Ζώδια: Οι προβλέψεις σήμερα 6/9 από την Σμάρω Σωτηράκη

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και νιώθεις χαρούμενος και αισιόδοξος για τα μελλοντικά σου βήματα. Επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις σπουδές, την επικοινωνία και τη διαφήμιση, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που σου κινούν το ενδιαφέρον. Η σύνοδός της με τον Δία και τα τετράγωνά της με τον Ερμή στην Παρθένο και τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσουν υπεραισιοδοξία και αμετροέπεια σε πιθανούς στόχους που θέτεις χωρίς να είναι πιθανά εφικτοί. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε υποσχέσεις που σου δίνονται από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου αφού το πιθανότερο είναι να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σήμερα απόλαυσε τις όμορφες στιγμές διασκέδασης και ρομαντισμού με το ταίρι σου και περιόρισε υπερβολές και υποσχέσεις που θα προκαλέσουν απογοήτευση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, όμως οι ψευδαισθήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και έντονη είναι η νευρικότητα που υπάρχει από το πρωί και αυτό μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά σου και τις αντιδράσεις σου. Οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα. Η σύνοδός της με τον Δία και τα τετράγωνά της με τον Ερμή στην Παρθένο και τον Ποσειδώνα πιθανά να οδηγήσει σε υπερβολές και οικονομικές κινήσεις που δεν θα είναι ρεαλιστικές, καθώς δεν αποκλείεται να αυταπατάσαι και αυτό να οδηγήσει σε λάθη. Απέφυγε συμφωνίες, καθώς πολλά μπορεί να ακούσεις, η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική.

Σήμερα δεν θα είναι δύσκολο να ειπωθούν υπερβολές και λόγια που μπορεί να πληγώσουν λόγω ζήλιας και καχυποψίας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει, ψευδαισθήσεις και ανασφάλειες μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και έχεις στρέψει την προσοχή σου σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, καθώς είναι άκρως σημαντικό για εσένα να κρατήσεις ισορροπίες και να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχόλησαν έντονα. Η σύνοδός της με τον Δία και τα τετράγωνά της με τον Ερμή στην Παρθένο και τον Ποσειδώνα δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη αντίληψη των πραγμάτων και δεν αποκλείεται να προβείς σε υπερβολές που θα επηρεάσουν τη σχέση και τις συνεργασίες σου. Προσοχή σε νέες προτάσεις συνεργασίας καθώς δεν θα είναι στην πραγματικότητα αυτό που δείχνουν.

Σήμερα υποσχέσεις που μπορεί να μην είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί μπορεί να πληγωθείς.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η καθημερινότητα σε απασχολεί έντονα, καθώς είναι πιθανό να έχεις αναλάβει ευθύνες και αγγαρείες που λειτουργούν πιεστικά και σε αγχώνουν. Προσπάθησε να αποφύγεις γκρίνια και επικριτικότητα που θα επηρεάσουν το συναδελφικό περιβάλλον. Η σύνοδός της με τον Δία και τα τετράγωνά της με τον Ερμή στην Παρθένο και τον Ποσειδώνα δεν επιτρέπουν να δεις με καθαρό μυαλό πως θα χειριστείς καθημερινά ζητήματα, ωθώντας σε σε υπερβολές που δεν θα βοηθήσουν. Προσοχή σε προτάσεις εργασίας που μπορεί να φαίνονται ελκυστικές αλλά δεν είναι επί της ουσίας.

Σήμερα η νευρικότητα μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις που θα πληγώσουν το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και η περίεργη διάθεσή σου δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικά παιχνίδια.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη που σε γεμίζει χαρά και σε βοηθά να εκδηλώσεις την παιδικότητα που έχεις μέσα σου. Ο έρωτας και η διασκέδαση κυριαρχούν στην ημέρα, αφού δεν χάνεις ευκαιρία να βρεθείς με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία και να περάσεις μοναδικά μαζί του. Η σύνοδός της με τον Δία και τα τετράγωνά της με τον Ερμή στην Παρθένο και τον Ποσειδώνα μπορεί να σε ωθήσουν σε υπερβολικές αντιδράσεις και αμετροεπή συμπεριφορά στην προσωπική σου ζωή που πιθανά να προκαλέσει εντάσεις. Προσοχή σε ότι αφορά πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να παρουσιάζονται ως ονειρεμένες, αλλά απέχουν πολύ από αυτό.

Σήμερα δείξε προσοχή στις αντιδράσεις σου γιατί μπορεί να επηρεάσουν άμεσα τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν η ειλικρίνεια και οι προθέσεις τους όμως είναι αμφίβολες.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και δείχνεις έντονο ενδιαφέρον σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να έχουν προκύψει. Δείξε προσοχή σε κυκλοθυμικές τάσεις που μπορεί δημιουργήσουν ένταση με οικεία πρόσωπα και απόλαυσε στιγμές τρυφερότητας και ασφάλειας μαζί τους. Η σύνοδός της με τον Δία και τα τετράγωνά της με τον Ερμή στο ζώδιό σου και τον Ποσειδώνα εντείνουν τον συναισθηματισμό και μπορεί να σε οδηγήσουν σε υπερβολές που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στο περιβάλλον σου. Καλό είναι να αποφύγεις συμφωνίες σε σχέση με ακίνητα γιατί το πιθανότερο είναι να μην ανταποκρίνονται στα υποσχόμενα.

Σήμερα υπερβολικές ευαισθησίες έρχονται στο φως και δυσκολεύουν την επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κυκλοθυμία και συναισθηματισμός δεν επιτρέπουν να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, καθώς επιδιώκεις να συναντηθείς με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν και να περάσεις ξένοιαστες στιγμές μαζί τους. Εμπορικές συναλλαγές μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Η σύνοδός της με τον Δία και τα τετράγωνά της με τον Ερμή στην Παρθένο και τον Ποσειδώνα δεν αποκλείεται να προκαλέσουν υπερβολές στο λόγο και σε υποσχέσεις που δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν. Καλύτερα να αποφύγεις συμφωνίες σήμερα, καθώς δεν είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις.

Σήμερα μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης με το ταίρι σου, απέφυγε όμως το να συζητήσεις σοβαρά θέματα γιατί η αμετροέπεια κυριαρχεί. Αν είσαι ελεύθερος/ πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα απογειώσει την επικοινωνία, καλό είναι βέβαια να μην δείξεις εμπιστοσύνη ευθύς εξ αρχής.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και έντονα σε απασχολούν τα οικονομικά σου, καθώς νιώθεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση όταν ευημερούν. Οικονομικές εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο που καλείσαι να διεκπεραιώσεις και έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με σχέδια για την ανεύρεση νέων πόρων εισοδήματος. Το πάθος στη σχέση σου είναι εντονότερο από ποτέ. Η σύνοδός της με τον Δία και τα τετράγωνά της με τον Ερμή στην Παρθένο και τον Ποσειδώνα μπορεί να σε ωθήσουν σε υπερβολικά έξοδα που θα στοιχίσουν στον προϋπολογισμό σου, αλλά και έντονες ανασφάλειες που πιθανά να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου.

Σήμερα η ζήλια και η κτητικότητα μπορεί να σε οδηγήσουν να χάσεις το μέτρο και να υπάρξουν εντάσεις στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η οι φοβίες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης γίνονται εντονότερα από ποτέ.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά σου δεν κρύβονται. Επιδιώκεις να εκφράσεις τις ανάγκες σου στο ταίρι και στους συνεργάτες σου, ευελπιστώντας να γίνουν κατανοητές και αποδεκτές. Καλό είναι να περιορίσεις πιθανό υποκειμενισμό και εγωισμό για να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

Η σύνοδός της με τον Δία και τα τετράγωνά της με τον Ερμή στην Παρθένο και τον Ποσειδώνα πιθανά να προκαλέσουν υπεραισιοδοξία και λανθασμένες εντυπώσεις για συνεργασίες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός και επιφυλακτικός σε υποσχέσεις που μπορεί να ακούσεις.

Σήμερα υπερβολές και αυταπάτες μπορεί να σου προκαλέσουν νευρικότητα και να αντιδράσεις απότομα στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν, καλό είναι όμως να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να αφήσεις το χρόνο να δείξει τις πραγματικές προθέσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και έντονη είναι η μελαγχολία που μπορεί να νιώθεις λόγω αναμνήσεων που μπορεί να έρχονται στο μυαλό σου και έχουν αφήσει βαθιά πληγή μέσα σου. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με την τέχνη που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις σε ψυχολογικό επίπεδο. Η σύνοδός της με τον Δία και τα τετράγωνά της με τον Ερμή στην Παρθένο και τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική θύελλα και υπάρξουν προβλήματα λόγω αυτής σε ότι αφορά καθημερινά ζητήματα και υποχρεώσεις της δουλειάς, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός.

Σήμερα υπερβολικές αντιδράσεις και συναισθηματισμός μπορεί να απογοητεύσουν το ταίρι σου, μην το επιτρέψεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι επιστροφή προσώπων του παρελθόντος, ψευδαισθήσεις και ευαισθησίες δεν αφήνουν να δεις ξεκάθαρα που μπορεί να σε οδηγήσει.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με τους φίλους σου και να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας για ιδέες και προτάσεις που μπορεί από κοινού να ενδιαφέρουν. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις πιθανή αλαζονεία γιατί οι αντιδράσεις που θα υπάρξουν θα είναι έντονες. Η σύνοδός της με τον Δία και τα τετράγωνά της με τον Ερμή στην Παρθένο και τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει στο να βάλεις στόχους υψηλότερους από αυτούς που μπορεί να φτάσεις, μη βλέποντας ξεκάθαρα στην πραγματικότητα. Πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον δεν αποκλείεται να δώσουν υποσχέσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σήμερα δεν είναι καλή η μέρα για να συζητήσεις για κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου καθώς οι υπερβολές και οι αυταπάτες κυριαρχούν και θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή απογοήτευση και η ένταση τη καθημερινότητας δεν σου επιτρέπει το να αφεθείς στον έρωτα.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η καριέρα σου σε απασχολεί έντονα καθώς οι υποχρεώσεις και ευθύνες που αναλαμβάνεις αυξάνονται κάτι που μπορεί να σου δημιουργεί άγχος. Προσοχή γιατί η ένταση που επικρατεί μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με ανώτερους σου που δεν θα ευνοήσουν την πορεία σου. Η σύνοδός της με τον Δία και τα τετράγωνά της με τον Ερμή στην Παρθένο και τον Ποσειδώνα πιθανά να προκαλέσει αμετροέπεια σε ότι αφορά επαγγελματικές δράσεις και στόχους, κάτι που θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις και να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό για να μην υπάρξουν αποτυχίες. Καλό είναι να μην προχωρήσει σε επαγγελματικές συμφωνίες γιατί πιθανά κάποιοι να μην είναι ειλικρινείς μαζί σου.

Σήμερα δεν είναι εύκολο να αποφύγεις την ένταση στην προσωπική σου ζωή προσπάθησε να δείξεις ψυχραιμία και ώριμη σκέψη για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο προσοχή γιατί πολλές υποσχέσεις το πιθανότερο είναι να μην ισχύουν.

 

Πηγή: e-zwdia.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα