Tα ζώδια σήμερα 20 Ιανουαρίου: Έτοιμοι για διαπραγμάτευση και συμφωνίες

Tα ζώδια σήμερα 20 Ιανουαρίου: Έτοιμοι για διαπραγμάτευση και συμφωνίες

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό φέρνει εξάρσεις και επαναστατικές διαθέσεις στα ζώδια

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό είναι μία όψη που θα φέρει ένταση στις διαθέσεις των ζωδίων, οι αντιδραστικοί χαρακτήρες θα βγάλουν στην επιφάνεια την παρόρμηση τους καθώς επίσης και την ασυμβίβαστη πλευρά της προσωπικότητάς τους. Δεν θα λείψουν οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, στις συζητήσεις ενδεχομένως το κλίμα να γίνει κάπως έντονο ίσως και εκρηκτικό.

Ανατροπές θα υπάρξουν στις διαθέσεις και στις σκέψεις, δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί ανάγκη για μεγάλη αλλαγή, οι αποφάσεις ενδεχομένως να είναι κάπως ριζοσπαστικές, κάποιοι θα έχουν τη διάθεση να εναντιωθούν σε οτιδήποτε τους περιορίζει ή τους καθορίζει. Για να υπάρξει συνεννόηση και θετική κατάληξη απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές και οι ακραίες αντιδράσεις ή επιλογές.

Το πέρασμα της Σελήνης στον Ταύρο θα δημιουργήσει την ανάγκη για ασφάλεια σταθερότητα και εξασφάλιση. Προσοχή στην έντονη ανησυχία, καλό θα είναι να αποφευχθεί η εσωτερική πίεση και το άγχος.  Ανάγκη θα εκδηλωθεί για συναισθηματική και ψυχική ηρεμία, στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν για τη μελλοντική τους εξέλιξη, δεν αποκλείεται κάποιοι να πάρουν την απόφαση να συγκατοικήσουν ή να προχωρήσουν σε δεσμευτικές ενέργειες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα, ίσως να έρθουν στην επιφάνεια κάποια αποκαλυπτικά συμβάντα που θα φέρουν άγχος και ανησυχίες. Καταστάσεις που δημιουργούν ασφυκτικές συνθήκες και δυσανασχέτηση θα πρέπει να ξεκαθαριστούν με αμεσότητα για να μην υπάρξουν επιπλέον ψυχολογικές πιέσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα