Tα ζώδια σήμερα 31 Μαρτίου: Τα νεύρα είναι κακός σύμβουλος

Tα ζώδια σήμερα 31 Μαρτίου: Τα νεύρα είναι κακός σύμβουλος

Ο Ήλιος βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Κρόνο και είναι μία θετική όψη για τα ζώδια, θα βοηθήσει να μπει τάξη στις σκέψεις και στις επιθυμίες, τα χαρακτηριστικά θα είναι οργάνωση και μεθοδικότητα. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής φύσης, αν οι προσεγγίσεις είναι συντονισμένες και οι διεκδικήσεις έχουν δημιουργική επιμονή τότε το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Προσπάθειες των προηγούμενων ημερών θα ανταμειφθούν, κέρδος θα έχουν όσοι κινήθηκαν με κόπο και ωριμότητα.

Στις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις και συζητήσεις θα υπάρξει ειλικρίνεια, λύση θα δοθεί σε ζητήματα που από καιρό δημιουργούσαν ένταση και προβληματισμό. Η συναισθηματική ωριμότητα θα βοηθήσει να υπάρξει κατανόηση, δεν αποκλείεται να γίνουν συμφιλιώσεις οικογενειακές και φιλικές. Φεύγει εσωτερική αναστάτωση και η σπασμωδικότητα, οι ενέργειες θα είναι συντονισμένες, ο ορθολογισμός θα βοηθήσει και στην εσωτερική ισορροπία.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό έντονη θα είναι η διαίσθηση, το συναίσθημα θα έχει βάθος, η σκέψη θα είναι διεισδυτική. Οι καχύποπτοι χαρακτήρες καλό θα είναι να οριοθετήσουν τις σκοτεινές τους εικασίες, για να είναι τα συμπεράσματά τους σωστά θα πρέπει να εστιάσουν στη λογική και στα απτά γεγονότα.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Κρόνο, σε θέματα επαγγελματικής φύσης ίσως να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια, ωστόσο αν η σκέψη είναι συντονισμένη πολύ γρήγορα θα δοθούν λύσεις. Οι ευάλωτοι και αγχωτικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να εστιάσουν στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων, καλό θα είναι να αποφύγουν να δώσουν έκταση στον αρνητισμό.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, η σκέψη θα είναι αισιόδοξη, τα χαρακτηριστικά θα είναι έμπνευση φαντασία και ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για να υλοποιηθούν τα όνειρα αρκεί βέβαια οι στόχοι να είναι προσγειωμένοι και εφικτοί.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα