Tα ζώδια σήμερα 15 Μαρτίου: Πετάτε χαρταετό αλλά σας περιμένουν αποφάσεις

Tα ζώδια σήμερα 15 Μαρτίου: Πετάτε χαρταετό αλλά σας περιμένουν αποφάσεις

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για όλα τα ζώδια για διεκδικήσεις, για νέα εγχειρήματα και γενικότερα για κάθε είδους προσεγγίσεις. Τα συμβάντα θα δημιουργήσουν καινούργιες προοπτικές, θα υπάρξουν ανοίγματα που αν αξιοποιηθούν άμεσα η εξέλιξη θα είναι ουσιαστική. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να οριοθετήσουν τις εσωτερικές τους τάσεις, απαραίτητο θα είναι να αποφύγουν τις εξάρσεις και τους απότομους εκνευρισμούς.

Αποφάσεις θα παρθούν είτε για θέματα επαγγελματικά είτε για προσωπικά, θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει δυνατότητα να γίνουν καινούργιες σχέσεις και επαφές, οι διαθέσεις θα είναι αυθόρμητες, οι προσεγγίσεις θα είναι απελευθερωμένες. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται για κάποιους να ανοιχτεί προοπτική μιας νέας αρχής. 

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι μία θετική όψη θα βοηθήσει στην τόνωση της αισιοδοξίας και της αυτοπεποίθησης, η σκέψη θα είναι ώριμη και αντικειμενική. Στον επαγγελματικό τομέα άμεσα θα είναι τα ανοίγματα, όσοι αναζητούν καινούργια εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κάτι αξιόλογο. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για ουσιαστικές αποφάσεις και για ενέργειες διεκδίκησης, ο τρόπος σκέψης θα είναι σφαιρικός και αντικειμενικός, η παρορμητικότητα θα είναι οριοθετημένη.

Σε ψυχολογικό επίπεδο οι συναντήσεις και οι επαφές που θα προκύψουν θα βοηθήσουν στην τόνωση των διαθέσεων, αρκετά γενναιόδωρες θα είναι οι πράξεις, οι ευάλωτοι χαρακτήρες θα βρουν την συμπαράσταση και την ψυχολογική στήριξη που χρειάζονται. Οι προσωπικές σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν, δεν αποκλείεται ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό να μιλήσουν για το θέμα της δέσμευσης.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα