Ζώδια: Οι προβλέψεις σήμερα 21/9 από την Σμάρω Σωτηράκη

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και έχεις την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς η επικοινωνία έχει κυρίαρχο ρόλο για εσένα. Σημαντικό είναι να εκμεταλλευτείς τη μέρα για να περάσεις όμορφα με την παρέα σου αφού μπορεί να υπάρξουν προτάσεις για πάρτι ή κοινωνικές εκδηλώσεις που σε ενδιαφέρουν. Κοντινές αποδράσεις μπορεί να προκύψουν που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου. Το τετράγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο πιθανά να σου δημιουργήσει νευρικότητα και έλλειμμα ενέργειας και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς με στενά σου πρόσωπα καθώς τίποτα δεν σε ικανοποιεί και όλα σε κουράζουν.

Σήμερα νιώθεις ένταση και αυτό μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή καθώς γίνεσαι επιθετικός και εριστικός με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από παρέες, η συμπεριφορά σου μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην εξέλιξή της.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Η ανάγκη να περάσεις όμορφα και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με την παρέα και το ταίρι σου μπορεί να σε οδηγήσει σε περιττά έξοδα που να δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου, καλύτερα να είσαι προσεκτικός στη διαχείριση των οικονομικών σου. Το τετράγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει την ανασφάλεια και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς έντονα με το ταίρι σου θέλοντας πεισματικά να επιβάλεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Σήμερα μην εκτονώσεις στο ταίρι σου δικούς σου φόβους γιατί οι συγκρούσεις μπορεί να είναι έντονες και να χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει, οι ανασφάλειές σου δημιουργούν νευρικότητα και αυτό μπορεί να βάλει εμπόδια στην πορεία της.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις πιο δυναμικός από ποτέ. Έχεις κυρίαρχο ρόλο σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς και αυτό γιατί δείχνεις με δυναμισμό τις ανάγκες σου και υπερασπίζεσαι με ένταση τις απόψεις σου. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις όμως χαμηλούς τόνους γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός και υποκειμενικός προκαλώντας προβλήματα. Το τετράγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο εντάσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σου που θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ηρεμία σου και να μην συγκρουστείς με το ταίρι σου ή οικεία πρόσωπα χαλώντας στη διάθεσή σου.

Σήμερα η νευρικότητα δεν είναι καλός σύμβουλος και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις που θα προκαλέσουν ζητήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία, όμως η επιθετική σου διάθεση δεν αφήνει περιθώρια για θετικές εξελίξεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και εντείνει την εσωστρέφεια που μπορεί να νιώθεις καθώς αναμοχλεύονται καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα μπορεί να σε φορτίζουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Φρόντισε να λύσεις ζητήματα που εκκρεμούν και θέματα καθημερινότητας που μπορεί να έχεις αναλάβει, προσπάθησε μόνο να είσαι συγκεντρωμένος για να μην υπάρξουν λάθη. Το τετράγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο δεν βοηθά να επικρατήσει ηρεμία και δεν αποκλείεται η ένταση να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Σήμερα σημαντικό είναι να μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να κυριαρχήσει και να αφήσεις το ρομαντισμό και την τρυφερότητα να κατακλύσουν τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείονται που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και απολαμβάνεις την παρέα των φιλικών σου προσώπων καθώς επιδιώκεις να συζητάς μαζί τους και να εκφράζεις πρωτοποριακές απόψεις που μπορεί να έχεις. Οι ομαδικές προσπάθειες ενδιαφέρουν πολύ για αυτό δεν αποκλείεται να ενταχθεί σε συλλόγους και οργανώσεις θέλοντας να συμμετέχεις και να προσπαθήσεις μαζί με άλλους για ζητήματα που σε ιντριγκάρουν. Το τετράγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο δημιουργεί έντονο εκνευρισμό και πιθανή βαρεμάρα που μπορεί να επηρεάσει άμεσα τις φιλικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που θα προκαλέσουν ζητήματα.

Σήμερα καλύτερα να αποφύγεις κινήσεις για κοινούς στόχους με το ταίρι σου γιατί το πιθανότερο είναι να συγκρουστείτε έντονα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περίγυρο η διάθεσή σου όμως δεν είναι η κατάλληλη για να ανάψει το ερωτικό πάθος.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και δεν αποκλείεται να σε απασχολούν επαγγελματικά ζητήματα που λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να ενταχθούν στο πρόγραμμα σου, φρόντισε να περάσεις όμορφα και εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες σε περίπτωση που πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος είναι παρόντα. Το τετράγωνο της με τον Άρη στο ζώδιό σου εντείνει τη νευρικότητα, κάτι που γίνεται εμφανές σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Πρόσεξε γιατί οι εντάσεις με ανώτερους ή πρόσωπα εμπλεκόμενα στην καριέρα σου θα είναι σημαντικές και θα επηρεάσουν την προβολή και την εικόνα σου.

Σήμερα δεν αποκλείεται η ένταση που νιώθεις να εκτονωθεί στο/η σύντροφό σου, αυτό όμως θα έχει δυσάρεστες συνέπειες γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό ή το επαγγελματικό περιβάλλον, η νευρικότητα που εκπέμπεις μόνο εμπόδια θα δημιουργήσει στις εξελίξεις.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος είναι έντονη καθώς η διάθεσή σου είναι στα ύψη. Η διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι παίζουν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς θέλεις να απολαύσεις μοναδικές στιγμές ξεφαντώματος και φλερτ κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Το τετράγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένη οργή και ανασφάλειες και δεν αποκλείεται να υπάρξει έντονη νευρικότητα με πρόσωπα σε παρέα που θα βρεθείς δημιουργώντας συγκρούσεις. Ρίξε τους τόνους, προσπάθησε να εκφράσεις με ηρεμία και όχι φανατισμό τις απόψεις σου και διαχειρίσου το θυμό που κρύβεις μέσα σου για να περάσεις όμορφα χωρίς να προκληθούν προβλήματα.

Σήμερα δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου λόγω έντασης που έρχεται στην επιφάνεια μπορεί να χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα, μην το επιτρέψεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου απωθημένα που έρχονται στο φως δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν αντιπαράθεση.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και νιώθεις έντονη νευρικότητα από το πρωί που δεν είναι εύκολο να ελέγξεις. Φοβίες και ανασφάλειες έρχονται στο φως και δεν αποκλείεται να εκτονωθούν στο ταίρι ή στο περιβάλλον σου προκαλώντας συγκρούσεις. Προσπάθησε να δρομολογήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς η διαίσθησή σου είναι αλάνθαστη. Το τετράγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται οι ανασφάλειες να οδηγήσουν σε ζήλεια και καχυποψία που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Σήμερα επικεντρώσου στο πάθος και στον αισθησιασμό και άφησε στην άκρη πιθανή νευρικότητα και φόβους που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε γεμίσει πρωτόγνωρα συναισθήματα παράλληλα όμως θα εκτοξεύσει τον εκνευρισμό κάτι που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί ηρεμία σε αυτές. Ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και μπορεί να σε οδηγήσει στο να υπομείνεις και να αποδεχθείς καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Καλό είναι να το αποφύγεις γιατί αργά ή γρήγορα ότι καταπιέζεις θα έρθει με βία στην επιφάνεια. Το τετράγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό λόγω καταστάσεων σε επαγγελματικό επίπεδο και να εκτονωθείς στο ταίρι ή στους συνεργάτες σου δημιουργώντας προβλήματα που είναι προτιμότερο να αποφύγεις κρατώντας χαμηλούς τόνους.

Σήμερα η ένταση που επικρατεί μπορεί να εκτονωθεί στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να μην επηρεαστεί η σχέση σου από τρίτες καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει ο εκνευρισμός όμως θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και προσανατολίζεσαι στο να τακτοποιήσεις ζητήματα καθημερινότητας που μπορεί να σου δημιουργούν εκνευρισμό και στρες. Καλά θα κάνεις να μην είσαι επικριτικός με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου γιατί αυτό θα προκαλέσει δυσαρέσκεια και ένταση μεταξύ σας. Εκτόνωσε το άγχος σε γυμναστική ή όποια άσκηση σου ταιριάζει για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά. Το τετράγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει τη νευρικότητα και μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση για λεπτομέρειες με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά προκαλώντας σφοδρές συγκρούσεις. Κράτησε την ψυχραιμία σου και σκέψου καλά πριν αντιδράσεις.

Σήμερα η επικριτική σου διάθεση και ο εκνευρισμός θα προκαλέσουν έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και ένταση που νιώθεις δεν σου επιτρέπουν να χαρείς τον έρωτα.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι σου. Η καλλιτεχνική σου φύση βγαίνει στην επιφάνεια και δεν θα χάσεις θεατρική και κινηματογραφική παράσταση που σου αρέσει. Προσπάθησε να διαχειριστείς τον εγωκεντρισμό που μπορεί να εκδηλωθεί γιατί θα ενοχλήσει τους γύρω σου. Το τετράγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει τις ανασφάλειες και τα απωθημένα και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με το ταίρι σου λόγω έντονης καχυποψίας και ζήλιας που εκδηλώνει. Επικεντρώσου στον πόθο και το ερωτικό παιχνίδι για να αποφύγεις αρνητικές προεκτάσεις.

Σήμερα διαχειρίσου τις φοβίες σου γιατί είναι αυτές που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει, καλό είναι βέβαια να διαχειριστείς πιθανά απωθημένα που έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να δημιουργήσουν ένταση.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Θέλεις να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα, κάτι που μόνο από την οικογένειά σου μπορείς να λάβεις. Η έντονη κυκλοθυμία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους γύρω σου καθώς τα ξεσπάσματα σου θα ενοχλήσουν, γι’ αυτό καλό είναι να τα χαλιναγωγήσεις. Το τετράγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις επιθυμίες σου σε οικεία πρόσωπα και στο ταίρι σου, κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις και έντονες αντιπαραθέσεις.

Σήμερα ο εκνευρισμός που σε διέπει εντείνεται και μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σου ζωή, διατήρησε την ψυχραιμία σου και σκέψου ώριμα πριν αντιδράσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η κυκλοθυμία και ένταση δεν αφήνουν περιθώρια για να επικεντρωθεί στην προσωπική σου ζωή.

Πηγή:  e-zwdia.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα