Tα ζώδια σήμερα 11 Μαΐου: Ευνοϊκές συνθήκες για νέα αρχή

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου και θα υπάρξει δυνατότητα για σταθερή πορεία τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές δοσοληψίες, όσο και σε υποθέσεις προσωπικών σχέσεων. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αγοραπωλησίες, κάποιοι θα καταφέρουν να αποκτήσουν υλικά αποκτήματα που από καιρό υπήρχαν στα πλάνα τους. Μεθοδικός θα πρέπει να είναι ο τρόπος σκέψης, οι συνεργασίες δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέα πηγή εσόδων.

Απαραίτητη θα είναι η συνετή οικονομική διαχείριση, οι ενθουσιώδεις χαρακτήρες να μην παρασυρθούν και καταναλώσουν μεγάλα χρηματικά ποσά σε περιττές αγορές. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για σταθεροποίηση και εξασφάλιση, ενδεχομένως να είναι μειωμένη η διάθεση για ρίσκα. Ανταμοιβή θα βρουν οι συντονισμένες προσπάθειες, οι μελετημένες επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη.

Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν σταθερή σχέση ευνοϊκές θα βρουν τις συνθήκες για συζητήσεις ή αποφάσεις γύρω από το θέμα της δέσμευσης και της συγκατοίκησης. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει δυνατότητα καινούργιας γνωριμίας, ωστόσο τα γεγονότα ίσως να μην τρέξουν με γρήγορο ρυθμό, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος, καλό θα είναι να περιοριστεί η ανυπομονησία.

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασύνδεση. Τα χωρισμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να επαναξιολογήσουν τα επίμαχα ζητήματα, συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις. Οι συνθήκες θα βοηθήσουν να γίνει ένα καινούργιο ξεκίνημα, οι απογοητευμένοι θα μπορέσουν να αφήσουν πίσω τους τα παλιά και να προχωρήσουν μπροστά αξιοποιώντας τις νέες ευκαιρίες.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα