Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη 23 Ιουλίου: Υπομονή και προσοχή γενικώς

Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη 23 Ιουλίου:  Υπομονή και προσοχή γενικώς

Στη... μέγκενη και πάλι των μεγάλων πλανητών Κρόνου, Πλούτωνα -ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο- αλλά και του Αρη οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, αν και αυτοί οι τελευταίοι με κάποιες «βοήθειες» και αυτό τον μήνα. Υπομονή και προσοχή γενικώς. Μια Νέα Σελήνη πραγματοποιήθηκε στις 20 στον Καρκίνο. Ευνοϊκή για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς και ένα μικρότερο μέρος αυτής της εύνοιας θα έχουν οι Ταύροι και οι Παρθένοι.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Κριέ, η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Αργά το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο χαρίζει νέες ιδέες που ανατρέπουν την ρουτίνα βοηθούν να πάρεις ανάσες φρεσκάδας που θα σε ανανεώσουν.

Αισθηματικά

Ανατρέποντας τη ρουτίνα στη σχέση σου θα καταφέρεις να διώξεις την πλήξη και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και έχεις στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνικές νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν μέσα από τον εργασιακό χώρο θα αναστατώσουν την καθημερινότητα και θα σου δημιουργήσουν υπερένταση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι απαραίτητο να βρεις πρωτότυπες λύσεις σε όλα αυτά που σε προβληματίζουν στη δουλειά καθώς μόνο με τον συγκεκριμένο τρόπο να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις στο μέγιστο βαθμό υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Η πρωτοποριακή σκέψη σου θα εντυπωσιάσει το εργασιακό περιβάλλον σου.

Διαβάστε ΕΔΩ τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα