Tα ζώδια σήμερα 10 Αυγούστου

Tα ζώδια σήμερα 10 Αυγούστου

Τα παρορμητικά ζώδια Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι δυσκολεύονται, αλλά και από αυτούς  μόνο οι Κριοί και οι Ζυγοί έχουν το μεγαλύτερο βάρος ή τους περιορισμούς. Οι Καρκίνοι απολαμβάνουν μικρή εύνοια σε οικονομικά και σχέσεις, ενώ οι Αιγόκεροι γλιτώνουν με μικρότερο κόστος, ακόμα και στις πιο δύσκολες υποθέσεις. 

Κριός

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες επιδιώκοντας την κάλυψη σου σε όλα τα επίπεδα. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο το πρωί δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που την απολαμβάνεις στο έπακρο.

Αισθηματικά

Ρομαντισμός και πάθος μπορούν να απογειώσουν τη σχέση και να λειτουργήσουν σαν αέρας φρεσκάδας στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία καθώς η γοητεία η τρυφερότητα που αποπνέεις εντυπωσιάζουν και λειτουργούν σαν μαγνήτης για νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι οποίοι σε πιθανές ευκαιρίες οικονομικής φύσεως που σου δίνονται ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες καθώς μπορείς να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Η καλή συνεννόηση και η κατανόηση στις ανάγκες των άλλων θα σε βοηθήσει να βγεις κερδισμένος σε όποια οικονομική συμφωνία σε ενδιαφέρει.

Διαβάστε ΕΔΩ τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα