Ζώδια: Οι προβλέψεις σήμερα 8/8 από την Σμάρω Σωτηράκη

Ζώδια: Οι προβλέψεις σήμερα 8/8 από την Σμάρω Σωτηράκη

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στο Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Το τετράγωνο της με τον Άρη στο Λέοντα μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα επιθετικό καθώς τα νεύρα κυριαρχούν και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με πρόσωπα που συναλλάσσεται σε οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να ισορροπήσεις και να συζητήσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν οικογενειακά πρόσωπα που να σου συμπαρασταθούν σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που ενδιαφέρεσαι.

Σήμερα μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή, εξέφρασε συναισθήματα και απόψεις στο ταίρι σου και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα εντείνουν τις ανασφάλειες, όμως θα σε φέρουν σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες σου.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στο Σκορπιό και επικεντρώνεσαι στο να ισορροπήσεις και να επιλύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Το τετράγωνο της με τον Άρη στο Λέοντα δεν βοηθά αυτό να γίνει κάτω από ήρεμες συνθήκες καθώς η ένταση είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς με το/η σύντροφο ή τους συνεργάτες σου προκαλώντας σοβαρά ζητήματα στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να ηρεμήσεις, να σκεφτείς λογικά και να επιδιώξεις να ξεκαθαρίσεις ότι μπορεί να ενοχλεί το ταίρι ή τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι.

Σήμερα προσπέρασε τα νεύρα και επικεντρώσου στο να συζητήσεις ότι μπορεί να σε προβληματίζει στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, όμως οι εντάσεις καραδοκούν και μπορεί να χαλάσουν την όποια εξέλιξη.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στο Σκορπιό και προσπαθείς να επιλύσεις ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς που πιθανά έχεις επωμιστεί. Οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες έχουν αυξηθεί και αυτό μπορεί να σου δημιουργεί άγχος και διάθεση να επικρίνεις τους γύρω σου. Το τετράγωνο της με τον Άρη στο Λέοντα εντείνει ακόμα περισσότερο τη δύσκολη διάθεσή σου και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με συναδέλφους σου καθώς η νευρικότητα είναι στα ύψη. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να σκεφτείς λογικά και είναι πιθανόν να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις στη δουλειά που να αφορούν τις αποδοχές σου.

Σήμερα καθημερινά ζητήματα μπορεί να χαλάσουν το κλίμα στη σχέση, συζήτησε ειλικρινά με το ταίρι σου και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη καθημερινότητα και το επιβαρυμένο πρόγραμμα σε οδηγούν στην ξεκούραση.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στο Σκορπιό και το κέφι είναι στα ύψη καθώς επιδιώκεις να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και τις παρέες σου απολαμβάνοντας τη ζωή. Η διασκέδαση και η τέχνη πρωτοστατούν και δεν χάνεις ευκαιρία για να απολαύσεις ότι σου δημιουργεί ευφορία. Το τετράγωνο της με τον Άρη στο Λέοντα εντείνει τη νευρικότητα και την ανασφάλεια και πιθανό είναι να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση με το/η σύντροφό σου που θα χαλάσει την ατμόσφαιρα στη σχέση. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ερμή στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να συζητήσεις και να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου, αφήνοντας πίσω ότι μπορεί να σε προβληματίζει.

Σήμερα η επικοινωνία θα δώσει λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, πρόσεξε όμως γιατί ο εκνευρισμός σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στο Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος αφού η ανάγκη για τρυφερότητα και ζεστασιά είναι διάχυτη. Πιθανό είναι να ασχοληθείς με θέματα ακίνητης περιουσίας που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον, όπως αγοραπωλησίες και μετακομίσεις. Το τετράγωνο της με τον Άρη στο ζώδιό σου δημιουργεί κόντρες σε οικογενειακό επίπεδο λόγω του έντονου εκνευρισμού που σε διακατέχει. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο εντείνει το συναισθηματισμό και τη διάθεση για κατανόηση και είναι βέβαιο ότι συζητώντας με τα οικεία σου πρόσωπα μπορείς να βρίσκεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις από αφήνοντας πίσω ότι δυναμιτίζει τη σχέση σας.

Σήμερα μην επιτρέψεις στο θυμό να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή, δείξε κατανόηση και διάθεση για ειλικρινή συζήτηση και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η ένταση και η κυκλοθυμία που βιώνεις δεν σου επιτρέπει να επικεντρωθείς στον έρωτα. 

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στο Σκορπιό και βρίσκεις ευκαιρία να συναναστραφείς πρόσωπο του κοντινού περιβάλλοντος καθώς η διάθεση για συζήτηση και κοινωνικό σχολιασμό είναι έντονη. Το τετράγωνο της με τον Άρη στο Λέοντα δεν αποκλείεται να ανεβάσει κατακόρυφα τη νευρικότητα και να υπάρξουν κόντρες και καυγάδες σε παρέες που θα βρεθείς λόγω οξυθυμίας και επιθετικής διάθεσης που μπορεί να δείξεις. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο αλλάζει τη διάθεση και μπορεί να δείξεις την κατανόηση που απαιτείται στα κοντινά σου πρόσωπα που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όποιες αντιπαραθέσεις μπορεί να είχαν προκύψει.

Σήμερα δείξε διάθεση επικοινωνία και κατανόηση στο/η σύντροφό σου για να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν και άφησε τις εντάσεις στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι, θυμήσου ότι ο εκνευρισμός σου μόνο προβλήματα θα προκαλέσει.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στο Σκορπιό και βρίσκεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Καλό είναι να περιορίσεις τα περιττά έξοδα γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις. Πρόσεξε ακόμα στην προσωπική σου ζωή γιατί η έντονη επιθετικότητα και η αδιαλλαξία θα δημιουργήσει προβλήματα. Το τετράγωνο της με τον Άρη στο Λέοντα ανεβάζει την ένταση και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με πρόσωπα που συναλλάσσεται οικονομικά. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να αποδώσουν πολλά με ανώτερους σου.

Σήμερα η λογική και η ωριμότητα στη σκέψη θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, όμως ο εκνευρισμός μπορεί να παίξει ανασταλτικό ρόλο στις εξελίξεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Καλό είναι βέβαια να διαχειριστείς επιθετικές τάσεις και υποκειμενισμό που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Το τετράγωνο της με τον Άρη στο Λέοντα αυξάνει το άγχος και την πίεση σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις με ανωτέρους σου που να δυναμιτίσουν το κλίμα. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να ξεπεράσεις αρνητικά γεγονότα και να βρεθείς με παρέες που θα διασκεδάσεις και θα χαλαρώσεις συζητώντας.

Σήμερα καλό είναι να μην εκτονώσεις στο ταίρι σου πιθανή ένταση από τη δουλειά, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για μία έξοδο όπου θα διασκεδάσετε. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν προσπάθησε να ελέγχεις τα νεύρα σου και δεν θα χάσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στο Σκορπιό και δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε καθημερινές υποχρεώσεις καθώς το μυαλό ταξιδεύει και η εσωστρέφεια είναι έντονη. Απωθημένα και ενοχές μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν, προσπάθησε όμως να τα αφήσεις πίσω σου μέσω της τέχνης που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις. Το τετράγωνο της με τον Άρη στο Λέοντα μπορεί να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα λόγω του έντονου εκνευρισμού που εκδηλώνεις και δεν αποκλείεται να επηρεάσει τις συναδελφικές σχέσεις ή τις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα στο ταίρι σου, κάτι που θα λειτουργήσει ανακουφιστικά.

Σήμερα θολές σκέψεις και συμπεριφορές μπορεί να ανεβάσουν κατακόρυφα τη νευρικότητα στη σχέση σου χαλώντας τη ρομαντική ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές του παρελθόντος πού να εντείνουν το θυμό και τη θλίψη.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στο Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς με φίλους, να εκφράσεις πρωτοποριακές ιδέες και απόψεις που μπορεί να τους εντυπωσιάσουν. Οι ομαδικές δράσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά σου καθώς απολαμβάνεις να συμμετέχεις σε συλλογικές προσπάθειες. Το τετράγωνο της με τον Άρη στο Λέοντα εντείνει την καχυποψία και τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις σε φιλικά πρόσωπα δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθάει να βρεις την καλή σου διάθεση και πιθανά να υπάρξουν συζητήσεις που μπορεί να δώσουν σαν αποτέλεσμα σημαντικές νέες συνεργασίες.

Σήμερα μην επιτρέψεις στις αμφιβολίες να επηρεάσουν το κλίμα στην προσωπική σου ζωή, μία ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σου θα είναι ιδανική. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον, πρόσεξε γιατί οι απότομες αντιδράσεις σου δεν θα βοηθήσουν στην οποία πορεία τους.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στο Σκορπιό και έχεις επικεντρωθεί στο να λύσεις επαγγελματικά ζητήματα που πιθανά έχεις αναλάβει και θέλεις να διεκπεραιώσεις. Προσπάθησε να περιορίσεις το άγχος και την απολυτότητα γιατί θα δυναμιτίσουν το κλίμα με τους ανωτέρους σου. Το τετράγωνο της με τον Άρη στο Λέοντα αυξάνει την ένταση κατακόρυφα και δημιουργεί προϋποθέσεις για συγκρούσεις που θα κοστίσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο βελτιώνει την ψυχολογία σου και σου δίνεται η ευκαιρία για σημαντικές συζητήσεις και πιθανή εξέλιξη σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή.

Σήμερα είναι ανάγκη να διαχειριστείς με ψυχραιμία πιθανά νεύρα αποφεύγοντας να τα εκτονώσεις στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, περιόρισε τον εκνευρισμό και δεν θα χάσεις.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει στο Σκορπιό και έντονη είναι η διάθεσή σου να βρεθείς να πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που έχεις να δεις καιρό. Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση δημιουργούν το καλύτερο δυνατό κλίμα για να διασκεδάσεις. Το τετράγωνο της με τον Άρη στο Λέοντα σε ωθεί να γίνεις εριστικός και επιθετικός με πρόσωπα που πιθανά διαφωνούν μαζί σου σε παρέες που θα βρεθείς. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να ξαναβρείς τη χαρά και τη θετικότητα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για υπέροχες συναντήσεις και συζητήσεις στην προσωπική σου ζωή.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου τι νιώθεις και να περάσεις μοναδικά μαζί του αποφεύγοντας την ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, οι εμμονές και ο εκνευρισμός μόνο εμπόδια θα δημιουργήσουν.

 

Πηγή: e-zwdia.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα