Ζώδια: Οι προβλέψεις σήμερα 6/8 από την Σμάρω Σωτηράκη

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Καρκίνο ανεβάζει την ένταση και τη νευρικότητα κατακόρυφα. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός στην επικοινωνία με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου γιατί οι κόντρες μπορεί να πάρουν δυσάρεστες διαθέσεις. Αργά το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές με τρίτους και επιχειρηματικές δραστηριότητες που μπορεί να συμμετέχεις. Καλό είναι να περιορίσεις την καχυποψία γιατί θα εκτονωθεί με απότομο τρόπο στην προσωπική σου ζωή προκαλώντας προβλήματα.

Σήμερα το πάθος μπορεί να εκτοξεύσει τη σχέση σου στα ουράνια, διαχειρίσου τη ζήλια γιατί θα προκαλέσει συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε κάνει να νιώσεις πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα συνεννόησης και αντιδικίες με συναδέλφους λόγω πιθανών εργασιακών θεμάτων που μπορεί να έχουν προκύψει. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί ο εκνευρισμός θα οδηγήσει σε λανθασμένες αντιδράσεις. Αργά το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και προσανατολίζεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπαθείς να ευχαριστήσεις το ταίρι και τους συνεργάτες σου για να επικρατεί ηρεμία, όμως μπορεί να συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που δεν σου πάνε.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να δείξεις στο ταίρι σου το ενδιαφέρον που τρέφεις καθώς η συντροφικότητα είναι κυρίαρχο στοιχείο για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η γοητεύεις όπου και αν βρεθείς με την καλαισθησία και τον τρόπο που φλερτάρεις και αυτό μπορεί να προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον νέων προσώπων.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Καρκίνο δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη επικοινωνία και συνεννόηση με το ταίρι σου και αυτό πιθανά να προκαλέσει κόντρες και αντιδικίες που θα προβληματίσουν την προσωπική σου ζωή. Μείνε ήρεμος και άφησε τις σημαντικές συζητήσεις για αργότερα. Αργά το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και πιθανό είναι να προκύψουν εργασιακά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος. Είναι σημαντικό να εκτονώσεις την ένταση σε άσκηση, καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς καλύτερα την καθημερινότητα.

Σήμερα ο εκνευρισμός των καθημερινών υποχρεώσεων μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου, περιόρισε την γκρίνια για να μην υπάρξουν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η δυσθυμία και η ένταση δεν σου επιτρέπουν να αφιερωθείς στον έρωτα.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Ερμή στο ζώδιό σου και η ένταση μπορεί να κάνει αισθητή την εμφάνισή της σε ότι αφορά την επικοινωνία με πρόσωπα της οικογένειας, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις σε σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις που μπορεί να εκτοξεύσουν τον εκνευρισμό και να προκαλέσουν συγκρούσεις. Αργά το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και το κέφι σου εκτοξεύεται στα ύψη καθώς τίποτα δεν σε σταματά στο να διασκεδάσεις και να χαρείς τον έρωτα. Ο εγωισμός σου θα ενοχλήσει, προσπάθησε να τον ελέγξεις.

Σήμερα φρόντισε να δώσεις ότι καλύτερο στο ταίρι σου και να απολαύσετε μοναδικά αισθησιακές στιγμές. Μπορείς να βιώσεις πρωτόγνωρο πάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η το αισθηματικό παιχνίδι εντείνεται και αυτό προκαλεί το έντονο ενδιαφέρον νέων προσώπων που εκδηλώνεται άμεσα.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε σχέση με τα πρόσωπα του στενού σου περίγυρου. Εμπόδια και δυσκολία στην επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Αργά το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και γίνεται εντονότερη από ποτέ η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με την οικογένεια. Θέλεις να νιώσεις τρυφερότητα και στοργή και αυτό μόνο τα οικεία σου πρόσωπα μπορούν να σου προσφέρουν.

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις έντονα ρομαντικό σκηνικό για δύο στον χώρο σου που θα εντείνει το πάθος στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που σου δίνει την αίσθηση του γνώριμου.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να προκαλέσει προστριβές με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο και αυτό θα δημιουργήσει εμπόδια στο να τακτοποιήσεις ανάλογα ζητήματα. Προσοχή στη σχέση σου γιατί η νευρικότητα ωθεί σε έντονους καυγάδες. Αργά το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του στενού σου περίγυρου, καθώς η διάθεση να επικοινωνήσεις και να συζητήσεις είναι έντονη. Προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις δεν θα λείψουν που θα σε ενθουσιάσουν.

Σήμερα είναι ξεκάθαρο ότι διασκεδάζοντας με το ταίρι σου δημιουργεί κλίμα ευφορίας στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από πάρτι και εξόδους με παρέες είναι πιθανή νέα γνωριμία που να σε γεμίσει χαρά.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συγκρούσεις με συνεργάτες ή το ταίρι σου λόγω νευρικότητας και ελλείμματος επικοινωνίας που μπορεί να είναι έκδηλο. Κράτησε χαμηλούς τόνους και απέφυγε σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Αργά το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και στρέφεσαι σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Σου δίνεται η ευκαιρία να θέσεις νέα σχέδια για την αύξηση του προϋπολογισμού σου, κάτι που θα σε γεμίσει ασφάλεια και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου.

Σήμερα έντονες στιγμές πάθους και ερωτισμού μπορείς να βιώσεις με το/η σύντροφό σου που θα απογειώσουν τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα εκτοξεύσει τον αισθησιασμό και θα δημιουργήσει έντονο συναίσθημα ασφάλειας.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Καρκίνο θολώνει ακόμα περισσότερο τη σκέψη λόγω της έντασης που νιώθεις. Πρόσεξε γιατί δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς έντονα με συναδέλφους ή σε παρέες που θα βρεθείς προκαλώντας εντάσεις. Αργά το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και σου φτιάχνει τη διάθεση, καθώς αυξάνει την διάθεση για κοινωνικότητα. Θέλεις να γίνεις το επίκεντρο του περιβάλλοντός σου και θα κάνεις τα πάντα να τραβήξεις την προσοχή του/ης συντρόφου ή των συνεργατών σου. Πρόσεχε μόνο γιατί ο υποκειμενισμός θα προκαλέσει προβλήματα.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να εκδηλώσεις τις ανάγκες που έχεις στο ταίρι σου, προσοχή γιατί η τάση να εγκλωβίζεσαι στο «εγώ» σου θα σου στοιχίσει. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, καθώς εντυπωσιάζεις με την ενεργητικότητα και το πάθος σου. 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Καρκίνο δεν δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να επικοινωνήσεις με φιλικά σου πρόσωπα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό και ένταση, χωρίς να αποκλείονται οι καυγάδες που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Αργά το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και κλείνεσαι στον εαυτό σου, αφού έρχονται στο νου καταστάσεις και πληγές του παρελθόντος που σε οδηγούν πιθανά στη μελαγχολία. Ο εσωτερισμός και η τέχνη μπορούν να σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις ψυχολογικά.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις ονειρεμένες στιγμές με το ταίρι σου, μπορείς να εκδηλώσεις το πόσο σημαντικός είναι για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να υπάρξουν που θα προκαλέσουν και πάλι έντονα συναισθήματα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Καρκίνο δεν αποκλείει το να υπάρξουν εντάσεις και πιθανές καθυστερήσεις σε ότι αφορά επαγγελματικά πλάνα και δραστηριότητες. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, καθώς οι αντιπαραθέσεις με ανωτέρους σου είναι πιθανές. Αργά το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και αφήνεις πίσω ότι σε αγχώνει, καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με φίλους και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Το να συμμετέχεις σε ομαδικές προσπάθειες είναι κάτι που σε ικανοποιεί απόλυτα, καλό είναι να το επιδιώξεις.

Σήμερα μπορείς να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου και αυτό είναι βέβαιο ότι θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα μπορεί να εισβάλουν στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σε κεντρίζουν με αυτά που πρεσβεύουν.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να εκτοξεύσει τον εκνευρισμό στα ύψη, κάτι που θα επηρεάσει τις σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου αν δεν είναι προσεκτικός. Οι κόντρες λόγω εκνευρισμού και αυθάδειας που μπορεί να δείξεις δεν είναι απίθανές. Αργά το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και έρχεται στο προσκήνιο η καριέρα σου, καθώς δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες που σου προκαλούν στρες και πιθανά κατήφεια. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου και να είσαι βέβαιος ότι θα μπορέσεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σήμερα η ένταση της επαγγελματική σου ζωής είναι καλό να μην επηρεάσει τη σχέση σου, γιατί δεν αποκλείεται να ακούσεις παράπονα από το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να σε οδηγήσει στο να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο ή έχεις κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες μαζί τους. Απέφυγε το να πάρεις σημαντικές αποφάσεις καθώς το πιθανότερο είναι να μην ευδοκιμήσουν. Αργά το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και ομορφαίνει τη διάθεση σου. Η αισιοδοξία κάνει την εμφάνισή της, όπως και η διάθεση για διασκέδαση. Προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου μπορεί να υπάρξουν που θα σε χαροποιήσουν.

Σήμερα η θετικότητα, το ξεφάντωμα και το έντονο ερωτικό παιχνίδι θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα ανατρέψει την κοσμοθεωρία σου και θα απογειώσει το κέφι και τη χαρά.

 

Πηγή:e-zwdia.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα