Τα ζώδια για την εβδομάδα από 12 Ιουνίου

Τα ζώδια για την εβδομάδα από 12 Ιουνίου

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ταύρου, και τα χαρακτηριστικά θα είναι σταθερότητα, αισθησιασμός, ισορροπία και χαλάρωση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης διστακτικότητα θα υπάρξει για ρίσκα και ανάληψη πρωτοβουλιών, στόχος θα είναι η σταθεροποίηση η εξασφάλιση και η κατοχύρωση. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για οικονομικές συναλλαγές και αγοραπωλησίες, κάποιοι θα καταφέρουν να αποκτήσουν υλικά αγαθά που από καιρό έχουν κατά νου.

Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να μιλήσουν για το θέμα της δέσμευσης ή της συγκατοίκησης, θα εκδηλωθεί ανάγκη για αποκατάσταση. Οι ελεύθεροι φλερτάρετε, προσεγγίστε, στην περίπτωση που υπάρξουν νέες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σταδιακά σε σχέση.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Πλούτωνα, δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι εκνευρισμοί, οι εξουσιαστικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν πολύ καλά τις αντιδράσεις και τις εσωτερικές τους τάσεις. Στον εργασιακό τομέα ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να επιβληθούν, ο λανθασμένος τρόπος θα φέρει εντάσεις ίσως και ρήξεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία και την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, έμφαση θα δοθεί στις κοινωνικές επαφές, άνοιγμα θα υπάρξει για ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Δημιουργικές θα είναι οι συναντήσεις και οι συναναστροφές, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές θα βοηθήσουν να δοθεί ώθηση στις σχέσεις. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια  ...

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα