Ζώδια: Οι προβλέψεις σήμερα 17/8 από την Σμάρω Σωτηράκη

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και σου δημιουργεί έντονη ψυχολογική αναστάτωση καθώς τραύματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τα διαχειριστείς. Απομακρύνεσαι από τους γύρω σου και κλείνεσαι στον εαυτό σου, εκμεταλλεύσου τη μέρα για εσώτερη ενδοσκόπηση. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη και η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα σε οδηγούν και πιθανά συναισθηματική υπερχείλιση καθώς δεν σου είναι εύκολο να ισορροπήσεις ψυχολογικά και αυτό γίνεται εμφανές κυρίως σε καθημερινό επίπεδο. Τα λάθη λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να σε εκθέσουν πρόσεχε.

Σήμερα οι ανασφάλειες και τα απωθημένα εντείνουν τα συναισθήματα σε υπερβολικό βαθμό και συναισθηματικά ξεσπάσματα μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα ενισχύσουν αρνητικά την ήδη περίεργη διάθεση σου.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά το φιλικό σου περίγυρο καθώς είναι ιδιαίτερη ανάγκη σου να έρθεις σε επαφή με φίλους, να βγεις, να περάσεις όμορφα μαζί τους. Συζητήσεις για κοινές δράσεις και από κοινού στόχους δεν αποκλείονται. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη και η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσουν στο να είσαι υπερβολικά αισιόδοξος για την πορεία σχεδίων ή για πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος, πρόσεχε γιατί πιθανά να απογοητευτείς. Προσοχή δείξε επίσης και σε υπερβολικά έξοδα για να ευχαριστήσει την παρέα σου.

Σήμερα η ανάγκη για να εξιδανικεύσεις καταστάσεις μπορεί να οδηγήσει σε λάθος πλάνα που πιθανά να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται, προσπάθησε να δώσεις χρόνο για να δεις τι πραγματικά θέλει από σένα για να μην απογοητευτείς.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και οι υποχρεώσεις της επαγγελματικής σου ζωής είναι πολλές καθώς πιθανά να έχεις επιφορτιστεί περισσότερες ευθύνες και αυτό το λειτουργεί πιεστικά στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με ανώτερους σου. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη και η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα πιθανό είναι να σε οδηγήσει στο να βάλεις υπερβολικούς στόχους ή να κάνεις σχεδιασμούς που δεν άπτονται της πραγματικότητας σε ότι αφορά την καριέρα σου. Προσπάθησε να μην πάρεις καταλυτικές αποφάσεις καθώς αργότερα η πραγματικότητα θα σε στεναχωρήσει.

Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρχουν πέραν του φυσιολογικού απαιτήσεις από το ταίρι σου που δεν είναι εφικτές, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ρήξη στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, το να φτιάξεις το δικό σου παραμύθι δεν θα σε βοηθήσει καθώς η συνέχεια μπορεί να είναι απογοητευτική.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος θέλοντας να διασκεδάσεις μαζί τους. Σπουδές, νομικά ζητήματα, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό σε ενδιαφέρουν άμεσα καθώς ανοίγουν νέους δρόμους εξελίξεις. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη και η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει σε υπεραισιοδοξία καθώς δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα των προσώπων ή των καταστάσεων στα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν και αυτό μπορεί να οδηγήσει λάθος επιλογές που θα κοστίσουν. Ιδιαίτερη προσοχή στη διασκέδαση καθώς η υπερβολική κατανάλωση ποτού και φαγητού δεν αποκλείεται.

Σήμερα μην περιμένεις υπερβολικά πράγματα το/η σύντροφό σου, φρόντισε να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα πατώντας γερά στη γη. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί εξιδανικεύεις πρόσωπα και δεν βλέπεις την πραγματικότητα ξεκάθαρα. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και νιώθεις έντονο εκνευρισμό από το πρωί. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν έρχονται στο προσκήνιο. Καχυποψία μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου και να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη και η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα μπορεί να εξιδανικεύει οικονομικές ή επιχειρηματικές προτάσεις τα μάτια σου και να οδηγηθείς στο να κάνεις επιλογές ενώ δεν βλέπεις πραγματικά τους κινδύνους πού κρύβονται. Φρόντισε να μην προχωρήσεις σε συμφωνίες, δεν είναι κατάλληλη μέρα.

Σήμερα οι ανασφάλειες θολώνουν το μυαλό και δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις καθώς γίνεσαι έντονα καχύποπτος, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να υπάρξει, όμως η ένταση που σου δημιουργεί δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και προσανατολίζεσαι στο να ισορροπήσεις για να επιλύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Καλό είναι βέβαια να μην συμβιβάζεσαι με το φόβο της μοναξιάς και της εγκατάλειψης στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη και η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει στο δρόμο σου με γνωριμίες που να θεωρείς ότι δημιουργούν ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσπάθησε να μην είσαι υπεραισιόδοξος και να μην εξιδανικεύεις πρόσωπα καθώς δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά τους κινδύνους.

Σήμερα ο φόβος του συναισθηματισμό πιθανά να σε οδηγήσουν σε υπερβολική ανασφάλεια που θα εκδηλωθεί στην προσωπική σου ζωή και να δημιουργήσει ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι γνωριμία που μπορεί να υπόσχεται ονειρεμένες καταστάσεις, μόνο ο χρόνος θα δείξει τις πραγματικές προθέσεις του άλλου.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και καλείσαι να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες σε εργασιακό επίπεδο καθώς πιθανά να έχουν αυξηθεί και το πρόγραμμά σου να έχει επιβαρυνθεί. Θυμήσου ότι το άγχος και γκρίνια δεν θα σε βοηθήσει στο να λύσεις ζητήματα, αντίθετα θα δημιουργήσει προβλήματα πιθανά στο εργασιακό περιβάλλον. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη και η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα δεν αφήνει περιθώρια για να δεις αντικειμενικά τα πράγματα και μπορεί να οδηγηθείς σε επιλογές λανθασμένες στη δουλειά. Προσπάθησε να δεις με ρεαλισμό τις όποιες επιλογές έχεις γιατί η υπερβολή και ο συναισθηματισμός δεν θα σε βοηθήσουν.

Σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα για σένα καθώς συναισθηματικά ξεσπάσματα και γκρίνια μπορεί να εκτονωθούν στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τον εργασιακό περίγυρο πιθανή είναι νέα γνωριμία, καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και νιώθεις πιο σίγουρος από ποτέ για τον εαυτό σου. Αυτό που είναι κυρίαρχο για σένα είναι η ανάγκη για διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι καθώς είναι βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστήσεις. Σημαντικό είναι επίσης να έρθεις σε επαφή με την τέχνη και καλλιτεχνικές δραστηριότητες καθώς απογειώνουν την ψυχολογία σου. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη και η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείεται να φέρει νέα γνωριμία στο ερωτικό πεδίο που να φαίνεται ιδανική και παραμυθένια, κρατά όμως μικρό καλάθι γιατί πιθανότατα να απογοητευτείς. Προσοχή σε υπερβολές στη διασκέδαση γιατί μπορεί να χαλάσουν την όλη ατμόσφαιρα.

Σήμερα η συναισθηματική ένταση και η ανάγκη για προσοχή μπορεί να σε οδηγήσουν σε υπερβολές και να δυσαρεστήσεις το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η καλό είναι να είσαι εγκρατής με νέες γνωριμίες καθώς δεν αποκλείεται να μην δείχνουν τις πραγματικές προθέσεις τους. 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και έχεις την ανάγκη να βρεθείς με το οικογενειακό περιβάλλον καθώς θέλεις να νιώσεις τρυφερότητα και ασφάλεια που μόνο αυτό μπορεί να σου δώσει. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να χρειαστεί να δώσεις λύσεις. Το τετράγωνο της με τον Δία στο ζώδιό σου και η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα εντείνει τον συναισθηματισμό και μπορεί να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του οικογενειακού περίγυρου. Προσοχή σε αποφάσεις σε σχέση με αγοραπωλησίες και μετακομίσεις καθώς δεν αποκλείεται να φαίνονται οι ιδανικές αλλά να είναι τελικά απογοητευτικές.

Σήμερα η εσωστρέφεια και οι ευαισθησίες εντείνονται σε υπερβολικό βαθμό και το έλλειμμα ξεκάθαρες σκέψεις μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια είναι έντονες και πιθανά να μην αφήσουν περιθώρια για νέες γνωριμίες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος καθώς θέλεις να έρθεις επαφή, να συζητήσεις, να χαρείς για να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Εμπορικά ζητήματα και δημόσιες σχέσεις δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν και επαγγελματικό επίπεδο. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη και η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα μπορεί να επηρεάσει την επικοινωνία σου καθώς οι λανθασμένες εντυπώσεις δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε υπερβολικές αντιδράσεις που θα επηρεάσουν σημαντικές σχέσεις. Καλύτερα να αποφύγεις συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς στο τέλος το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς.

Σήμερα η υπερβολή σε διακρίνει σήμερα και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε συμπεριφορές που να ενοχλήσουν το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το στενό σου περίγυρο, καλό είναι να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα μέχρι να δεις τις πραγματικές προθέσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και πιθανούς λογαριασμούς που μπορεί να εκκρεμούν. Ανασφάλειες μπορεί να οδηγήσουν σε κτητικότητα και αδιαλλαξία που θα επηρεάσει την προσωπική σου ζωή, καλό είναι να το αποφύγεις. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη και η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στο να χάσεις το μέτρο σε οικονομικό επίπεδο και να κανείς περιττά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Προσοχή σε πιθανές συμφωνίες ή συζητήσεις οικονομικής φύσεως καθώς μπορεί να βλέπεις τα πάντα ιδανικά, όμως το πιθανότερο είναι στο τέλος να πληγωθείς γιατί θα νιώθεις ότι εξαπατήθηκες.

Σήμερα προσπάθησε να μετριάσεις τις φοβίες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης, δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν σε συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν κρίση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανασφάλεια και πιθανή εσωστρέφεια δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και κίνησε δυναμικά και ενεργητικά σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς νιώθεις ότι κρατάς τα ηνία. Προσπάθησε μόνο να μην εγκλωβιστείς στον υποκειμενισμό ή παρεξηγείσαι εύκολα γιατί αυτό θα προκαλέσει ένταση με το ταίρι ή τους συνεργάτες του. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη και η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς λόγω υπερβολής σε επαγγελματικούς στόχους που δεν είναι εύκολο να κατακτήσεις. Είναι προτιμότερο να αφήσεις συζητήσεις και σημαντικές συμφωνίες για άλλη μέρα που θα μπορέσεις να δεις αντικειμενικά την όποια κατάσταση υπάρχει.

Σήμερα η υπερβολή σε χαρακτηρίζει σήμερα, πρόσεξε τις αντιδράσεις σου γιατί πιθανό είναι να υπάρξουν αντιδικίες με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία, η διάθεση όμως να την ωραιοποιήσεις δεν αφήνει περιθώρια να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα και μπορεί να πληγωθείς.

 

Πηγή: e-zwdia.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ