Tα ζώδια σήμερα 14 Μαΐου: Ο Δίας στους Ιχθείς φέρνει έμφαση στην ψυχολογία

Ο Δίας κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 28 Ιουλίου επηρεάζοντας όλα τα ζώδια. Έκταση θα δοθεί στην πνευματικότητα, διευρύνεται το μορφωτικό επίπεδο και θα «ανοιχτούν» νέοι ορίζοντες στην αντίληψη. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για εσωτερική αναζήτηση και αυτό-ψυχανάλυση, θα δοθεί η δυνατότητα να διορθωθούν τα λάθη, θα υπάρξουν επαναπροσδιορισμοί και επαναξιολογήσεις.

Έμφαση θα δοθεί στην ψυχολογία και γενικότερα στη συναισθηματική κατάσταση, θα υπάρξει ανάγκη για ισορροπία, φεύγουν οι διχασμοί. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να βελτιωθούν οι σχέσεις προσωπικές οικογενειακές και φιλικές, η συγκαταβατικότητα που θα εκδηλωθεί θα βοηθήσει να συσφίξουν οι δεσμοί.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους θα υπάρχει ανάγκη για κοινωνικοποίηση, για συναναστροφή, εύκολη θα είναι η δικτύωση. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και αρκετά απελευθερωμένες, θα υπάρξει δυνατότητα για καινούργιες γνωριμίες φιλικές αλλά και αισθηματικής φύσης. 

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, σε θέματα οικονομικά οι προτάσεις και τα ανοίγματα θα πρέπει να επεξεργαστούν πολύ καλά, ελλοχεύει κίνδυνος για εξαπάτηση για παραποίηση. Θολή θα είναι κρίση, η διαίσθηση δεν θα είναι εμπιστεύσιμη μεγάλη προσοχή στις αποφάσεις που θα παρθούν. Προσοχή στις ψευδαισθήσεις και στις αυταπάτες, θα πρέπει να αποφευχθούν οι εξιδανικεύσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα