Tα ζώδια σήμερα 27 Μαΐου: Τι άφησε πίσω της η έκλειψη Σελήνης

Πανσέληνος και ολική έκλειψη στον Τοξότη έγινε στις 26 Μαΐου με ριζικές αλλαγές στα 12 ζώδια. Την Πέμπτη 27 Μαΐου προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, μία όψη που φέρνει αδυναμία στη διαίσθηση στη σωστή κρίση και στην αυτοσυγκράτηση. Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες διαπραγματεύσεις και υποσχέσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για εξαπάτηση. Προσοχή στον έντονο ενθουσιασμό, η παρόρμηση θα πρέπει να είναι οριοθετημένη, οι επιπόλαιες επιλογές θα οδηγήσουν σε αρνητικά αποτελέσματα.

Στον αισθηματικό τομέα απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι εξιδανικεύσεις, σε περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες θα χρειαστεί να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, τα βιαστικά συμπεράσματα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι λανθασμένα. Έκταση θα έχει ο ρομαντισμός και η ονειροπόληση, για κάποιους ενδεχομένως να είναι δύσκολο να μείνουν προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. 

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός αντικειμενική σκέψη και οργάνωση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης φεύγουν οι δυσκολίες, στρώνει το έδαφος για εξέλιξη και βελτίωση. Ώριμες θα είναι οι αποφάσεις που θα παρθούν, οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν θετική κατάληξη, βελτιώνονται οι συνεργασίες και οι σχέσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή και την Αφροδίτη στις συζητήσεις τα λόγια θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, καλό θα είναι να αποφευχθούν τα καυστικά σχόλια και οι υπερβολές.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα ίσως να φέρει παραποιήσεις, η διαίσθησή δεν θα είναι εμπιστεύσιμη, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα