Ζώδια: Οι προβλέψεις σήμερα 7/8 από την Σμάρω Σωτηράκη

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και επικεντρώνεσαι στο να δρομολογήσεις οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η νευρικότητα από το πρωί είναι έντονη και μπορεί να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις τόσο με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι όσο και με το ταίρι σου. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα μπορεί να προκαλέσει έντονη εσώτερη σύγκρουση που να εκτονωθείς στο ταίρι σου δυναμιτίζοντας το κλίμα. Προσοχή στις σπατάλες, καθώς διασκεδάζοντας μπορεί να χάσεις το μέτρο.

Σήμερα μην εκδηλώνεις άμεσα τη δυσθυμία που κρύβεις μέσα σου, καθώς μπορεί να πάρεις σημαντικές διαστάσεις προβληματίζοντας την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, όμως η ένταση μέσα σου δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και κυριαρχεί το ενδιαφέρον για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ότι επικρατεί ηρεμία και δεν μπορεί κάτι να διαταράξει τις ισορροπίες στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Γεγονός είναι όμως ότι γίνεσαι υποχωρητικός στα θέλω των άλλων και αυτό μπορεί να σε καταπιέζει. 

Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα δημιουργεί νευρικότητα και πιθανά να νιώθεις ότι τίποτα δεν σε ικανοποιεί, κάτι που θα εκτονωθεί με ένταση στο ταίρι ή στους συνεργάτες σου. Δείξε προσοχή σε οικονομικές συνεργασίες που μπορεί να μην αποδώσουν αυτά που προσμένεις.

Σήμερα η νευρικότητα που σε διακατέχει είναι πιθανό να εκδηλωθεί στην προσωπική σου ζωή και να χαλάσει το κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία, όμως νιώθεις ότι δεν σε καλύπτει και πιθανά να επιδιώξεις κάτι περαιτέρω.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και καλείσαι να χειριστείς ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς που μπορεί να σε φορτίζουν και να γκρινιάζεις. Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε ότι και αν αναλάβεις, καθώς έχεις γρήγορη σκέψη και αντίληψη των πραγμάτων και διάθεση για προσφορά. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα μπορεί να σου δημιουργήσει νευρικότητα και αίσθηση ανικανοποίητου όσον αφορά τη δουλειά. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην εκτονώσεις της εσωτερική σου ένταση στο συναδελφικό περιβάλλον.

Σήμερα οι αγγαρείες που έχεις επωμιστεί και η εσωτερική κρίση που υπάρχει μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις στην προσωπική σου ζωή, πρόσεξε την συμπεριφορά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός και η γκρίνια δεν αφήνει περιθώρια εξέλιξης με πιθανή νέα γνωριμία.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η διάθεσή σου βρίσκεται στα ύψη, καθώς νιώθεις σαν μικρό παιδί που θέλει να χαρεί κάθε στιγμή της ημέρας. Ο έρωτας είναι πρωταγωνιστής, καθώς επιδιώκεις να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα εγείρει ζητήματα ανασφάλειας και ελλείμματος αυτοπεποίθησης που μπορεί με ευκολία να εκδηλωθούν στην προσωπική σου ζωή και να προκληθούν εντάσεις και αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου που καλό είναι να αποφύγεις.

Σήμερα δυσθυμία και φοβίες αυξάνουν τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, όμως φαίνεται να μην σε καλύπτει σε αυτά που επιθυμείς από την αισθηματική σου ζωή.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η οικογένεια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς μαζί της και να βιώσεις στιγμές ασφαλείας και τρυφερότητας. Η κυκλοθυμία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με το περιβάλλον σου, καλά θα κάνεις να προσπαθείς να την ελέγξεις. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στο ζώδιό σου πιθανά να σου δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό καθώς δείχνεις να παλεύεις μέσα σου για το τι θέλεις πραγματικά. Καλό είναι να μην ξεσπάσεις στους γύρω σου και να εντοπίσεις γρήγορα ότι είναι προτιμότερο να τα βρεις με τον εαυτό σου και να ισορροπήσεις μέσα σου.

Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα στη σχέση δεν δείχνει να σε καλύπτει και αυτό μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μεταβαλλόμενη διάθεση και εσωτερικές συγκρούσεις σε οδηγούν στο να κλειστείς στον εαυτό σου. 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και έρχεσαι σε επικοινωνία με πρόσωπο του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς επιδιώκεις να απολαύσεις τη συζήτηση και την επαφή μαζί τους. Το εμπόριο και οι δημόσιες σχέσεις πρωταγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο και πιθανό είναι να επιδιώξεις συμφωνίες που έχουν να σου προσφέρουν πολλά. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα αναδεικνύει ανασφάλειες και απωθημένα που έρχονται στο προσκήνιο και επηρεάζουν τις σχέσεις με το στενό σου περίγυρο δημιουργώντας ένταση. Προσοχή στις επαγγελματικές συμφωνίες καθώς πιθανά να μην είναι τόσο συμφέρουσες όσο δείχνουν.

Σήμερα αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ κοινωνικότητας και εσωστρέφειας και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις, οι φοβίες σου όμως δημιουργούν νευρικότητα και ανάγκη απομόνωση.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και ενδιαφέρεσαι κυρίως να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα και λογαριασμούς που μπορεί να εκκρεμούν. Το να έχεις ένα ικανοποιητικό εισόδημα είναι σημαντικό για σένα, δεν αποκλείεται να επιδιώξεις συζητήσεις για αύξηση ή μπόνους που μπορεί να σε ικανοποιήσουν. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα εντείνει την οξυθυμία και πιθανά το αίσθημα του ανικανοποίητου που νιώθεις μέσα σου, κάτι που εκδηλώνεται άμεσα στον φιλικό περίγυρο και στις οικονομικές σου συναλλαγές προκαλώντας πιθανές εντάσεις που δεν σε βοηθούν.

Σήμερα τίποτα δεν μπορεί να σε ευχαριστήσεις και αυτό γίνεται έκδηλο στη σχέση σου κάτι που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η οι ανασφάλειες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης εντείνονται και πιθανά να μην νιώθεις έτοιμος να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου, εντείνει το δυναμισμό και τη διάθεση να κυριαρχήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι γρήγορες αποφάσεις μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο σε συνεργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Σημαντικό είναι να μην εγκλωβιστείς στον εγωισμό γιατί είναι αυτός που θα δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα εγείρει εντάσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου και καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να διαχειριστεί την οξυθυμία και τη διάθεση για σύγκρουση που έχεις καθώς μόνο αρνητικά θα επηρεάσουν στα ζητήματα που θέλει να προωθήσεις.

Σήμερα ο εγωισμός κυριαρχεί και αυτό εκδηλώνεται με απότομο και επιθετικό τρόπο στο ταίρι σου, κάτι που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις αν δεν μπορέσεις να το ελέγξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η εντυπωσιάζεις με τη δυναμική σου παρουσία και πιθανά να υπάρξει νέα γνωριμία, όμως δεν έχεις καταλήξει ακριβώς τι θέλεις στον έρωτα και αυτό είναι έκδηλο. 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και καλείσαι να διαχειριστείς φόβους και απωθημένα που έρχονται στην επιφάνεια με ορμή και σε οδηγούν στο να κλειστείς στον εαυτό σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη δουλειά και σε καθημερινά ζητήματα καθώς δεν συγκεντρώνεσαι εύκολα και μπορεί να κάνεις λάθη. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα εντείνει την κακή σου διάθεση και αυτό εκδηλώνεται άμεσα σε παρέες που μπορεί να βρεθείς καθώς δεν θα διστάσεις να εκτονώσεις τα νεύρα σου προκαλώντας ένταση. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί.

Σήμερα μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή λόγω πιθανών ανασφαλειών και εσωτερικών συγκρούσεων που βιώνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να κάνει την εμφάνισή του, η αμφιθυμία που νιώθεις θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη συμπεριφορά σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις φιλικές σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με φίλους και να εκφράσεις σκέψεις για στόχους και σχέδια που μπορεί να τους ενδιαφέρουν. Μην γίνεσαι εριστικός με όποιους δεν αντιλαμβάνονται το σκεπτικό σου ή τις ιδέες σου γιατί οι αντιπαραθέσεις δεν αποκλείεται. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα εγείρει ζητήματα καχυποψίας, κάτι που εκδηλώνεται άμεσα στο φιλικό σου περιβάλλον με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις λόγω της συμπεριφοράς σου. Προσοχή γιατί τα ξαφνικά έξοδα δεν θα λείψουν.

Σήμερα η σύγκρουση για κοινούς σχεδιασμούς με το ταίρι σου είναι πιθανή σήμερα, καλό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην γίνεις προκλητικός με τη στάση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το φιλικό περίγυρο νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, δείχνεις όμως να μην ξέρεις πραγματικά τι θέλεις και αυτό επηρεάζει την εξέλιξή της.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και καλείσαι να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα και υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν προκύψει καθώς αναλαμβάνεις ευθύνες που σου δίνουν την ευκαιρία να αναδείξεις τις δυνατότητές σου. Το άγχος που βιώνεις είναι έκδηλο και μπορεί να σε οδηγήσει σε κόντρες με ανωτέρους σου. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα εντείνει τη νευρικότητα και φαίνεται να μην είναι εύκολο να υπάρξει συνεννόηση στον επαγγελματικό χώρο, κάτι που επηρεάζει την εξέλιξη των υποθέσεων που έχεις επωμιστεί. Παράλληλα, η ένταση ανεβαίνει και στις σχέσεις με τους γύρω σου και οι συγκρούσεις μπορεί να είναι έντονες. 

Σήμερα προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις στην ένταση που προέρχεται από την επαγγελματική σου ζωή γιατί δεν αποκλείεται να εκτονωθείς στο ταίρι σου με δυσάρεστες συνέπειες. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, η νευρικότητα που βιώνεις όμως θα γίνει εμπόδιο στην όποια εξέλιξη.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και νιώθεις πιο ευχάριστα από ποτέ καθώς βλέπεις τη ζωή από την αισιόδοξη πλευρά της. Η ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου ή με αυτούς που έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα είναι διάχυτη και είναι κάτι που θα επιδιώξεις. Δείξε προσοχή στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας γιατί η αμέλεια θα σου στοιχίσει. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Λέοντα εγείρει νευρικότητα, γκρίνια και μπορεί να γίνεις επικριτικός με πρόσωπα στην παρέα που θα βρεθείς, κάτι που θα επηρεάσει την ατμόσφαιρα και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε έντονες προστριβές.

Σήμερα προσπάθησε να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου γιατί θα είναι η αιτία να χαλάσει η ευχάριστη ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία στις παρέες που θα βρεθείς, η ένταση που νιώθεις είναι εμφανής και δεν βοηθά στη θετική εξέλιξη των πραγμάτων.

Πηγή:  e-zwdia.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ