Ζώδια 2020: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το 2020 από την Παγιατάκη

Αν αναρωτιέστε πώς θα είναι το 2020, που εδώ και μερικές ώρες έχει ξεκινήσει τη διαδρομή του, ερωτικά και οικονομικά, η Βίκυ Παγιατάκη μέσα από το “Ευτυχείτε” έρχεται να αναλύσει  τις όψεις που μας επηρεάζουν και είναι σε θέση να δημιουργήσουν την πιο τυχερή χρονιά της ζωής μας!

Το 2020 ήρθε με τις καλύτερες προδιαγραφές και αυτές απορρέουν όχι από μία αλλά από πολλές πλευρές.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της αγαπημένης αστρολόγου, που τη φετινή σεζόν βρίσκεται στην ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου στην πρωινή εκπομπή του OPEN, το βαρύ πλανητικό «πυροβολικό» του ζωδιακού, δηλαδή Κρόνος, Πλούτωνας και Δίας, θα βρίσκονται στον Αιγόκερω έως τα μέσα Δεκεμβρίου ο Κρόνος και ο Δίας και ακόμα παραπέρα ο Πλούτωνας.

Ποιος είναι ο τομέας που αντιπροσωπεύει ο Αιγόκερως για σας; Είναι αυτός που εμπεριέχει τις διάφορες εμπειρίες σας και πώς μπορείτε να τις αξιοποιήσετε καλύτερα. Είναι η παρέα, η ομάδα, ο σύλλογος, οι ελπίδες και τα όνειρά μας, οι στόχοι μας και τα ιδανικά μας. Είναι η εξέλιξή μας κάτω από όποια σημαία.

Το 2020 είναι μια χρονιά που όλοι σας, ο καθένας με τον τρόπο του, μπορείτε να επιδιώξετε μια επανεκκίνηση ή μια εντελώς καινούργια αρχή, χωρίς όμως τις νοοτροπίες και τις συνήθειες του παρελθόντος που δεν βοήθησαν ιδιαίτερα.

Αισθήματα, έρωτας, σχέσεις, γάμος στο 2020; Όπως αναφέρει η Βίκυ Παγιατάκη στο περιοδικό Άστρα, του Δεκεμβρίου 2019, εδώ ξεροκαταπίνουμε λίγο γιατί το σκηνικό σε αυτόν τον τομέα είναι κάπως ομιχλώδες και περιπεπλεγμένο. Ιδιαίτερα από τις 4 Απριλίου έως τις 7 Αυγούστου.

Σε αυτό το διάστημα θα διακατέχεστε από έναν υπερβάλλοντα συναισθηματισμό -άρα θα είστε εξαιρετικά ευάλωτοι σε πειρασμούς, υπερβολές και ονειροφαντασίες- ή μπορεί να θυματοποιηθείτε χάριν της αγάπης.

Με λίγα λόγια, εύκολα μπορεί να χαθούν κάποιες κρίσιμες ισορροπίες. Αυτό θα ήταν ανησυχητικό από τη στιγμή που υπάρχει ένας γάμος ή μια σταθερή σχέση. Αν σας ενδιαφέρουν πραγματικά, κοιτάξτε σε ποιο βαθμό θα διακινδυνεύσετε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα