Tα ζώδια σήμερα 2 Απριλίου: Στην επιφάνεια ζητήματα αυτοπεποίθησης

Tα ζώδια σήμερα 2 Απριλίου: Στην επιφάνεια ζητήματα αυτοπεποίθησης

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα είναι μία θετική όψη για τα ζώδια. Η σκέψη θα είναι αντικειμενική και τα χαρακτηριστικά της ημέρας θα είναι: αυτοπεποίθηση, ορθολογισμός και αιχμηρή αντίληψη. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, οι συνεργασίες θα είναι εποικοδομητικές, οι εξελίξεις θα φέρουν προσοδοφόρο αποτέλεσμα. Συντονισμένες θα είναι οι διεκδικήσεις, θα υπάρξει αυτοέλεγχος, οι ενέργειες δεν θα είναι σπασμωδικές.

Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα είναι σε θέση να οριοθετήσουν τις αντιδράσεις τους, πειθαρχημένες θα είναι τόσο οι σκέψεις όσο και οι πράξεις. Αποκαλυπτικά θα είναι τα συμβάντα, έρχονται πληροφορίες που θα διαλύσουν τις αμφιβολίες, στις συζητήσεις τα άμεσα ξεκαθαρίσματα θα βοηθήσουν να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις. Η σκέψη θα είναι αναλυτική και διεισδυτική, κάποιοι θα καταφέρουν να βρουν τη σωστή τακτική για να διαχειριστούν τις δύσκολες καταστάσεις.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, έμφαση θα δοθεί στη δράση, στη διασκέδαση, στις συναναστροφές και γενικότερα σε οτιδήποτε μπορεί να τονώσει τη διάθεση και την ψυχολογία.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Κρόνο είναι μια θετική όψη, φεύγουν οι δυσκολίες και τα εμπόδια, οι εξελίξεις θα είναι θετικές, θα φέρουν δημιουργικά ανοίγματα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη θα βοηθήσει στην εσωτερική τόνωση, οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες, τα αισθήματα θα εκδηλωθούν με αμεσότητα. Άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες, σε θέματα αισθηματικής φύσης τα συμβάντα θα είναι ιδιαιτέρως θετικά.Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη, ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να επιβληθούν, απαραίτητο θα είναι να υπάρξει όριο στο πείσμα και στην αντίδραση.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι μία δύσκολη όψη, ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι γρήγορες εξιδανικεύσεις καθώς και οι ωραιοποιήσεις, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για σημαντικές αποφάσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα