Ζώδια: Οι προβλέψεις σήμερα 12/8 από την Σμάρω Σωτηράκη

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή. Επωμίζεσαι περισσότερες και πιθανά αυτό να λειτουργήσει πιεστικά στην ψυχολογία σου. Σου δίνεται όμως η ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και να κάνεις σημαντικά βήματα προς την προσωπική σου εξέλιξη. Καλό είναι να αποφύγεις προστριβές με ανώτερους ή σημαντικά πρόσωπα στην καριέρα σου που μπορεί να σταθούν εμπόδιο στην ανέλιξη σου. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο, δεν αποκλείεται μία αύξηση που θα σε ικανοποιήσει.

Σήμερα το πάθος είναι στα ύψη και το καρδιοχτύπι έντονο και αυτό λειτουργεί μοναδικά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σε αιφνιδιάσει και μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και νιώθεις ότι πετάς από χαρά και αισιοδοξία καθώς η διάθεσή σου αλλάζει σημαντικά. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να επιδιώξουν να βρεθείτε, κάτι που θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Είναι κυρίαρχο για σένα να περάσεις μοναδικά με το ταίρι και την παρέα σου συζητώντας ατελείωτες ώρες και διασκεδάζοντας μέχρι τελικής πτώσεως. Πρόσεξε μόνο γιατί φανατίζεσαι και αυτό δημιουργεί εντάσεις. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να σημάνει αιφνιδιαστικές εξελίξεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που θα πρωταγωνιστήσουν σε επίπεδο συνεργασιών.

Σήμερα ξαφνικές προσκλήσεις σε παρέες για διασκέδαση θα είναι ιδανική διέξοδο για εσένα και το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που μπορεί να ανατρέψει την προσωπική σου κοσμοθεωρία.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και το μυαλό επικεντρώνεσαι σε πιθανές οικονομικές συναλλαγές ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε απασχολούν. Καλό είναι να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου γιατί είναι βέβαιο ότι μπορεί να σε κατευθύνει στην καλύτερη δυνατή λύση για εσένα. Ο εκνευρισμός είναι έντονος καθώς απωθημένα και φοβίες έρχονται στο φως και δεν αποκλείεται να εκτονωθούν απότομα στην προσωπική σου ζωή δημιουργώντας εντάσεις. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά και πάλι μπροστά σου πρόσωπα από το παρελθόν που θα εκτοξεύσουν το πάθος και τον αισθησιασμό.

Σήμερα κάνε την ανατροπή και άφησε τις ανασφάλειες στην άκρη που επηρεάζουν τη σχέση σου. Δώσε όλη σου την ενέργεια στον ερωτισμό και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η αιφνιδιαστικές γνωριμίες δεν αποκλείονται πού να εκτοξεύσουν το συναισθηματισμό και το καρδιοχτύπι.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και να στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς σε απασχολεί έντονα το να κρατήσεις ισορροπίες και να αποφύγεις τις προστριβές. Πιθανό είναι να υπάρξουν συζητήσεις για νέες συνεργασίες, έχεις τη δυνατότητα να βρεις τη χρυσή τομή για να είναι όλοι ευχαριστημένοι και να κυλήσουν ομαλά. Προσπάθησε μόνο να μην καταπιέζεσαι γιατί έχεις την τάση να αφήνεις στο περιθώριο τις προσωπικές σου ανάγκες. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει σε αιφνιδιαστικές προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που θα περάσεις υπέροχα.

Σήμερα εκμεταλλεύσου την ημέρα να κάνεις κάτι διαφορετικό με το ταίρι σου που θα δώσει ανάσα φρεσκάδα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σε αιφνιδιάσουν και θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής. 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να υπάρχουν και να σου δημιουργούν άγχος. Πιθανό είναι να έχεις επωμιστεί περισσότερες αγγαρείες στη δουλειά, αυτό όμως μπορεί να σε ωθήσει στο να γίνεις έντονα επικριτικός με συναδέλφους προκαλώντας εντάσεις. Για να αποφύγεις τα νεύρα και την γκρίνια προσπάθησε να βάλεις γυμναστική ή άσκηση στο πρόγραμμά σου που θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις εκεί την ενέργεια. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις πρωτότυπες ιδέες και λύσεις που θα βοηθήσουν στο να αναγνωριστεί η αξία σου σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σήμερα ζητήματα ρουτίνας μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου, βρες πρωτοποριακούς τρόπους για να τα λύσεις και να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό περίγυρο που θα ανατρέψει ευχάριστα την καθημερινότητα.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και νιώθεις γεμάτος αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Η παιδικότητα και η χαρά κάνουν έντονα την εμφάνισή τους και αυτό γίνεται άμεσα ευδιάκριτο στο περιβάλλον σου και στην προσωπική σου ζωή. Ο έρωτας καθίσταται κυρίαρχος του παιχνιδιού, γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να φλερτάρεις και να εισπράξεις την επιβεβαίωση που επιδιώκεις. Πρόσεξε μόνο γιατί ο υποκειμενισμός και ο εγωισμός θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για σημαντικές νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν σε ερωτικό επίπεδο, αλλάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα. 

Σήμερα μπορείς να εκπλήξεις το ταίρι σου με το να βγείτε σε διαφορετικά μέρη ή να κάνετε διαφορετικά πράγματα, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία σε κεραυνοβολήσει και θα εκτοξεύσει τον αισθησιασμό και τον πόθο.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και νιώθεις έντονα την ανάγκη να αποφύγεις την έντονη κοινωνική ζωή και να επικεντρωθείς στην οικογένεια και στα συναισθήματα που μπορείς να εισπράξεις από αυτήν. Κλείνεσαι στον εαυτό σου καθώς σκέφτεσαι καταστάσεις που υπήρξαν τον τελευταίο καιρό και μπορεί να σου δημιουργούν μελαγχολία. Φρόντισε η κυκλοθυμία σου να μην επηρεάσει τις σχέσεις με το οικείο περιβάλλον καθώς η ένταση δεν αποκλείεται. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα στον προσωπικό σου χώρο και να απολαύσεις έντονα αισθησιακές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου.

Σήμερα η ανάγκη για να κάνεις κάτι διαφορετικό που θα αρέσει στο/η σύντροφό σου είναι έντονη. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον πιθανή είναι κεραυνοβόλα γνωριμία που θα εκτοξεύσει τον πόθο στα ύψη.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις και να κοινωνικοποιηθείς. Στρέφεσαι στο κοντινό σου περιβάλλον και επιδιώκεις να βρεθείς με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους, να περάσεις όμορφα μαζί με τους συζητώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις σε θέματα που σας απασχολούν. Δεν αποκλείεται να υπάρξει νευρικότητα λόγω βαρεμάρας, καλό είναι να την περιορίσεις για να μην υπάρξουν εντάσεις. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία για ξαφνικές νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Πιθανές κοντινές αποδράσεις θα λειτουργήσουν ευεργετικά στον έρωτα.

Σήμερα ξάφνιασε το/η σύντροφό σου με μία έξοδο ή μία εκδρομή που θα δώσει ανανεωτική πνοή στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η κεραυνοβόλοι έρωτες μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα στον έρωτα. 

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και πιθανόν να σε απασχολούν οικονομικές εκκρεμότητες, λογαριασμοί η σχέδια που αφορούν την αύξηση του προϋπολογισμού σου. Έχεις ανάγκη να περάσεις όμορφα με λίγους και καλούς, γι’ αυτό επιλέγεις πιθανά να βρεθείς σε ήρεμα στέκια όπου θα απολαύσεις το φαγητό και την παρέα. Πρόσεχε όμως γιατί οι σπατάλες δεν αποκλείονται καθώς αργότερα θα μετανιώσεις. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις από το εργασιακό περιβάλλον σε σχέση με οικονομικές απαιτήσεις που μπορεί να έχεις και να υπάρχει διάθεση να ικανοποιηθούν.

Σήμερα ένα ρομαντικό δείπνο για δύο μπορεί να αιφνιδιάσει θετικά το ταίρι σου και να απογειώσει τον πόθο. Αν είσαι ελεύθερος/η 

πιθανές είναι οι κεραυνοβόλος γνωριμίες που θα εντείνουν το πάθος, πιθανά όμως και την ανασφάλεια.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και σε βοηθάει να εκδηλώσεις με αμεσότητα συναισθήματα και ανάγκες στο άμεσο περιβάλλον σου. Επιδιώκεις να τραβήξεις την προσοχή του/ης συντρόφου ή των συνεργατών σου καθώς θέλεις να σε ικανοποιήσουν σε όλα τα επίπεδα. Οι πρωτοβουλίες που παίρνεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο δηλώνουν το δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που έχεις. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις άκρως υποκειμενικός και αυτό να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο προμηνύει ξαφνικές προσκλήσεις για διασκέδαση, αλλά και αιφνιδιαστικές γνωριμίες που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στο ερωτικό πεδίο.

Σήμερα κάνε την ανατροπή και άφησε τον εγωισμό στην άκρη. Εκμεταλλεύσου τις στιγμές και πέρασε μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις και να λειτουργήσει σαν κεραυνός εν αιθρία στη ζωή σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς γίνεσαι έντονα εσωστρεφής και μελαγχολικός. Οι αναμνήσεις που έρχονται στο μυαλό σου σε προβληματίζουν και σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια. Είναι σημαντικό να ασχοληθείς με την τέχνη ή τον διαλογισμό που θα σε βοηθήσουν να βρεις την ψυχική σου ισορροπία και να δεις την οποία κατάσταση με καθαρή ματιά. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να εντείνει το συναισθηματισμό, σου δίνει όμως την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος με πρόσωπα της οικογένειας που μπορεί να σε έχουν πληγώσει και να τα αφήσεις πίσω σου.

Σήμερα δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου που θα εκτοξεύσει τον ερωτισμό και το πάθος στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείονται που θα σε αιφνιδιάσουν και θα σε ξεσηκώσουν.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα καθώς θέλεις να συζητήσεις μαζί τους να εκφράσεις απόψεις και ιδέες που μπορεί να είναι επαναστατικές και να δημιουργήσουν το πλαίσιο για να τεθούν κοινοί στόχοι. Σύλλογοι και οργανώσεις σου κινούν το ενδιαφέρον καθώς είναι σημαντικό για σένα να προσφέρεις μέσω ομαδικής προσπάθειας. Προσπάθησε μόνο να μην γίνεσαι εριστικός και επιθετικός σε όσους διαφωνούν μαζί σου και οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές εξόδους ή προσκλήσεις για διασκέδαση που θα ανεβάσουν κατακόρυφα το κέφι σου και θα φροντίσεις να τις απολαύσεις.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να πρωτοτυπήσεις επιζητώντας το κάτι διαφορετικό με το ταίρι σου που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά. Αν είσαι ελεύθερος/η κεραυνοβόλα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το φιλικό περιβάλλον πού να απογειώσει την ερωτική σου ζωή.

 

Πηγή: e-zwdia.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα