Tα ζώδια σήμερα 24 Μαΐου: Σελήνη στον Σκορπιό με τάσεις κτητικότητας

Tα ζώδια σήμερα 24 Μαΐου: Σελήνη στον Σκορπιό με τάσεις κτητικότητας

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Σκορπιό έντονη θα είναι η διαίσθηση, τα χαρακτηριστικά θα είναι παρατηρητικότητα, στρατηγικός τρόπος σκέψης, κτητικές τάσεις.  Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν θετική κατάληξη, συγκέντρωση θα υπάρξει στις βλέψεις και στους στόχους.

Στον αισθηματικό τομέα θα εκδηλωθεί η ανάγκη για φλερτ, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες.  Όσοι διατηρούν σχέση προσοχή στον τρόπο που θα χειριστούν το ταίρι τους, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι σκηνές ζήλιας, δεν θα πρέπει να δοθεί τροφή στην αμφισβήτηση και στην καχυποψία.  Οι παθιασμένοι χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσουν τη συναισθηματική τους ένταση, προσοχή στις υπερβολές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι μία θετική όψη, σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, οι συνεργασίες καθώς και οι συναδελφικές σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν ομαλά.  Όσο πιο συντονισμένες είναι οι ενέργειες και όσο πιο εφικτές είναι οι προσδοκίες τόσο πιο άμεσο θα είναι το αποτέλεσμα. 

Αυτοί που αναζητούν εργασία θα πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέες προτάσεις και καινούργιες συνεργασίες.  Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει δυνατότητα για δικτύωση, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών, κάποιοι δεν αποκλείεται να γνωριστούν με άτομα που θα τους βοηθήσουν και στον επαγγελματικό τομέα.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα