Tα ζώδια σήμερα 12 Απριλίου: Νέα Σελήνη και έρχονται καινούργιες γνωριμίες

Tα ζώδια σήμερα 12 Απριλίου: Νέα Σελήνη και έρχονται καινούργιες γνωριμίες

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού, και τα χαρακτηριστικά για όλα τα ζώδια θα είναι αισιοδοξία δυναμικότητα και ανάγκη για ανανέωση. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν θετικά ανοίγματα που θα δώσουν ώθηση στις συνεργασίες και στις σχέσεις, καινούργιες προτάσεις θα ακουστούν, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για εφαρμογή και υλοποίηση.

Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες. Οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωριστούν με καινούργιο πρόσωπο, οι επαφές που θα προκύψουν θα δημιουργήσουν έντονους ενθουσιασμούς. Στις σχέσεις και στις επαφές έντονη θα είναι η παρορμητικότητα, δεν αποκλείεται να παρθούν ξαφνικές αποφάσεις που θα αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα.

Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός, το πάθος ενδεχομένως να δημιουργήσει κτητικές συμπεριφορές. Οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η καχυποψία, προσοχή στις υπερβολές και στις σκηνές ζήλιας, καλό θα είναι να μη δοθεί έκταση στις αμφιβολίες. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να χειραγωγήσουν και να επιβληθούν, ο σωστός τρόπος χειρισμού των υποθέσεων θα απαιτεί χαλαρή διάθεση.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ταύρο θα εκδηλωθεί ανάγκη για σταθεροποίηση για συναισθηματική ισορροπία και για εξασφάλιση. Στον οικονομικό τομέα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αγοραπωλησίες και υλικά αποκτήματα. Έμφαση θα δοθεί στην ξεκούραση στην καλοπέραση και στη χαλάρωση. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ήρεμες και θερμές στιγμές, δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις γύρω από το θέμα της δέσμευσης. 


Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα