Tα ζώδια σήμερα 1η Ιουνίου: Καλό μήνα με Σελήνη στους Ιχθείς και ονειροπολήσεις

Tα ζώδια σήμερα 1η Ιουνίου: Καλό μήνα με Σελήνη στους Ιχθείς και ονειροπολήσεις

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Ιχθείς και πρωταγωνιστικό ρόλο στα ζώδια θα έχουν η διαίσθηση και το ένστικτο, θα είναι σωστός οδηγός σε περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν αποφάσεις.   Τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματική ευαισθησία, συμπόνια, κατανόηση,  κάποιοι θα καταφύγουν σε ονειροπολήσεις.  Έκταση θα έχει η πνευματικότητα και η φαντασία, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσουν να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν, να εκδηλώσουν τα συναισθήματα τους, μεταξύ τους θα υπάρξει κατανόηση και αλληλοϋποστήριξη.  Οι καινούργιες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε σχέση, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι εξιδανικεύσεις και τα γρήγορα συμπεράσματα.


Το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη θα βοηθήσει να δοθούν λύσεις σε ζητήματα που κρατούν από το παρελθόν, στις συζητήσεις θα υπάρξει ειλικρίνεια, τα ξεκαθαρίσματα θα είναι άμεσα και θα οδηγήσουν σε ουσιαστικές αποφάσεις.  Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και επαγγελματικής η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για βελτίωση στους όρους μιας συνεργασίας ή συμφωνίας.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία φέρνει δημιουργικά ανοίγματα που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις. Τα τσακωμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να αναθεωρήσουν και να καταλήξουν σε επανασύνδεση.  Συγκαταβατικές  θα είναι οι διαθέσεις, διορθώνονται  λάθη που έγιναν κατά την προηγούμενη περίοδο.


Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα