Ζώδια: Οι προβλέψεις σήμερα 4/8 από την Σμάρω Σωτηράκη

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις δουλειές της καθημερινότητας που πιθανά σου δημιουργούν στρες. Εργασιακά ζητήματα μπορεί να έρχονται στο μυαλό σου, καλό είναι να τα αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και να μην υπάρξει νευρικότητα που θα δημιουργήσει πρόβλημα στο περιβάλλον σου. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και η διάθεσή σου αλλάζει καθώς γίνεται περισσότερο κοινωνικός και επικοινωνιακός. Επιδιώκεις να βγεις να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις. Ενδιαφέρεσαι κυρίως για την προσωπική σου ζωή και πώς να κρατήσει ισορροπίες στη σχέση σου. Η υποχωρητικότητα σου μπορεί να σε καθηλώσει, γι’ αυτό εκφράσου.

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου καθώς η διάθεση για συντροφικότητα και ερωτικό παιχνίδι είναι κυρίαρχη. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με το ταίρι και την παρέα σου καθώς θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί τους. Η τέχνη μπαίνει δυναμικά στο πρόγραμμά σου και δεν αποκλείεται να παρακολουθήσεις μία κινηματογραφική ή θεατρική παράσταση που σε γεμίζει χαρά. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και στρέφεις την προσοχή σου σε εργασιακές υποχρεώσεις ή αγγαρείες που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους. Το κέφι χαλάει, η νευρικότητα ανεβαίνει και πιθανό είναι να γίνεις επικριτικός με πρόσωπα του εργασιακού σου περιβάλλοντος προκαλώντας τη δυσαρέσκεια τους.

 

Σήμερα μην επιτρέψεις στο άγχος λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων να κυριαρχήσει στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, καλό είναι βέβαια να περιορίσεις την επικριτική σου διάθεση.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και εντείνεται η διάθεση να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειας και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους καθώς θέλεις να νιώσεις ασφάλεια και θαλπωρή. Έντονη μπορεί να είναι η κυκλοθυμία και η νευρικότητα που σε διακατέχει, προσπάθησε να την περιορίσεις για να μην υπάρξουν έντονες αντιδράσεις. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου. Η χαρά και η ανάγκη για διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι είναι διάχυτες και δεν θα χάσεις ευκαιρία να βρεθείς με το ταίρι ή με πιθανή νέα γνωριμία για να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά.

Σήμερα μπορείς να χαρείς τον έντονο αισθησιασμό και το πάθος που εκδηλώνεται στη σχέση σου θα την απογειώσει στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου καθώς γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου.

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και η ανάγκη να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος είναι διάχυτη. Πιθανά να βρεθείς μαζί τους και να συζητήσεις περνώντας χαλαρές στιγμές με αρκετό κοινωνικό σχολιασμό. Πιθανές είναι και οι κοντινές αποδράσεις που θα σε αναζωογονήσουν σημαντικά. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Νιώθεις ιδιαίτερα ευάλωτος, γι’ αυτό στρέφεται στο οικείο περιβάλλον θέλοντας να νιώσεις ασφάλεια και τρυφερότητα. Μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογισμού του τελευταίου καιρού που μπορεί να εντείνει την κυκλοθυμία, μην το εκδηλώσεις στους οικείους σου.

Σήμερα δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο προσωπικό σου χώρο για εσένα και το ταίρι σου και απόλαυσε την τρυφερότητα που εντείνεται μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η μοναχικότητα και η κυκλοθυμική σου διάθεση δεν αφήνει περιθώρια για να ασχοληθείς με την αισθηματική σου ζωή.

 

Λέων

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και στο μυαλό σου γυρίζουν οικονομικά ζητήματα λογαριασμοί και εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Προσπάθησε να αποβάλλεις κάθε άγχος καθώς σου δημιουργεί έλλειμμα αυτοπεποίθησης και αυτό επιδεινώνεται έντονα και στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό αλλάζοντας ραγδαία τη διάθεσή σου καθώς γίνεται πιο κοινωνικός και επικοινωνιακός. Η παρέα με τα πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος σε ικανοποιεί πλήρως για αυτό πιθανόν επιδιώξεις να βρεθείς μαζί τους και να διασκεδάσεις απολαμβάνοντας τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από τα τετριμμένα, μία κοντινή απόδραση μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνιακή σου δεινότητα δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο και πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους. 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και πρωταγωνιστείς στο κοινωνικό σου περιβάλλον καθώς δεν χάνεις ευκαιρία για να βρεθείς όπως σε προσκαλούν. Θέλεις να τραβήξεις τα βλέμματα του/ης συντρόφου και των συνεργατών σου, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονο υποκειμενισμό και εγωιστικές τάσεις που θα ενοχλήσουν για αυτό κράτησε χαμηλούς τόνους. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και ρίχνεις τους ρυθμούς καθώς θέλεις να απολαύσεις την παρέα λίγων και καλών ή του/ης συντρόφου σου καθώς το πάθος απογειώνεται. Προσοχή γιατί η κτητικότητα μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις είναι προτιμότερο να αποφύγεις.

Σήμερα ένα ρομαντικό δείπνο για δύο θα είναι ιδανικό για να εκτοξεύσει στα ουράνια τον αισθησιασμό στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει καθώς το πάθος και ο ερωτισμός που εκπέμπεις μαγνητίζουν.

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και μπορεί να σου δημιουργεί μελαγχολικές τάσεις. Προσπάθησε να διαχειριστείς τις σκέψεις σου και να μην αφήσεις την κατήφεια να κυριαρχήσει. Η τέχνη θα λειτουργήσει βοηθητικά στο να βρεις ψυχολογική ισορροπία. 

Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο καθώς νιώθεις ότι μπορείς να κυριαρχήσεις με την εμφάνιση και την προσωπικότητά σου όπου κι αν βρεθείς. Πιθανά να εκφράσεις στο/η σύντροφό σου ανάγκες και θέλω επιδιώκοντας να τις αντιληφθεί και να τις ικανοποιήσει. Πρόσεξε γιατί ο εγωισμός μόνο προβλήματα θα προκαλέσει.

 

Σήμερα δώσε την ευκαιρία στο ταίρι σου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σου, δωσ’ του όμως και το χώρο να εκφράσει τις δικές του. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία καθώς τραβάς τα βλέμματα με το δυναμισμό και το πάθος που εκπέμπεις.

Σκορπιός

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με φιλικά σας πρόσωπα, να περάσεις όμορφα, να συζητήσεις για πρωτότυπες ιδέες που έχεις και μπορεί να ενδιαφέρουν. Οι αντιδράσεις σου δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ζητήματα καθώς μπορεί να γίνεις απότομος και εριστικός, γι’ αυτό προσπάθησε να το περιορίσεις. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και επιδιώκεις να απομακρυνθείς από όλους καθώς έρχονται στον νου μου πράγματα και καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει. Η εσωστρέφεια είναι έντονη και δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς ξεκάθαρα προσπάθησε μέσω της τέχνης και του εσωτερισμού να ισορροπήσεις.

Σήμερα δημιούργησε παραμυθένια ατμόσφαιρα προσωπική σου ζωή και είναι βέβαιο ότι θα βιώσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα του παρελθόντος που θα εντείνουν το συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες. 

 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να λύσεις επαγγελματικά θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Οι ικανότητές σου είναι τέτοιες που μπορείς να ανταποκριθείς ακόμα και στις χειρότερες δυσκολίες, καλό είναι βέβαια να μην επιτρέψεις στο άγχος να κυριαρχήσει γιατί οι εντάσεις με ανώτερο σου δεν θα είναι εύκολο να αποφευχθούν. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και αφήνεις πίσω σου ότι σε προβληματίζει καθώς θέλεις να βρεθείς με φίλους και να περάσεις χρόνο μαζί τους. Η ανάγκη να συζητήσεις είναι διάχυτη και στρέφεσαι κυρίως σε ότι αφορά κοινωνικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Μην γίνεσαι εριστικός/η και μην κοιτάς αφ’ υψηλού τους άλλους γιατί οι εντάσεις είναι προ των πυλών.

Σήμερα απόλαυσε στιγμές με το ταίρι και την παρέα σου που θα βοηθήσουν στο να αφήσετε πίσω ότι σας προβληματίζει. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει μέσα από τον φιλικό περίγυρο, οι κοινές κοινωνικές ανησυχίες θα σας φέρουν πιο κοντά.

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ, γι’ αυτό και πιθανά να επιδιώξεις να βρεθείς σε παρέες με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου και να διασκεδάσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποδράσεις στην ύπαιθρο που θα σε φέρουν πιο κοντά στη φύση, κάτι που απολαμβάνεις. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και πιθανό είναι να προκύψουν επαγγελματικά ζητήματα και υποχρεώσεις που σε φορτίζουν ψυχολογικά και σου δημιουργούν άγχος. Καλό είναι να επισκεφτείς τις δυνατότητές σου και να μην επιτρέψεις στην ένταση να πάρει τα ηνία της οποίας καταστάσεις.

Σήμερα το άγχος των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα είναι καλός σύμβουλος στην προσωπική ζωή, προσπάθησε να το ελέγξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από κοινωνικές υποχρεώσεις που θα κάνει αίσθηση στην προσωπική σου ζωή.

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και πιθανό είναι να παλεύεις με φόβους και ανασφάλειες που έρχονται στο φως και δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις. Οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους μπορεί να σε απασχολούν, προσπάθησε να αφήσεις το άγχος στην άκρη και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου που σε καθοδηγεί ιδανικά. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό απογειώνοντας τη ψυχολογία σου καθώς σε γεμίζει χαρά αισιοδοξία και διάθεση για ερωτικό παιχνίδι. Προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος μπορεί να υπάρξουν που δεν θα διστάσεις να δεχθείς καθώς έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά μαζί τους.

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία για διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι που μπορεί να λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει καθώς εντυπωσιάζεις με την αισιοδοξία και το αισθησιακός ταπεραμέντο.

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς επιδιώκεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες και το καλό κλίμα φοβούμενος τη μοναξιά. Αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε συμβιβασμούς και καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν, είναι προτιμότερο να εκδηλώσεις αυτά που νιώθεις. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και σε οδηγεί στην εσωστρέφεια καθώς εντείνονται απωθημένα και φοβίες που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Μετουσίωσε αυτήν την ενέργεια σε πάθος και αισθησιασμό που μπορούν να απογειώσουν το κλίμα στην προσωπική σου ζωή και να βιώσεις μοναδικές στιγμές έρωτα.

Σήμερα άφησε τη ζήλια και τις ανασφάλειες στην άκρη και επεδίωξε να ζήσεις το έντονο πάθος με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα εκτοξεύσει το καρδιοχτύπι και θα ταράξει για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά της αισθηματικής σου ζωής.

 

Πηγή: e-zwdia.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ