Tα ζώδια σήμερα 3 Αυγούστου: Αναστατώσεις και αντιπαραθέσεις

Με την αυγουστιάτικη Πανσέληνο στον Υδροχόο - γίνεται στις 3 και επηρεάζει περισσότερο Υδροχόους, Λέοντες, Σκορπιούς και Ταύρους - αλλά και δύο πλανητικές αλλαγές έρχεται η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. Προσοχή στα θέματά τους θα απαιτηθεί από Σκορπιούς, Ταύρους και Υδροχόους.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Γενικά

Κριέ, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου που πραγματοποιείται σήμερα δημιουργεί σημαντικές αλλαγές και ανατροπές σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Προσοχή στις απότομες αντιδράσεις που θα έχουν κόστος σε φιλικές σχέσεις και προσωπική ζωή.

Αισθηματικά

Πιθανό είναι να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα παίξουν ανατρεπτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και θα δημιουργήσουν εντάσεις σε εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνική νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα αλλάξει ριζικά τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, προσοχή γιατί υπάρχει αστάθεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμπεριφορές και γεγονότα που θα ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και φιλοδοξίες και σχέδια που έχεις. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και να μην επαναστάσεις απλά και μόνο για να αντιδράσεις καθώς αυτό θα έχει δυσάρεστες επιπτώσεις σε κάθε σου επιδίωξη.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα