Tα ζώδια σήμερα 8 Ιουνίου: Αποκαλυπτικά συμβάντα για τους καχύποπτους

Tα ζώδια σήμερα 8 Ιουνίου: Αποκαλυπτικά συμβάντα για τους καχύποπτους

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στους Διδύμους και τα χαρακτηριστικά για τα ζώδια θα είναι ζωτικότητα, περιέργεια, κοινωνικοποίηση, ανάγκη για ποικιλία και ανανέωση. Για τους ανεξάρτητους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να περιοριστούν σε όρια και κανονισμούς, ανάγκη τους θα είναι να κινηθούν απελευθερωμένα, να αποδράσουν και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για νέες συνεργασίες.

Στον αισθηματικό τομέα δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της δέσμευσης, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις γύρω από θέματα αποκατάστασης και μελλοντικής εξέλιξης. Στις περιπτώσεις που προκύψουν καινούργιες γνωριμίες καλό θα είναι να αποφευχθούν οι εξιδανικεύσεις, ενδεχομένως να υπάρξει προτίμηση στις χαλαρές και εφήμερες επαφές.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, αισιοδοξία θα υπάρξει στις διαθέσεις, δεν θα λείψουν οι τολμηρές ίσως και κάπως ασυνήθιστες ενέργειες ή προτιμήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα ώθηση θα δοθεί για να περάσουν οι επιδιώξεις σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο. Δεν θα λείψουν οι νέες ιδέες, καινοτόμος θα είναι ο τρόπος σκέψης, στην άκρη θα μείνουν οι συντηρητικές απόψεις και οι ενδοιασμοί.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει ευχάριστα αποκαλυπτικά συμβάντα, λύνονται οι απορίες, ενδεχομένως να δοθούν εξηγήσεις που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για βελτίωση και άνοδο, οι δυναμικές ενέργειες θα έχουν θετική κατάληξη.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα