Tα ζώδια σήμερα 22 Ιανουαρίου: Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο

Tα ζώδια σήμερα 22 Ιανουαρίου: Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο, σε θέματα οικονομικά και αισθηματικά θα υπάρξει ανάγκη για εξασφάλιση, τα βήματα θα είναι συνετά, στόχος θα είναι η σταθεροποίηση για όλα τα ζώδια. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στο να υπάρξουν θετικές συναισθηματικές συζητήσεις που θα φέρουν άμεσα ξεκαθαρίσματα και ουσιαστικές υποσχέσεις. Για τα τσακωμένα ή χωρισμένα ζευγάρια ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης, για τους ελεύθερους θα υπάρξει το άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει αποκαλυπτικά γεγονότα που θα βοηθήσουν να γίνουν επαναξιολογήσεις, θα βρεθούν λύσεις σε θέματα που τις προηγούμενες μέρες δημιούργησαν ανασφάλεια και αβεβαιότητα στα ωροσκόπια.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θερμές θα κάνει τις διαθέσεις, σε ζητήματα αισθηματικής φύσης δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις. Έντονη θα είναι η διαίσθηση, έκταση θα έχει φαντασία, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσουν να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες στη συνεννόηση, οι αντιδραστικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποβάλουν το έντονο πείσμα. Για να υπάρξει συνεννόηση και για να μπορέσουν να ισορροπήσουν οι σχέσεις απαραίτητη θα είναι η συγκατάβαση και η αποδοχή. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, ενδεχομένως το κλίμα να είναι κάπως αρνητικό. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα