Ζώδια: Οι προβλέψεις σήμερα 31/8 από την Αλίντα Κανάκη

Ζώδια: Οι προβλέψεις σήμερα 31/8 από την Αλίντα Κανάκη

Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019;

ΚΡΙΟΣ

Μια ιδιαίτερα δυναμική μέρα η σημερινή για τις επαγγελματικές σας ασχολίες που θα φέρει καλές εξελίξεις. Έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων καθώς και την συναισθηματική ισορροπία που χρειάζεται για να πετύχετε. Μην φορτώνεστε ωστόσο με υποχρεώσεις που και σεις γνωρίζετε ότι δεν θα μπορέσετε εύκολα να ανταποκριθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάτι φαίνεται να αλλάζει στην ζωή σας. Θα μπορούσε να είναι μια νέα φιλία που γεννιέται, μια νέα ερωτική γνωριμία ή ένας νέος συνεταιρισμός. Ότι και να είναι θα αλλάξει την ζωή σας με συναρπαστικό τρόπο. Εμπιστευτείτε το σύμπαν και μην το αντιμάχεστε…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσο φορτωμένη και να είναι η μέρα σας, όσες δυσκολίες και αν έχετε να αντιμετωπίσετε, μην ξεχνάτε ποτέ να ευχαριστείτε για όσα καλά έχετε και να χαίρεστε την ζωή σας. Ο θυμός ωστόσο και η επικριτική σας διάθεση θα σας δημιουργήσει προβλήματα με τους γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε πολύ δοτικοί με τους γύρω σας, κάποιοι όμως σας εκμεταλλεύονται και σας απομυζούν. Δεν είναι ανάγκη να αλλοιώσετε τον χαρακτήρα σας και να αλλάξετε την συμπεριφορά σας, απλά κάντε ένα καλό ξεκαθάρισμα στον περίγυρο σας. Προσοχή όμως μην γκρεμίσετε τα πάντα γύρω σας…

ΛΕΩΝ

Η μέρα είναι από πλανητικής άποψης θετική για σας και έχετε πάρει τον τελευταίο καιρό τα πάνω σας, μην επαναπαύεστε όμως, γιατί η σιγουριά είναι ο χειρότερος εχθρός σας. Είναι επίσης μια καλή μέρα να προσαρμόσετε την διατροφή σας σε πιο υγιεινή βάση και να εντάξετε την άσκηση στο πρόγραμμα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλο και κάποια αφορμή για γιορτή και ξεφάντωμα θα υπάρχει σήμερα στην ζωή σας. Χαρείτε τις χαλαρές στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και γεμίστε τις μπαταρίες σας. Αν και απολαμβάνετε μια καλή υγεία, ποτέ δεν είναι άκαιρο να κάνετε διορθωτικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Υπάρχουνε μέρες που όλοι μας αντιμαχόμαστε το νεωτεριστικό και το άγνωστο, κάποιες άλλες όμως είμαστε πιο επιδεκτικοί. Σήμερα είναι η δική σας μέρα της αντίστασης. Αύριο όμως το σκηνικό θα είναι διαφορετικό… Κάντε ρεαλιστικά όνειρα για να μπορέσετε να αποκομίσετε οφέλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο σκοπός της ζωής δεν πρέπει να είναι τα χρήματα. Άλλωστε κανείς δεν είχε ποτέ αρκετά, όσα και να έχει αποκτήσει. Επικεντρωθείτε στα πραγματικά σημαντικά της ζωή. Κάποια σκληρή κρητική που θα ασκήσετε μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για οικογενειακές λογομαχίες ή για έναν διαπληκτισμό με ένα πολύ καλό σας φιλικό πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εμπνεύσεις της στιγμής μπορεί να αποβούν εξαιρετικά αποτελεσματικές στην ανάδειξη της δουλειάς σας και να θεμελιώσουν μια επιτυχία με εξαιρετική μελλοντική πορεία. Σε συναισθηματικό επίπεδο δεν θα πρέπει να συμβιβαστείτε με τίποτε λιγότερο από αυτό που σας γεμίζει και σας κάνει ευτυχισμένους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσωστρέφεια και ελαφρά κατάθλιψη εκδηλώνετε και θέλετε να απομακρυνθείτε από τους πάντες και τα πάντα. Μην το κάνετε όμως, γιατί γύρω σας υπάρχουν άτομα που σας αγαπούν και μπορούν να σας στηρίξουν. Μην κλαίγεστε διαρκώς με τα τεκταινόμενα στην ζωή σας και μην είστε τόσο ανασφαλείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δυσκολίες και εντάσεις χαρακτηρίζουν την εργασιακή σας μέρα. Σας λείπει η πλήρης εικόνα για να μπορέσετε να χειριστείτε τις καταστάσεις με επιτυχία. Φροντίστε να βρείτε τα κομμάτια που λείπουν και ενεργήστε μετά… Θα μπορούσατε να θέστε σε εφαρμογή κάποιες νέες δημιουργικές σας ιδέες στον επαγγελματικό τομέα που θα αποδώσουν σημαντικά στο εγγύς μέλλον

ΙΧΘΕΙΣ

Ηρεμία και γαλήνη επικρατεί γύρω σας και αυτό θα σας βοηθήσει να διεκπεραιώσετε τόσο τις δουλειές σας όσο και τις υποχρεώσεις σας προς την οικογένεια με έναν ομαλό και χαλαρό τρόπο. Με καλή συγκέντρωση και στοχευόμενη δράση έχετε την ευκαιρία να κλείσετε με ευνοϊκούς όρους κάποιες υποθέσεις σας.

Πηγή: mononews.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα