Ζώδια: Οι προβλέψεις σήμερα 21/7 από την Σμάρω Σωτηράκη

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

 

Κριός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η εσωστρέφεια είναι εντονότερη από ποτέ. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος μπορεί να θολώνουν τη σκέψη και να προκαλούν θλίψη. Η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα εντείνει ακόμα περισσότερο τις ευαισθησίες και η συναισθηματική υπερχείλιση δεν αποκλείεται. Κάνε στροφή στην τέχνη για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά. Το βράδυ το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σου φτιάχνει τη διάθεση. Δημιουργεί την κατάλληλη συνθήκη για να περάσεις όμορφες στιγμές σε οικογενειακό επίπεδο που θα σε γεμίσουν ευχάριστα συναισθήματα.

 

Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα μπορούν να κυριαρχήσουν και να λειτουργήσουν απογειωτικά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα του παρελθόντος που θα εντείνουν τα συναισθήματα και θα εξάρουν την ανάγκη για ασφάλεια.

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και επικεντρώνεσαι στο πώς να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι ιδιαίτερη ανάγκη να επικοινωνήσεις μαζί τους. Στόχοι και φιλοδοξίες που έχεις πιθανά να ενδιαφέρουν φίλους και να δείξουν τη στήριξή τους σε σένα. Η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα δεν σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα και δεν αποκλείεται να θέσεις όνειρα που δεν σου είναι εύκολο να πετύχεις. Πρόσεχε γιατί μπορεί να απογοητευτείς. Το βράδυ το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο δημιουργεί την καλύτερη δυνατή συνθήκη για να περάσεις μοναδικά και να διασκεδάσεις με φίλους και πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

 

Σήμερα ευχάριστες στιγμές με φιλικά πρόσωπα και το ταίρι σου θα είναι ευεργετικές για τη σχέση και θα απογειώσουν το κέφι. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα εντείνει το συναίσθημα και θα δημιουργήσει εξαιρετικές προϋποθέσεις για μία καλή συνέχεια.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και σκέφτεσαι τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις καθώς το πρόγραμμά σου είναι βεβαρημένο λόγω των ευθυνών που έχεις επωμιστεί. Η ένταση φέρνει νευρικότητα και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις σε ανώτερους ή πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Απέφυγε το γιατί δεν έχεις τίποτα να κερδίσεις. Η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα μπορεί να δώσει λάθος διαστάσεις σε επαγγελματικό ζήτημα ή να οδηγηθείς σε λάθος κατεύθυνση. Καλό είναι να μην πάρεις αποφάσεις. Το βράδυ το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο εξελίξεις οικονομικής φύσεως που θα σε ικανοποιήσουν.

 

Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξουν κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αποφύγεις. Χαλάρωσε και απόλαυσε τις στιγμές με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία πιθανά να υπάρξει μέσα από τον κοινωνικό ή τον επαγγελματικό περίγυρο που να δίνει την αίσθηση της σταθερότητας.

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το κέφι σου είναι στα ύψη. Βλέπεις την κάθε κατάσταση από την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και θέλεις να χαρείς την κάθε στιγμή της ζωής. Επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος και να περάσει στιγμές διασκέδασης. Η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα μπορεί να σου δώσει λάθος εντύπωση για ζητήματα και να οδηγηθείς στην απογοήτευση και σε άκρως φανατικές συμπεριφορές. Το βράδυ το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να ξεπεράσει τα πάντα και να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς.

 

Σήμερα είναι ιδανική μέρα για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου εντείνοντας τον αισθησιασμό και το πάθος στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία καθώς είσαι άκρως αισιόδοξος και γοητεύει με τον τρόπο το φλερτάρεις.

 

Λέων

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η ένταση είναι μεγάλη, καθώς φοβίες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις κυρίως σε απασχολούν, το βέβαιο είναι ότι η διαίσθησή σου μπορεί να σε οδηγήσει στις καλύτερες δυνατές λύσεις. Η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει την κρίση σου, να εντείνει τον εκνευρισμό και να οδηγηθείς σε λάθος οικονομικές αποφάσεις ή αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Το βράδυ το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να χαλαρώσεις και να περάσεις στιγμές έντονου πάθους και τρυφερότητας με το ταίρι σου.

 

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία, καθώς έντονα ρομαντικές στιγμές μπορούν να απογειώσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που να εντείνει τα πάθη και τον ερωτισμό. 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και προσανατολίζεσαι στο να κρατήσεις ήρεμους τόνους και ισορροπίες στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, καθώς επιδιώκεις να αποφύγεις κόντρες λόγω ανασφαλειών που μπορεί να υπάρχουν. Εξελίξεις σε ότι αφορά συνεργασίες δεν αποκλείονται, αφού φαίνεται να αντιλαμβάνεσαι άμεσα ποιες μπορεί να επιτύχουν. Η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει εξιδανικευμένη εικόνα για πρόσωπα και καταστάσεις σε συνεργασίες και να οδηγηθείς σε λανθασμένες αποφάσεις, καλύτερα να μην βιαστείς. Το βράδυ το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο ομορφαίνει την ατμόσφαιρα και μπορείς να διασκεδάσεις με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου.

 

Σήμερα κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι μπορεί να βοηθήσουν στο να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που εντείνει το συναίσθημα και τον πόθο.

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και πιθανά να ασχοληθείς με αρκετές υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν. Η καθημερινότητα είναι έντονη και οι αγγαρείες μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Πρόσεχε γιατί μπορεί το άγχος πιθανά να εκτονωθεί σε συναδελφικό επίπεδο και να υπάρξουν προβλήματα. Η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα δεν βοηθά στο να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να χειριστείς ζητήματα που μπορεί να προκύψουν και τα λάθη δεν αποκλείονται. Το βράδυ το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο φτιάχνει τη διάθεσή σου και μπορείς να περάσεις υπέροχα με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον.

 

Σήμερα η κατανόηση στις δυσκολίες της καθημερινότητας θα βοηθήσουν στην ηρεμία της σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η προσκλήσεις για έξοδο με πρόσωπα από τον εργασιακό περίγυρο μπορεί να φέρουν νέες γνωριμίες.

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς εντείνοντας τα συναισθήματα και την ανάγκη για να υπάρξει έντονο ερωτικό στοιχείο στη ζωή σου. Το να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας είναι κυρίαρχο, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να βάλεις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στο πρόγραμμά σου. Η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα στην προσωπική σου ζωή που θα οδηγήσουν σε πιθανή απογοήτευση, μην ωραιοποιείς την όποια κατάσταση. Το βράδυ το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να επανακάμψεις γρήγορα και να περάσεις υπέροχα ξεφαντώνοντας με το ταίρι ή με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος.

 

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους.

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα από την οικογένειά σου είναι σημαντική, αφού θέλεις να νιώσεις την ασφάλεια και τη θαλπωρή που μόνο οι οικείοι σου μπορούν να σου δώσουν. Η κυκλοθυμία σου καλό είναι να περιοριστεί, γιατί μπορεί να προκαλέσει ζητήματα. Η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα εντείνει το συναισθηματισμό και την ανάγκη εξιδανίκευσης και αυτό μπορεί να σε ωθήσει σε λάθη και απογοήτευση σε σχέση με την οικογένεια. Το βράδυ το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να απογειώσεις το ερωτικό στοιχείο στην προσωπική σου ζωή δημιουργώντας ανάλογη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο.

 

Σήμερα ο αισθησιασμός μπορεί να εντείνει τα συναισθήματα και να μοιραστείς μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανή που θα παίξει πρωταρχικό ρόλο η ανάγκη για ασφάλεια και το πάθος. 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και επικεντρώνεσαι στο να προωθήσεις εμπορικές συμφωνίες και ζητήματα δημοσίων σχέσεων που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η ανάγκη για επικοινωνία είναι κυρίαρχη και γι’ αυτό στρέφεσαι στο κοντινό σου περιβάλλον για συζήτηση και κοινωνικό σχολιασμό. Η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα πιθανά να μην σου επιτρέπει να δεις τη σωστή διάσταση των πραγμάτων και να σε οδηγήσει στο να εμπιστευτείς λάθος πρόσωπα ή να πάρεις λάθος αποφάσεις που θα σου στοιχίσουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Το βράδυ το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να φέρει ξέγνοιαστες στιγμές με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου που θα σε αποφορτίσουν.

 

Σήμερα η διασκέδαση και η καλή παρέα θα δημιουργήσουν ιδανικό κλίμα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που να είναι άκρως σημαντική στην εξέλιξη της προσωπικής σου ζωής.

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και στρέφεις το ενδιαφέρον στο να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν. Πιθανές ανασφάλειες λόγω του εισοδήματός σου σου δημιουργούν έλλειμμα αυτοπεποίθησής που εκδηλώνεται στην προσωπική σου ζωή. Η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα μπορεί να μην σου επιτρέψει να δεις ξεκάθαρα τις ανάγκες σου και να οδηγηθείς σε περιττές σπατάλες που πιθανά να μετανιώσεις μετά. Το βράδυ το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να λύσεις με ευκολία καθημερινά θέματα αφήνοντας στην άκρη πιθανό άγχος.

 

Σήμερα η καλή σου διάθεση έχει άμεσο αντίκτυπο και στη σχέση σου και ο ερωτισμός απογειώνεται. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει που να σου δώσει την ασφάλεια που ζητάς και να εντείνει το πάθος.

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και δείχνεις με δυναμισμό τις ανάγκες σου, διεκδικώντας από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου την προσοχή. Παίρνεις γρήγορα αποφάσεις σε ότι αφορά συνεργασίες που μπορεί να αποδώσουν πολλά. Η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα δεν σε βοηθά να δεις αντικειμενικά και ξεκάθαρα καταστάσεις και οι εκτιμήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις. Το βράδυ το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο εκτοξεύει το κέφι και τη διάθεση να διασκεδάσεις. Είναι βέβαιο ότι θα διεκδικήσεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου και αν βρεθείς.

 

Σήμερα η διασκέδαση θα εκτοξεύσει τη σχέση σου στα ουράνια, νιώθεις ότι το ταίρι σου σε καλύπτει το μέγιστο δυνατό. Αν είσαι ελεύθερος/η λάμπεις και γοητεύεις του πάντες και αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες.

 

Πηγή: e-zwdia.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ