Tα ζώδια σήμερα 11 Ιουνίου: H είσοδος του Άρη φέρνει αυτοπεποίθηση

Ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 29 Ιουλίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για αυτοπροβολή και καταξίωση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση και άνοδο, τα οργανωμένα πλάνα θα έχουν την προοπτική να υλοποιηθούν. Προσοχή στις ανταγωνιστικές τάσεις, οι εξουσιαστικοί και ηγετικοί χαρακτήρες θα προσπαθήσουν να επιβληθούν και να υπερισχύσουν.

Οι οξύθυμοι καλό θα είναι να διατηρήσουν την αυτοσυγκράτηση τους, απαραίτητο θα είναι να προσπαθήσουν να αποφύγουν τις ρήξεις και τις εντάσεις. Στον αισθηματικό τομέα έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις, οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες και ιδιαιτέρως ελκυστικές. Οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν καινούργιες γνωριμίες και να δώσουν νέα ώθηση στην προσωπική τους ζωή.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα, ωστόσο για να είναι εφικτή η συνεννόηση θα πρέπει τα λόγια να είναι ξεκάθαρα. Ίσως να υπάρξουν αμφιβολίες και αμφισβητήσεις, δεν αποκλείεται κάποιοι να μπερδευτούν και να μην είναι σε θέση να αποφασίσουν ή να ισορροπήσουν.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Καρκίνο, έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις, στο σπίτι, στα περιουσιακά στοιχεία, στις οικογενειακές επαφές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι μία δημιουργική όψη, οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες και συγκαταβατικές. Στις επαφές και στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συμφιλίωση και επανασύνδεση, ανοίγει ο δρόμος για να βελτιωθούν οι σχέσεις και να γίνουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

Στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα