Tα ζώδια σήμερα 28 Ιανουαρίου: Πανσέληνος στον Λέοντα με τρομερές εντάσεις

Tα ζώδια σήμερα 28 Ιανουαρίου: Πανσέληνος στον Λέοντα με τρομερές εντάσεις

Tα ζώδια σήμερα 28 Ιανουαρίου: Πανσέληνος στον Λέοντα με τρομερές εντάσεις

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στον Λέοντα και θα υπάρξει ανάγκη στα ζώδια για αυτοπροβολή εξουσία και κατάκτηση, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση και δυναμισμός. Οι ηγετικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις υπερβολές, ο τρόπος που θα χειριστούν τις καταστάσεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενος και όχι παρορμητικός. Ανοίγματα θα υπάρξουν για διεκδικήσεις και προσεγγίσεις, κερδισμένοι θα βγουν οι δυναμικοί χαρακτήρες.

Οι επαγγελματικές συνεργασίες θα έχουν την δυνατότητα να εξελιχθούν, οι φιλόδοξοι θα μπορέσουν να δώσουν ώθηση στην καριέρα τους. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για ξεκούραση και χαλάρωση, έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση στην ψυχαγωγία και στην εσωτερική ισορροπία. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, θα δοθεί δυνατότητα για αλλαγή δεδομένων.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να φέρει αποκαλυπτικά γεγονότα σε ζητήματα αισθηματικής φύσης, θα ακουστούν λόγια που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Έκπληξη θα προκαλέσουν οι εξομολογήσεις, θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσουν το θολό τοπίο και να βοηθήσουν στη συναισθηματική ισορροπία.

Οι παθιασμένοι και κτητικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να αποφύγουν τις υπερβολές, προσοχή στις σκηνές ζήλιας, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφισβήτηση και στην αμφιβολία. Ένταση θα έχει ο συναισθηματικός κόσμος δεν αποκλείεται να υπάρξει μία τάση προς το κρυφό και το μυστήριο, ενδεχομένως κάποιοι να θελήσουν να κρύψουν τη σχέση που διατηρούν.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροόχοι έχουν ανατροπές. Δείτε τις γενικές προβλέψεις για την Πανσέληνο στον Λέοντα όπως τις ανέλυσαν οι Χρήστος και Τάσος Ντούβλης στην εκπομπή «Ευτυχείτε!».

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη...

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα