Tα ζώδια σήμερα 4 Νοεμβρίου: Οι εμμονές δεν αφήνουν περιθώρια για λογική και επιτρέπουν στην γκρίνια να κυριαρχήσει

Tα ζώδια σήμερα 4 Νοεμβρίου: Οι εμμονές δεν αφήνουν περιθώρια για λογική και επιτρέπουν στην γκρίνια να κυριαρχήσει

Τοξότες, η επικοινωνία με τα πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος σε ικανοποιεί ιδιαίτερα και δίνει την ευκαιρία να κλείσετε ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν από το παρελθόν. Προσοχή μετά το απόγευμα καθώς οι εμμονές δεν αφήνουν περιθώρια για λογική σκέψη και επιτρέπουν στην γκρίνια να κυριαρχήσει.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, οι φιλικές παρέες πρωταγωνιστούν και σήμερα δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεφύγεις από τις όποιες εντάσεις και να απολαύσεις στιγμές χαλαρότητας και ξεγνοιασιάς. Προσοχή το απόγευμα καθώς παρεξηγήσεις μπορεί να προκύψουν από την κακή διάθεση σου χωρίς επί της ουσίας λόγο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ανασφάλειές έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσουν την πορεία σου σε σχέση με φιλοδοξίες που έχεις θέση. Αξιοποίησε τη συγκυρία για να κλείσεις εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να εκκρεμούν εδώ και καιρό. Η μέρα είναι ιδανική και θα αποδώσει σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο.

Οι ευχάριστες αναμνήσεις με το ταίρι σου δημιουργούν ένα όμορφο σκηνικό όπου απολαμβάνετε στον απόλυτο βαθμό. Φρόντισε να μην ανατρέψεις τα πράγματα το απόγευμα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με πρόσωπο από το παρελθόν κυριαρχεί, όμως μπορεί να προκαλέσει εσωτερικές συγκρούσεις που θα σε ταλαιπωρήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ ...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα