Tα ζώδια σήμερα 25 Μαΐου: Λίγο πριν την έκλειψη με ζήλια και αμφιβολίες

Tα ζώδια σήμερα 25 Μαΐου: Λίγο πριν την έκλειψη με ζήλια και αμφιβολίες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και έντονη θα είναι η διαίσθηση για όλα τα ζώδια, σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί με τη λογική. Στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι ενέργειες θα είναι μεθοδικές, θα υπάρξει συγκέντρωση στους στόχους και στις βλέψεις.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη έκλειψη για το 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στον άξονα Τοξότη – Διδύμων και η επιρροή της θα είναι έντονη. Όπως έχουμε πει πολλές φορές μια Σεληνιακή έκλειψη είναι πάντα Πανσέληνος και η συγκεκριμένη είναι υπερπανσέληνος, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται πιο κοντά στη γη. Μάλιστα η υπερπανσέληνος θα συμπέσει με μια ολική σεληνιακή έκλειψη, τη μοναδική του 2021, η οποία όμως δεν θα είναι ορατή από την Ελλάδα.

Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, θα υπάρξει διάθεση να γίνουν ουσιαστικές προσεγγίσεις, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστες στιγμές και να αναθερμάνουν τις επαφές τους. Οι κτητικοί χαρακτήρες προσοχή να μην υπάρξει υπερβολή στις αντιδράσεις, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι σκηνές ζήλιας, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφισβήτηση ή στην καχυποψία. 

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό και στο τετράγωνο της με τον Κρόνο, δεν θα λείψουν τα απρόοπτα συμβάντα που ίσως να δημιουργήσουν άγχος ή πανικό. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ίσως να υπάρξουν δυσκολίες, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι βιαστικές αποφάσεις, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα. Στις συζητήσεις θα πρέπει να αποφευχθούν οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, θα χρειαστεί συγκαταβατική διάθεση και υπομονή

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία αυτοπεποίθηση και δημιουργική φαντασία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευχάριστα αποκαλυπτικά γεγονότα που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα