Tα ζώδια σήμερα 24 Σεπτεμβρίου: Σκορπιοί με έντονες ανασφάλειες και εμπόδια

Tα ζώδια σήμερα 24 Σεπτεμβρίου: Σκορπιοί με έντονες ανασφάλειες και εμπόδια

Η μέρα σήμερα ξεκινά με δυσκολίες και εμπόδια σε όλα τα ζώδια. Δεν θα μπορέσουμε να συγκρατήσουμε τον εαυτό μας από ευάλωτες καταστάσεις και συμπεριφορές που θα μας βγάλουν από τα όρια μας. Τα νεύρα θα οδηγήσουν σε υπερβολές και θα μας απομακρύνουν από πρόσωπα που είναι κοντά μας και παίζουν σημαντικό ρόλο στις προσωπικές μας αποφάσεις.

Η επικοινωνία με τους άλλους θα γίνεται με δυσκολία προσοχή σε κινήσεις και λόγια που ενδέχεται να φέρουν ρήξη στις διαπροσωπικές σχέσεις. Σε αυτό ευθύνεται η αντίθεση του Ερμή στον Ζυγό με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό που επηρεάζει κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) τα βγάζει από την ορθή πορεία και τα γεμίζει με ανασφάλεια και αρνητισμό.

Σχέσεις και συνεργασίες θα βρεθούν στο προσκήνιο η ένταση που επικρατεί δεν θα μας βοηθήσει να πάρουμε σωστές αποφάσεις και άθελα μας θα τα βάλουμε με άτομα που αγαπάμε.

Πιο μετά το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο βοηθά να βρούμε τις ισορροπίες μέσα σε ένα περίεργο περιβάλλον να βάλουμε σε εφαρμογή τα σχέδια μας...

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

ΚΡΙΟΣ ...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα