Tα ζώδια σήμερα 7 Απριλίου: Eίναι σημαντικό να μην εγκλωβιστείτε

Tα ζώδια σήμερα 7 Απριλίου: Eίναι σημαντικό να μην εγκλωβιστείτε

Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθείς έκταση θα δοθεί στη φαντασία και στην πνευματικότητα, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα εμπνευστούν και θα καταφέρουν να δημιουργήσουν. Έμφαση θα δοθεί στην ξεκούραση και στην ψυχαγωγία, θα εκδηλωθεί ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις ωραιοποιήσεις, θα πρέπει να αποφευχθούν τα βιαστικά συμπεράσματα, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

Στον αισθηματικό τομέα συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις, οι συζητήσεις θα γίνουν μέσα σε ήρεμο κλίμα, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συνεννοηθούν και να περάσουν ρομαντικές στιγμές. Προσοχή σε θέματα οικονομικής φύσης, τα ρίσκα θα πρέπει να είναι προσγειωμένα. Έντονη θα είναι η διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές και θα έχουν θετική κατάληξη.

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει ανοίγματα για νέες γνωριμίες, οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να φλερτάρουν, να συναναστραφούν, οι προσεγγίσεις θα είναι οικείες. Ζευγάρια που κατά την προηγούμενη περίοδο είχαν τσακωθεί ή χωρίσει τώρα θα έχουν τη δυνατότητα να τα ξαναβρούν, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία θα απαιτεί συντονισμένη δράση και αντικειμενική σκέψη. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, ωστόσο οι αποφάσεις δεν θα πρέπει να είναι παρορμητικές. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα