Tα ζώδια σήμερα 29 Μαρτίου: Tο κύμα φέρνει προοπτικές ανανέωσης

Tα ζώδια σήμερα 29 Μαρτίου: Tο κύμα φέρνει προοπτικές ανανέωσης

Συνεχίζεται η επίδραση της Πανσελήνου στον Ζυγό, θα υπάρξει ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία, για δικαιοσύνη και για αποκατάσταση σχέσεων. Τα συμβάντα ευνοϊκό θα κάνουν το έδαφος για συναντήσεις επαφές και συναναστροφές, ευνοϊκή θα είναι η χρονική στιγμή για συζητήσεις. Η διάθεση σε όλα τα ζώδια θα είναι αρκετά συγκαταβατική και πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις για επαναξιολογήσεις και για βελτίωση σχέσεων. 

Οι αναποφάσιστοι χαρακτήρες θα πρέπει να κάνουν την προσπάθεια να ισορροπήσουν τον συναισθηματικό τους κόσμο, απαραίτητο θα είναι να σκεφτούν ώριμα και μεθοδικά, η αντίληψή τους θα πρέπει να είναι σφαιρική. Οι ευάλωτοι χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις απογοητευτικές σκέψεις και τους εσωτερικούς διχασμούς, για να μπορέσουν να ισορροπήσουν ψυχολογικά θα πρέπει να εστιάσουν στη λογική και όχι μόνο στο συναίσθημα. Ευχάριστες συναντήσεις θα προκύψουν τόσο με πρόσωπα οικογενειακά όσο και με φίλους, διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της δυναμικότητας και της αυτοπεποίθησης, θα υπάρξει ανάγκη για διεκδικήσεις. Σκεπτόμενες και μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα είναι σε θέση να οριοθετήσουν την ορμητικότητα τους, η δυναμικότητα θα βοηθήσει να γίνουν ουσιαστικές προσεγγίσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Κρόνο θα κάνει τη σκέψη ώριμη και αντικειμενική, εφικτά θα είναι τα ρίσκα. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για μεθοδικές διεκδικήσεις, οι βλέψεις θα είναι συγκεκριμένες, οι συντονισμένες ενέργειες θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα δοθεί η δυνατότητα για βελτίωση και άνοδο, οι συνεργασίες θα κυλήσουν δημιουργικά. Όσοι αναζητούν καινούργια εργασία καλό θα είναι να συντονίσουν τις προσπάθειες τους, θα υπάρξει ουσιαστικό άνοιγμα που καλό θα είναι να αξιοποιηθεί με αμεσότητα. 


Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα