Ζώδια: Τι προβλέπουν για σήμερα 1/9/2019

Κριός

Η εβδομάδα ενδεχομένως να ξεκινήσει με κάποια έξοδα τα οποία σχετίζονται με καθημερινές δουλειές και υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διευθετήσεις σωστά τις υπόλοιπες αγορές. Στις 2 και στις 3/9 το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στην Παρθένο με το Δία από τον Τοξότη δείχνει μία τάση για σπατάλες που πρέπει να φρενάρεις, διαφορετικά θα είναι πολύ εύκολο να εκτροχιαστεί ο προϋπολογισμός. Στις 4/9 η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πολλά λόγια, από τα οποία θα πρέπει να κρατήσεις μόνο την ουσία. 

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με την προσοχή σου στραμμένη στα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να φέρει νέους έρωτες και πολλά φλερτ. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη στις 2 και στις 3/9 δείχνει πως θα υποτιμήσεις κάποια ζητήματα που σχετίζονται με τα αισθηματικά και τελικά αυτό δεν θα είναι καλό. Στις 4/9 απόφυγε να εμπλέξεις πολλά πρόσωπα στα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως οι λύσεις που θα σου προτείνουν περισσότερο θα σε μπερδέψουν παρά θα διευκολύνουν τις υποθέσεις σου.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με μία δυσαρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στην Παρθένο και του Δία που βρίσκεται στον Τοξότη η οποία μπορεί να σε παρασύρει σε υπεραισιόδοξες ή λάθος εκτιμήσεις, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Πρόσεξε κάποιο νέο συνεργάτη και μην ενθουσιάζεσαι γρήγορα, καθώς αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε κινήσεις που δεν είναι σωστές.

Καρκίνος

Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά, καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο σε βοηθά να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να συναντήσεις κόσμο και να αναθερμάνεις τη σχέση σου με ανθρώπους που θέλεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη στις αρχές της εβδομάδας δείχνει πως μπορεί να παραμελήσεις δουλειές και υποχρεώσεις προκειμένου να περάσεις καλά! Στις 4/9 η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου θα φέρει πολλά λόγια στα αυτιά σου, τα οποία θα πρέπει να φιλτράρεις προσεκτικά για να μην βγάλεις λάθος συμπεράσματα για συγκεκριμένους ανθρώπους.

Λέων

Οι ανασφάλειες καλά κρατούν και αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να σε παρασύρουν σε απαισιόδοξες σκέψεις οι οποίες δεν σου ταιριάζουν. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στην Παρθένο με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη θα σε ωθήσει να ξεσπάσεις και είναι πολύ πιθανό αυτό το «ξέσπασμα» να φέρει αρκετές αγορές οι οποίες θα τινάξουν το ταμείο σου. Στα μέσα της εβδομάδας η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου σου εφιστά την προσοχή σε ένα οικονομικό ζήτημα.

Παρθένος

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σε ευνοεί σε γενικότερο πλαίσιο όμως η όψη τετραγώνου που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη αυτή την εβδομάδα θα ανακόψει λίγο αυτή τη βοήθεια. Πρόσεξε τις αποφάσεις που θα πάρεις ιδιαίτερα για επαγγελματικά ζητήματα καθώς είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείς από ουτοπικές σκέψεις. Επίσης καλό θα ήταν αυτή την εβδομάδα να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και να μην κάνεις κινήσεις που ενέχουν ρίσκο.

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με μία δυσαρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στην Παρθένο και του Δία που βρίσκεται στον Τοξότη η οποία είναι πολύ πιθανό να σε παρασύρει σε αγορές δίχως σταματημό. Αυτές οι αγορές αλλά και ο τρόπος που διευθετείς τα οικονομικά σου ζητήματα μπορεί να γίνουν αφορμή για εντάσεις με τον σύντροφό σου. Στα μέσα της εβδομάδας η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή δημιουργεί συζητήσεις στο παρασκήνιο.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με μία όψη τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη η οποία δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν εμπλοκές στην προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος το οποίο θα σε μπερδέψει αποτέλεσμα να είναι εύκολο να δημιουργηθεί μία γενικότερη ασάφεια.

Τοξότης

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με υπεραισιοδοξία η οποία θα σου κάνει καλό σε γενικότερο πλαίσιο όμως θα πρέπει να την κρατήσεις μακριά από τα επαγγελματικά ζητήματα, καθώς σε αυτά δεν θα είναι και τόσο βοηθητική. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στην Παρθένο με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως ίσως κάνεις μία «αλλοπρόσαλλη» κίνηση στα επαγγελματικά σου η οποία δεν θα σου βγει όπως την έχεις στο μυαλό σου.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με μία όψη τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο και στο Δία που βρίσκεται στον Τοξότη γεγονός που δείχνει πως θα νιώθεις έντονα την ανάγκη να τα παρατήσεις όλα και να ασχοληθείς με κάτι διαφορετικό από αυτό που πρέπει να κάνεις. Πρόσεξε καθώς οι παρορμητικές κινήσεις μπορεί να σου λύσουν τα ζητήματα προσωρινά όμως δεν θα έχουν τα ίδια αποτελέσματα μακροπρόθεσμα.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με μία όψη τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο και το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη η οποία μπορεί να μπερδέψει την κατάσταση στα αισθηματικά σου ζητήματα. Νέες γνωριμίες, παλαιότερες εμφανίσεις προσώπων αλλά και περίεργες «κρούσεις» από φιλικά σου πρόσωπα θα κάνουν την εβδομάδα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται απέναντί σου στο ζώδιο της Παρθένου και του Δία που βρίσκεται στον Τοξότη, το οποίο θα φέρει στο προσκήνιο τις ανάγκες σου. Θα χρειαστεί να προσέξεις όμως καθώς οι προσωπικές ανάγκες ίσως έρθουν σε κόντρα με τα επαγγελματικά πρέπει, καθώς και το αντίθετο. Στις 4/9 η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο οι οποίες μάλιστα θα εξελιχθούν πολύ γρήγορα.

Πηγή: gnomip.gr