Tα ζώδια σήμερα 29 Ιουνίου: Νέο κεφάλαιο στις πνευματικές αναζητήσεις

Tα ζώδια σήμερα 29 Ιουνίου: Νέο κεφάλαιο στις πνευματικές αναζητήσεις

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς τα χαρακτηριστικά που επηρεάζουν τα ζώδια θα είναι ευαισθησία, συμπόνια, συμπαράσταση. Έκταση θα έχει η φαντασία, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα χαρακτηρίζονται από έμπνευση και δημιουργικό πνεύμα, θα έχουν τη διάθεση να προχωρήσουν τα έργα τους. Προσοχή στην έντονη ονειροπόληση και στις φαντασιώσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για ωραιοποιήσεις, εξιδανικεύσεις και αυταπάτες.

Οι ευάλωτοι χαρακτήρες θα πρέπει να κάνουν προσπάθεια να ισορροπήσουν συναισθηματικά, απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να εστιάσουν στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ήρεμα και ευχάριστα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη φέρνει αισιοδοξία, οι ενέργειες θα είναι δυναμικές και απελευθερωμένες. Δεν θα λείψουν τα απρόοπτα συμβάντα που θα φέρουν εκπλήξεις, στις συζητήσεις εξομολογητικά λόγια θα ακουστούν που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές.

Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, καινοτόμος θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι δυναμικοί χαρακτήρες θα έχουν τη διάθεση να ρισκάρουν. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για εκδηλώσεις και προσεγγίσεις, την εμφάνισή τους θα κάνουν άτομα που θα δημιουργήσουν εκπλήξεις και έντονους ενθουσιασμούς. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

Διαβάστε αναλυτικά

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα