Tα ζώδια σήμερα 9 Νοεμβρίου: Λέοντες, εντάσεις και συναισθηματική σύγχυση

Tα ζώδια σήμερα 9 Νοεμβρίου: Λέοντες, εντάσεις και συναισθηματική σύγχυση

Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ζυγό σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στον Κριό. Είναι μία δύσκολη όψη. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις, συγκεχυμένες θα είναι οι επιθυμίες και απαραίτητα θα είναι τα ξεκαθαρίσματα. Τα ζευγάρια θα πρέπει να προσπαθήσουν να αποφύγουν τις πεισματικές αντιδράσεις, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι καβγάδες. Αναγκαίο θα είναι να διατηρηθεί η ισορροπία τόσο στα συναισθήματα όσο και στις συζητήσεις. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης οι ενέργειες θα πρέπει να είναι προσεκτικές, καλό θα είναι να αποφευχθούν τα ρίσκα και οι νέες δοκιμασίες.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Κριέ, η ανάγκη να επιβάλλεις τις προσωπικές σου απόψεις τους γύρω σου ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου καθώς επιδιώκεις να τους κατευθύνεις με τρόπο που δεν θα γίνει αποδεκτός. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να ξεπεράσεις τους φόβους σου γιατί αυτοί σε υποκινούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Η διάθεση να κυριαρχήσει σε όλα τα επίπεδα στην καριέρα σου μπορεί να σε φέρει σε σημαντικές διαμάχες με τους ανωτέρους σου που καλό είναι να αποφύγεις. Προσοχή στο παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει καθώς δεν θα λειτουργήσει υπέρ σου. Φρόντισε να ακούσεις την διαίσθησή σου γιατί αυτή θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικά

Φρόντισε να μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα στη σχέση σου γιατί αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά και θα απομακρύνει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή, οι φόβοι σου όμως μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά και να προκληθούν εντάσεις.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα