Tα ζώδια σήμερα 17 Ιουνίου: Άφησε στην άκρη ό,τι σε πικραίνει

Tα ζώδια σήμερα 17 Ιουνίου: Άφησε στην άκρη ό,τι σε πικραίνει

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο θα υπάρξει ανάγκη για οργάνωση τακτοποίηση και διεκπεραίωση σε όλα τα ζώδια. Οι εκκρεμότητες θα δημιουργήσουν άγχος γι αυτό στόχος θα είναι να μπει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις. 

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, φέρνει αισιοδοξία και ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Φεύγει η διστακτικότητα, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και δυναμικές, δεν θα λείψουν τα απρόοπτα συμβάντα που θα φέρουν ενθουσιασμούς. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξει τόνωση, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ανανεωτικές δραστηριότητες. 

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει ανοίγματα σε ζητήματα αισθηματικής φύσης, θα γίνουν καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες δεν αποκλείεται να φέρουν έντονους ενθουσιασμούς. Τα τσακωμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν πάνω σε νέα βάση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανένωση. Θέματα οικονομικής φύσης θα έχουν θετική εξέλιξη, ανοίγει ο δρόμος για συναλλαγές και αγοραπωλησίες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή καθώς επίσης και στην αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα, ενδεχομένως να υπάρξει σύγχυση στις σκέψεις και στα συναισθήματα. Προσοχή στις παρερμηνεύσεις, στις παραπλανήσεις και στις γρήγορες εξιδανικεύσεις. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα