Tα ζώδια σήμερα 15 Ιουνίου: Η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει παρεξηγήσεις

Tα ζώδια σήμερα 15 Ιουνίου: Η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει παρεξηγήσεις

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ουρανό είναι μία δύσκολη όψη για τα ζώδια. Ελλοχεύει κίνδυνος για ακρότητες, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να μείνουν οριοθετημένοι μέσα σε πλαίσια και κανόνες θα υπάρξουν αντικομφορμιστικές τάσεις. Δεν θα λείψουν οι εκκεντρικές ενέργειες και επιλογές, οι αντιδραστικοί χαρακτήρες θα θελήσουν να εναντιωθούν στο κατεστημένο, θα είναι δύσκολο για αυτούς να κινηθούν μέσα σε καθιερωμένες συνθήκες.

Σε εξουσιαστικές συμπεριφορές θα υπάρξει έντονη αντίδραση, στον επαγγελματικό τομέα οι αντιπαραθέσεις θα οδηγήσουν σε ρήξεις που δεν αποκλείεται να βάλουν σε κίνδυνο σχέσεις συνεργασίες και επαγγελματικές θέσεις. Απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση, οι ηγετικοί χαρακτήρες θα πρέπει να είναι σε θέση να οριοθετήσουν την ανάγκη τους για επιβολή και εξουσία.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα, έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική εικόνα, την αυτοπροβολή, οι δυναμικοί χαρακτήρες θα θελήσουν να υπερισχύσουν, προσοχή στις ανταγωνιστικές διαθέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, θα πρέπει να αποφευχθεί η αναβολή και η καθυστέρηση, καλό θα είναι να υπάρξει αμεσότητα στις αποφάσεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή είναι μία θετική όψη, θα δώσει τη δυνατότητα να ξανά συζητηθούν θέματα που κατά την προηγούμενη περίοδο είχαν μείνει ανοιχτά. Στις συζητήσεις τα λόγια και οι εξηγήσεις θα βοηθήσουν να δοθούν ουσιαστικές λύσεις, οι επαναπροσδιορισμοί θα έχουν θετική κατάληξη. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να λύσουν τα επίμαχα ζητήματα.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα