Tα ζώδια σήμερα 10 Ιουνίου: Έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους με ξεκαθαρίσματα και εντάσεις

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 πραγματοποιείται έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων, και θα πρέπει να επεξεργαστούμε πολύ καλά τις πληροφορίες και τα δεδομένα, ενώ οι εξελίξεις και τα συμβάντα θα έχουν επίδραση σε ψυχολογικό επίπεδο. Ενδεχομένως να είναι αυξημένο το άγχος, η εσωτερική ανησυχία ίσως να είναι έντονη, για να παρθούν σωστές αποφάσεις θα πρέπει να υπάρξει ορθολογισμός.

Πρόκειται για την πρώτη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς, που είναι και Νέα Σελήνη, στην 19η μοίρα των Διδύμων. Είναι μια δακτυλιοειδής Ηλιακή έκλειψη, δηλαδή δεν θα σκοτεινιάσει εντελώς τον Ήλιο, καθώς η Σελήνη -που θα περάσει ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο- θα έχει μικρότερη διάμετρο λόγω απόστασης, αφήνοντας ένα δαχτυλίδι φωτός γύρω από τον Ήλιο.

 
Σχηματίζει σύνοδο με τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας και κυβερνήτη του ζωδίου που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη - Ηλιακή έκλειψη και ένα τετράγωνο με τον πλανήτη των ψευδαισθήσεων και των ονείρων, τον Ποσειδώνα. 

 
Απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθεί το συναίσθημα με τη λογική, οι ενέργειες δεν θα πρέπει να καθοδηγούνται από τη συναισθηματική ένταση. Δεν αποκλείεται τα απρόοπτα συμβάντα να καταφέρουν να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα, αναγκαίο θα είναι να υπάρξει αποδοχή και προσαρμοστικότητα. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στον τρόπο αντίληψης, καλό θα είναι να μην υπάρξει προσκόλληση στις αρνητικές σκέψεις, οι χαρακτήρες που έχουν την τάση να προσκολλούνται ενδεχομένως να αυτό-παγιδευτούν.

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει η δυνατότητα για αλλαγή των συνθηκών, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμένες ενέργειες, καθαρή σκέψη και συγκαταβατικότητα. Για να εξελιχθούν οι συνεργασίες ομαλά θα πρέπει να υπάρχει συμβιβαστική διάθεση, η αδιαλλαξία θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις συναδελφικές σχέσεις, καλό θα είναι να οριοθετηθούν οι αντιδραστικές συμπεριφορές.

 
Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν χαλαρή ή σταθερή σχέση καλούνται να πάρουν αποφάσεις σχετικά με την πορεία του δεσμού τους, ίσως να υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα και πληροφορίες που θα διαφοροποιήσουν τις βλέψεις. Οι ελεύθεροι θα πρέπει να δώσουν έμφαση στον τρόπο που θα προσεγγίσουν και θα φλερτάρουν, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα