εγκεφαλικά που τείνουν να πηγαινοέρχονται μεταξύ διαφόρων πραγμάτων που τους τραβάνε την προσοχή, κάτι που κάνει τη σχέση τους δυνητικά ασταθή. Εντούτοις, ακόμα και όταν αποφασίσουν να χωρίσουν και να προχωρήσουν τη ζωή τους, παραμένουν συνεπαρμένοι ο ένας από τον άλλον. Τα βρίσκουν και τα χαλάνε ξανά και ξανά, μόνο και μόνο για να ανακαλύψουν ότι η χημεία μεταξύ τους ακόμα ισχύει.

Καρκίνος – Σκορπιός
Παρόλο που το συναίσθημα, η ένταση και το πάθος δημιουργούν πολύ δυνατούς δεσμούς στο ζευγάρι. ‘Εχουν προδιαγραφές για να καταλήξουν σε καταστάσεις όπου θα εναλλάσσονται η άμυνα με την επίθεση. Αυτό δημιουργεί έναν κύκλο που μπορεί να οδηγήσει σε τοξικότητα και τότε καθίσταται απαραίτητο πλέον το ζευγάρι να πάρει χωριστούς δρόμους. Αλλά, όταν μια σύνδεση είναι τόσο βαθιά όσο μπορεί να δημιουργήσει αυτό το ζευγάρι, ίσως να αποδειχτεί εξαιρετικά δύσκολο ν’ αφήσουν εντελώς ο ένας τον άλλον. Υπάρχει πάθος εδώ και εύκολα αναζωπυρώνεται, ακόμα κι όταν ξέρουν ότι πρέπει να ξεπεράσουν τη σχέση και να προχωρήσουν τη ζωή τους παρακάτω.

Κριός – Λέων
Όπως λέει και το astrology.gr και τα δύο έχουν έντονη σεξουαλικότητα, δρουν με το συναίσθημα της στιγμής και το να χωρίσουν μπορεί να είναι απόφαση αυτής τους της φόρτισης. Αυτό δε σημαίνει ότι «καλμάροντας» δε θα αρχίσουν να σκέφτονται ότι ενδεχομένως να έκαναν και λάθος. Οπότε, είναι πολύ πιθανό να αφήνουν ένα μικρό παραθυράκι ανοιχτό σε μια πιθανή επανασύνδεση, ακόμα κι αν ξέρουν κατά βάθος ότι σαν προσωπικότητες είναι αρκετά ισχυρές, με μεγάλο εγωισμό και δεν πρόκειται να αλλάξει κανείς από τους δύο, έτσι ώστε να είναι ξανά μαζί.

https://www.in.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα