Tα ζώδια σήμερα 3 Νοεμβρίου: Να συγκρατήσουμε τον εκνευρισμό για να επικρατήσει η αρμονία

Tα ζώδια σήμερα 3 Νοεμβρίου: Να συγκρατήσουμε τον εκνευρισμό για να επικρατήσει η αρμονία

Διακυβεύεται η πορεία συνεργασιών, σήμερα, καθώς οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές που έρχονται στο προσκήνιο μπορεί να προβληματίσουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιθέσεις που θα ξαφνιάσουν όλα τα ζώδια, όμως είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να συγκρατήσουμε τον εκνευρισμό για να επικρατήσει η αρμονία.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, περνάς σε μία περίοδο όπου το βασικό σημείο αναζήτησης είναι η ανάγκη για επικοινωνία. Παράλληλα το απόγευμα ενισχύει τον συναισθηματισμό καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι στόχοι ανατρέπονται καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα αλλάζουν τη ροή των πραγμάτων και σε καλούν να αναθεωρήσεις τα επόμενα βήματά σου. Προσοχή σε παρασκηνιακές διεργασίες που μπορεί να έρθουν στο φως και να σε απογοητεύσουν καθώς θα ανακαλύψεις ότι πρόσωπα που εμπιστεύτηκες δεν είναι ακέραια.

Οι ευαισθησίες σου αυξάνονται και δεν είναι εύκολο το ταίρι σου να ανταποκριθεί στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που θα σε γεμίσει χαρά με την παρουσία του.

ΤΑΥΡΟΣ ...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα