Ζώδια: Οι προβλέψεις σήμερα 22/9 από την Σμάρω Σωτηράκη

Ζώδια: Οι προβλέψεις σήμερα 22/9 από την Σμάρω Σωτηράκη

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον και ζητήματα που μπορεί να το απασχολούν. Η ανάγκη για να νιώσεις τρυφερότητα και ασφάλεια είναι διάχυτη γι’ αυτό και θέλεις να έρθεις πιο κοντά στις ρίζες σου και στους δικούς σου ανθρώπους. Η κυκλοθυμία μπορεί να είναι έντονη και αυτό να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα προκαλώντας ένταση με οικεία πρόσωπα. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό των τελευταίων πεπραγμένων σου καθώς η εσωστρέφεια σε οδηγεί στο να απομακρυνθείς από την έντονη κοινωνική ζωή.

Σήμερα μοναδικές στιγμές για δύο στον προσωπικό σου χώρο μπορείς να βιώσεις καθώς ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα απογειώνονται στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα δώσει την αίσθηση της ασφάλειας και της σιγουριάς.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο ανεβάζοντας τη διάθεση σου και δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικοινωνήσεις έντονα με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς μαζί τους για να συζητήσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές πού σε χαλαρώσουν. Επικεντρώνεσαι επαγγελματικά σε ότι αφορά το εμπόριο, την επικοινωνία, το διαδίκτυο καθώς είναι αυτά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και μπορείς να δείξεις τις δυνατότητές σου. Πιθανές είναι οι κοντινές αποδράσεις μπορείς να συνδυάσεις επαγγελματικά ζητήματα και πάρεις ανάσα από τη ρουτίνα που σε οδηγεί σε στασιμότητα.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να βγεις με την παρέα σου και να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου καθώς η επικοινωνία και η καλή διάθεση ευνοούν τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει αφού εντυπωσιάζεις με το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα μέσω του εισοδήματός σου να νιώθεις ασφάλεια. Λογαριασμοί και εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο που καλείσαι να τακτοποιήσεις και πιθανά σου προκαλούν άγχος. Προσοχή όμως γιατί η ανάγκη να περάσεις καλά και να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου με μικρά πράγματα μπορεί να οδηγήσει σε περιττά έξοδα που αργότερα θα μετανιώσεις. Η καλή παρέα, το καλό φαγητό, ο έρωτας μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά για την προσωπική σου ζωή εκμεταλλεύσου το.

Σήμερα το πάθος μπορεί να απογειώσει την ερωτική σου ζωή και να υπάρχουν μοναδικές στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει, το γεγονός ότι σου δημιουργεί ασφάλεια είναι κυρίαρχο για την εξέλιξή της.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και βγαίνει δυναμικά στο προσκήνιο καθώς απολαμβάνεις να βρίσκεσαι στο επίκεντρο διεκδικώντας από το περιβάλλον σου να καλύψουν τις ανάγκες που έχεις. Σημαντικές μπορεί να είναι οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις σε ότι αφορά συνεργασίες καθώς φαίνεται να μην χάνεις ευκαιρία για ότι μπορεί να λειτουργήσει θετικά στη ζωή σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι έντονα εγωιστικές τάσεις και επιθετική διάθεση, ιδιαίτερα σε πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που θέλεις, καθώς έτσι οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες.

Σήμερα εξέφρασε τι πραγματικά ζητάς από το ταίρι σου, καλό είναι βέβαια να δώσεις και στο ίδιο την ευκαιρία να εκφράσει τις δικές του ανάγκες. Αν είσαι ελεύθερος/η ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικός σου όπου κι αν βρεθείς και αυτό θα προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο εντείνοντας την ευαισθησία και την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα βιώνοντας τη μοναχικότητα σου. Αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στο νου και μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να χαλάνε τη διάθεσή σου. Επικεντρώσου σε θέματα της καθημερινότητας που θα πρέπει να λυθούν και που μπορεί να σε βοηθήσουν στο να βρεις την ψυχική σου ισορροπία και αυτοσυγκέντρωση. Η τέχνη, ο εσωτερισμός, ο διαλογισμός είναι μοναδικές διέξοδοι για να δεις την δύναμη που έχεις κρυμμένη μέσα σου και να μπορέσεις να ξεπεράσεις την κακή σου διάθεση.

Σήμερα έντονος ρομαντισμός και δοτικότητα μπορούν να δώσουν άλλη πνοή στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο από το παρελθόν που να κάνει αισθητή και πάλι την παρουσία του δημιουργώντας συναισθηματική αναστάτωση.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς απολαμβάνεις να βρίσκεσαι κοντά τους και θα συζητάς μαζί τους. Σύλλογοι και οργανώσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά σου αφού έχεις την ανάγκη να ενταχθείς σε ομάδα και να προσπαθήσεις από κοινού για έναν στόχο ή για κάτι που σε ενδιαφέρει πολύ. Προσπάθησε να μην γίνεσαι εριστικός με πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται το σκεπτικό σου γιατί η αλαζονεία και η επιθετικότητα θα προκαλέσει προβλήματα με φιλικά σου πρόσωπα, η απομάκρυνση από αυτά δεν είναι απίθανη.

Σήμερα στιγμές με φιλικά πρόσωπα θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή, εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει μέσα από το φιλικό περίγυρο τα κοινά ενδιαφέροντα και κοινές απόψεις θα σας φέρουν πιο κοντά.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και προσανατολίζεται σε σέ ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να προκύπτουν σε επαγγελματικό επίπεδο και θα πρέπει να διαχειριστείς. Η ένταση αυξάνεται και το άγχος μπορεί να σε κυριεύει, αυτό όμως που θα πρέπει να αντιληφθείς είναι ότι έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και να επιτύχεις πιθανή εξέλιξη που μπορεί να επιθυμείς. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με πρόσωπα σε επαγγελματικό επίπεδο για αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί οι συγκρούσεις μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για νέες γνωριμίες που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά και σε προσωπικό επίπεδο.

Σήμερα η ένταση λόγω υποχρεώσεων στην καριέρα σου μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου, προσπάθησε να μην εκτονωθείς το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον η εκλογίκευση του συναισθήματος δεν θα βοηθήσει στην εξέλιξη της σχέσης.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου καθώς βρίσκεις τη χαρά και την αισιοδοξία να χαρείς τη ζωή. Στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά σπουδές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, νομικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που ανοίγουν νέους δρόμους για το μέλλον σου. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον κάνουν την εμφάνιση τους και δεν θα διστάσεις να βρεθείς μαζί τους για να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Το ερωτικό παιχνίδι κυριαρχεί στην ημέρα αφού βλέπεις το φλερτ σαν περιπέτεια που δίνει άλλο νόημα στη ζωή.

Σήμερα υπάρχει η ευκαιρία για ξεφάντωμα και ερωτικό παιχνίδι που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το χιούμορ και τα ερωτικά σου τερτίπια θα κινήσουν το ενδιαφέρον και πιθανό είναι νέα πρόσωπα να έρθουν στη ζωή σου.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο ανεβάζοντας τη νευρικότητα, που γίνεται έντονα αισθητή από το πρωί. Επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τράπεζες, ασφαλιστικούς φορείς και δημόσιο ή επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά να σε ενδιαφέρουν και θέλεις να δραστηριοποιηθείς. Η διαίσθησή σου μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις σου καθώς μπορεί να σε καθοδηγήσει με μοναδικό τρόπο και άκρως θετικά αποτελέσματα. Το πάθος απογειώνεται στην προσωπική σου ζωή προσοχή γιατί οι ανασφάλειες μπορεί να σας οδηγήσουν σε σκηνές ζήλιας δυναμιτίζοντας το κλίμα.

Σήμερα επικεντρώσου στον πόθο και στον αισθησιασμό και άφησε στην άκρη την καχυποψία που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που εντείνει τα συναισθήματα και απογειώνει τον ερωτισμό.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και στρέφεις την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ικανοποιήσεις το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και να δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Προσπάθησε μόνο να μην καταπιέζεις τις δικές σου ανάγκες γιατί η τάση του να υπομένεις καταστάσεις που δεν σε καλύπτουν είναι υπαρκτή, λόγω των ανασφαλειών που σου δημιουργεί η μοναξιά. Το ερωτικό παιχνίδι γίνεται εντονότερο από ποτέ και νέες γνωριμίες μπορεί να δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους για σένα.

Σήμερα η ανάγκη για να ικανοποιήσεις το ταίρι σου μπορεί να σε οδηγήσει σε υποχωρητικότητα καλό είναι να σκεφτείς και τις δικές σου ανάγκες. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ κυριαρχεί και η γοητεία σου δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορα πρόσωπα που δείχνουν το ενδιαφέρον τους για σένα.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και προσανατολίζεσαι σε ζητήματα καθημερινότητας και δουλειάς που μπορεί να έχουν προκύψει. Γεγονός είναι ότι το πρόγραμμά σου γίνεται πιο πιεστικό και αυτό μπορεί να σε αγχώνει, όμως καλά θα κάνεις να διαχειριστείς την ένταση που νιώθεις γιατί διαφορετικά μπορεί να επηρεάσει τις συναδελφικές σχέσεις αρνητικά. Ιδανική είναι η μέρα για να ασχοληθείς με τη σωματική σου υγεία και ένα νέο πρόγραμμα διατροφής που μπορεί να σε γεμίσουν ευεξία και ενέργεια για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις καθημερινές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

Σήμερα μην επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και η νευρικότητα που νιώθεις λόγω των πολλών υποχρεώσεων δεν αφήνει περιθώρια για να επικεντρωθείς στον έρωτα.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και νιώθεις πιο χαρούμενος από ποτέ. Η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη καθώς νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές και σε όποιο περιβάλλον βρίσκεσαι. Η διάθεση να διασκεδάσεις παίζει καθοριστικό ρόλο καθώς πιθανά να επιδιώξεις να βρεθείς με παρέες, το ταίρι σου ή νέα γνωριμία όπου θα περάσεις μοναδικές στιγμές απολαμβάνοντας τη ζωή. Η τέχνη σε ελκύει και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να δεις μία θεατρική και κινηματογραφική παράσταση που σε ενδιαφέρει. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις εγωκεντρικές τάσεις που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια στην προσωπική σου ζωή αλλά και στην παρέα σου.

Σήμερα ο ερωτισμός και το πάθος εκτοξεύονται και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με το/η σύντροφο σου που θα λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία και η λάμψη σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα πολλοί είναι αυτοί που θα δείξουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον για εσένα.

 

Πηγή:  e-zwdia.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα