Ζώδια: Οι προβλέψεις σήμερα 5/8 από την Σμάρω Σωτηράκη

Ζώδια: Οι προβλέψεις σήμερα 5/8 από την Σμάρω Σωτηράκη

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

 

Κριός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επιδιώκεις να κρατήσεις το ήρεμο κλίμα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς είναι έντονος ο φόβος της μοναχικότητας που υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις για νέες συνεργασίες, έχεις άμεσα τη δυνατότητα να εξετάσεις ποιες από αυτές μπορούν να ευδοκιμήσουν και ποιες όχι. Το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να λειτουργήσει πιεστικά πάνω σου καθώς αυξάνονται οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και σου δημιουργούν άγχος που δεν μπορείς να διαχειριστείς με ευκολία. Πρόσεξε γιατί η κατήφεια θα επηρεάσει την προσωπική σου ζωή.

 

Σήμερα εμπόδια ή καθυστερήσεις στην καριέρα μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου καθώς δείχνεις να είσαι έντονα κατηφής και απαισιόδοξος. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, η κακή σου διάθεση δεν θα βοηθήσει στο να εξελιχθεί.

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και η καθημερινότητα είναι έντονη καθώς αυξάνονται αγκαλιές και υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να ανταπεξέλθεις και αυτό σε αγχώνει. Είναι επιτακτική ανάγκη να περιορίσεις την κριτική και την γκρίνια γιατί μπορούν με ευκολία να κορυφωθούν την ένταση στο εργασιακό περιβάλλον και να υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την πίεση και πιθανά να φέρει στο προσκήνιο απαισιοδοξία να την πορεία εργασιακών υποθέσεων που πρέπει να διεκπεραιώσεις που θα χαλάσει τη διάθεση σου και θα στηρίξει ψυχολογικά.

 

Σήμερα οι δυσκολίες της καθημερινότητας καλό είναι να μείνουν στην άκρη για να μην εκτονωθούν στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και η απογοήτευση της ημέρας δύσκολα θα σου επιτρέψουν να ασχοληθείς με τον έρωτα.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και είσαι γεμάτος ζωντάνια και χαρά, γι’ αυτό και επικεντρώνεσαι στο να διασκεδάσεις και να περάσεις υπέροχα με το ταίρι για την παρέα σου διασκεδάζοντας. Δημιουργικές δραστηριότητες μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να επιδιώξεις να τις προωθήσεις. Σημαντικό είναι να αποφύγεις υπερβολές καθώς θέλοντας να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου μπορεί να ξεφύγεις και αυτό να δημιουργήσει δυσαρέσκεια. Το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνουν τους φόβους και τις ανασφάλειες που δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν στο/η σύντροφό σου και να σε οδηγήσουν στο να απομακρυνθείς δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου.

 

Σήμερα καλό είναι να μην επιτρέψεις σε απωθημένα και ενοχές να επηρεάσουν την πορεία της προσωπικής σου ζωής και να χαλάσουν το όμορφο κλίμα με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η εντυπωσιάζεις στο πέρασμά σου και πρόσωπα θα δείξουν το ενδιαφέρον τους όμως οι φοβίες σου μπορεί να κυριαρχήσουν.

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με την οικογένεια, να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου. Η θαλπωρή και η ασφάλεια που σου παρέχουν οι οικείοι σου είναι μοναδική και θέλεις να την αισθανθείς. Μπορείς να γίνεις έντονα κυκλοθυμικός και χειριστικός, πρόσεξε όμως γιατί θα υπάρξουν παράλληλα αντιδράσεις στη συμπεριφορά σου αυτή. Το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει έντονη απογοήτευση και κατήφεια από δυσκολίες και προβλήματα που πιθανά αντιμετωπίζεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να κλειστείς στον εαυτό σου απογοητευμένος.

 

Σήμερα μην επιτρέψεις σε πιθανές δυσκολίες να επηρεάσουν στη διάθεσή σου γιατί να είσαι βέβαιος ότι θα έχει αντίκτυπο και στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η κατήφεια και η ανάγκη να απομονωθείς δύσκολα θα σε οδηγήσουν στο ερωτικό παιχνίδι.

 

Λέων

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα του στενού σου περίγυρου καθώς η ανάγκη να συζητήσεις μαζί τους θέματα που μπορεί να σας απασχολούν είναι κυρίαρχη. Το εμπόριο, η επικοινωνία, οι δημόσιες σχέσεις δείχνουν να σε ενδιαφέρουν αρκετά και στρέφεσαι εκεί σε επαγγελματικό επίπεδο. Πρόσεξε γιατί η νευρικότητα θα είναι κακός σύμβουλος στην εξέλιξη των συμφωνιών σου. Το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω πιθανά να φέρει στο προσκήνιο προβλήματα στην δουλειά και την καθημερινότητα που θα σου χαλάσουν το κέφι και μπορεί να γίνει σκληρός και απόμακρος στον τρόπο που επικοινωνείς.

 

Σήμερα είναι σημαντικό να μην αφήσεις καθημερινές δυσκολίες να επηρεάσουν την ψυχολογία σου γιατί μπορεί να γίνεις απόλυτος με το ταίρι σου και να απομακρυνθείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το κοντινό περιβάλλον, η διάθεσή σου όμως πιθανά να μην αφήσει περιθώρια για την οποία πορεία της. 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και βρίσκεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικά ζητήματα που πιθανά εκκρεμούν. Είναι ξεκάθαρο ότι σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια, καλό είναι να προσπαθήσεις να απεμπλέξεις στην προσωπική σου αξία με τον προϋπολογισμό σου για να καταφέρεις να πάρεις ψυχολογική ανάσα. Το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει τις φοβίες που μπορεί να σου δημιουργήσει η προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να γίνεις κτητικός και αδιάλλακτος με το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα. Πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις οικονομικές που μας οδηγήσουν στο να περιοριστείς.

 

Σήμερα η κατήφεια και η κακή διάθεση μπορεί να σε οδηγήσουν στο να γίνεις απότομος, να θυμάσαι ότι αυτό θα φέρει αντιδράσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η οι ανασφάλειές σου κυριαρχούν και δεν σε αφήνουν να απελευθερωθείς στην προσωπική σου ζωή.

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις ότι μπορείς να κυριαρχήσεις και να καταφέρεις οποίο στόχο και αν θέσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι προσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σου καθώς δεν αποκλείεται να νιώθεις ότι το ταίρι ή οι συνεργάτες σου δεν προσπαθούν να καλύψουν τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει απαισιοδοξία λόγω δυσκολιών που εμφανίζονται σε συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν και αυτό να έχει αντίκτυπο και στην προσωπική σου ζωή.

 

Σήμερα άνοιξε την καρδιά σου στο ταίρι σου, μην απομακρύνεσαι και δώσ’ του την ευκαιρία να αντιληφθεί πως νιώθεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, όμως προβλήματα που μπορεί να σε απασχολούν σε κάνουν απόμακρο και απόλυτο.

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό εντείνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου μακριά από όλους. Πληγές του παρελθόντος έρχονται στο νου και καλείσαι να αντιμετωπίσεις ότι δεν έχεις ξεπεράσει μέχρι τώρα. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στην καθημερινότητα γιατί το έλλειμμα συγκεντρώσεις μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω βαραίνει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα με το κοντινό σου περιβάλλον ή με επαγγελματικές συμφωνίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν και αυτό να σε οδηγήσει στην πλήρη απογοήτευση και σε πιθανή θλίψη.

 

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από ότι σε καταθλίβει αν επικεντρωθείς στο ταίρι σου και δεν απομονωθείς και από αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπο από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επιστρέψει, το αποτέλεσμα όμως είναι να ενταθεί εσωστρέφεια. 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και νιώθεις ιδιαίτερα την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον καθώς θέλεις να επικοινωνήσεις, να συζητήσεις, να εκφράσεις ιδέες και απόψεις που μπορεί να ενδιαφέρουν. Συλλογικές προσπάθειες και οργανώσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά σου καθώς η ομαδική δουλειά δείχνει να σε ικανοποιεί τα μέγιστα. Το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει πιθανές ανασφάλειες καθώς δείχνεις να αμφιβάλλεις για το ποιος είσαι και πόσο αξίζεις και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί άμεσα στο φιλικό περιβάλλον δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου με αποτέλεσμα την ψυχρότητα.

 

Σήμερα προσπάθησε να χαρείς την παρέα με το/η σύντροφό σου και τους φίλους σου και άφησε τους φόβους σου στην άκρη γιατί θα δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο, αμφιβάλλεις όμως για τον εαυτό σου και αυτό είναι έκδηλο.

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και σε καλεί να αντιμετωπίσεις επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες στην επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται ότι μπορεί να ανταπεξέλθεις σε ότι και αν αναλάβεις. Το άγχος και νευρικότητα είναι στα ύψη και μπορεί να σε οδηγήσουν στο να συγκρουστείς μετωπικά με ανώτερους ή σημαντικά πρόσωπα στην καριέρα σου με δυσάρεστες συνέπειες. Το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Κρόνο στο ζώδιό σου σε ωθεί στο να γίνεις σκληρός κατηφής και αδιάλλακτος στη στάση σου και αυτό μπορεί να επηρεάσει τις επαγγελματικές σχέσεις βάζοντας πιθανά εμπόδια στην προσωπική σου εξέλιξη.

 

Σήμερα η ένταση και η κακή διάθεση λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να εκτονωθεί στο ταίρι σου, φρόντισε να μην το κάνεις για να μην ανοίξεις νέα μέτωπα. Αν είσαι ελεύθερος/η δείχνεις απαισιόδοξος και απόλυτος χωρίς καμία διάθεση να ασχοληθεί με την αισθηματική σου ζωή.

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ καθώς βλέπεις τη ζωή σου από δω και στο εξής από τη θετική της πλευρά. Σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια και επαφές στο εξωτερικό σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον και πιθανά να στρέψεις την προσοχή σου στο πώς θα μπορέσεις να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν. Το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια απωθημένα και τραύματα του παρελθόντος που χαλάνε τη διάθεση σου, κάτι που θα γίνει εμφανές στις παρέες που θα βρεθείς καθώς δεν θα διστάσεις να φανατιστείς και να συγκρουστείς με όποιον διαφωνήσει μαζί σου.

Σήμερα μην επιτρέψεις σε ό τι σε φοβίζει και σε καθηλώνει να χαλάσει την έντονα αισθησιακή διάθεση που μπορεί να επικρατήσει στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία, η κατήφεια και η απαισιοδοξία σου θα παίξουν αποτρεπτικό ρόλο. 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς ή πιθανές επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η καχυποψία είναι έντονη, έντονη είναι όμως και η διαίσθηση και καλό είναι να την εμπιστευτείς στο να σε καθοδηγήσει. Το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο δυσκολίες και εμπόδια σε οικονομικά και επιχειρηματικά θέματα που θα σε γεμίσουν ανασφάλειες και θα σε οδηγήσουν στο να κλειστείς στον εαυτό σου.

Σήμερα η ζήλια και οι φοβίες σου μπορεί να σε κάνουν σκληρό και απόμακρο επηρεάζοντας τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νιώθεις να βουλιάζεις και να θέλεις να απομακρυνθείς από όλους αφήνοντας το ερωτικό παιχνίδι για άλλη μέρα.

 

Πηγή: e-zwdia.gr

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Ζώδια - Προβλέψεις

Σχετικά TAGS:
Nikol K.
Σχολιάστε το άρθρο: