Ζώδια: Οι προβλέψεις σήμερα 6/7 από την Αλίντα Κανάκη

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

 

ΚΡΙΟΣ

Απόφυγε τις ορθολογιστικές σκέψεις κατά τη διάρκεια της μέρας και μάθε να σέβεσαι τα συναισθήματα των γύρω σου. Αναφορικά με τα συναισθηματικά σου, εάν είσαι μόνη και αναζητάς το άλλο σου μισό, μην απογοητεύεσαι εύκολα από μια γνωριμία, γιατί μπορεί να κρύβεται κάτω από το προσωπείο το άτομο των ονείρων σου. Με την σελήνη να περνά στο ζώδιο της Παρθένου, οι βραδινές ώρες προσφέρονται γενικά για ευχάριστες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα!

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ειδικά σήμερα θα πρέπει να καταπιέσεις το θυμό σου και να προκαλέσεις όσο το δυνατόν λιγότερη δυσαρέσκεια στους γύρω σου, καθώς κάποιοι σε περιμένουν στη γωνία για να εκμεταλλευτούν ένα ολίσθημά σου και να σε εξουδετερώσουν. Εάν καταφέρεις να δαμάσεις τον ταύρο μέσα σου, η μέρα αναμένεται να περάσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με μάλλον θετικά αποτελέσματα. Με τον Ερμή στον 4ο οίκο σου, ευπρόσδεκτα είναι τα ταξίδια, οι εκδρομές, τα πάρτι ή άλλες δραστηριότητες που μπορούν να σε βγάλουν από τη ρουτίνα!

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα θα έχεις μια βάσιμη ένδειξη και την ελπίδα ότι θα πραγματοποιηθούν τα όνειρά σου! Αλλά και σε μικρότερης σημασίας ζητήματα μπορείς να καταγράψεις επιτυχίες. Κατά τα άλλα, μη φορτώνεις πολύ τη μέρα σου, γιατί είναι ιδανική για ξεκούραση. Ασχολήσου με το αγαπημένο σου χόμπι ή έλα σε επαφή με φιλικά πρόσωπα και πέρασε χαλαρά τη μέρα σου. Εάν είσαι δεσμευμένη, καθώς η μέρα έχει μια χροιά ρομαντισμού, φρόντισε να μη παραμελήσεις το ταίρι σου.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι κακό, ειδικά σήμερα, να βάλεις το δικό σου συμφέρoν και τις ανάγκες σου πάνω από τις ανάγκες των άλλων. Κάποιες στιγμές θα πρέπει να λες «όχι», ειδικά εάν πρόκειται να περιφρουρήσεις τα δικά σου συμφέροντα. Εάν θεωρήσεις ότι χρειάζεσαι ξεκούραση και χαλάρωση, αυτό ακριβώς να κάνεις, χωρίς να καταπιεστείς. Άφησε στην άκρη υπολογιστές και κινητά για λίγο, και εάν θέλεις να έχεις κόσμο γύρω σου, επίλεξε τουλάχιστον να βρεθείς με αυτούς που σε χαλαρώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα.

 

 

ΛΕΩΝ

Με τη σελήνη να περνά στο ζώδιο της Παρθένου, θα χρειαστεί να αλλάξεις αρκετές φορές σχέδια κατά τη διάρκεια της μέρας και να συντονίσεις δράσεις! Ίσως να βιώσεις καταστάσεις που απλά θα είναι αδύνατο να τις χειριστείς. Το αποτέλεσμα το πιο πιθανό είναι να αφήσεις μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς δεν θα υπάρξουν ούτε απόλυτα θετικές, αλλά ούτε και απόλυτα αρνητικές επιπτώσεις. Ούτε και το υπόλοιπο της μέρας όμως αναμένεται να σε ικανοποιήσει. Εάν είσαι δεσμευμένη ίσως νιώσεις να πνίγεσαι στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες της οικογένειας ή της σχέσης σου. Εάν είσαι ελεύθερη πρόσεξε μην μιζεριάσεις λόγω έλλειψης συναισθηματικής πληρότητας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα συνιστάται να προσπαθήσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, με κάθε δυνατό μέσο ή τρόπο! Μια εξόρμηση σε μέρη άγνωστα, μια φιλοσοφική συζήτηση, ένα λογοτεχνικό κείμενο είναι μερικά μέσα που θα μπορούσαν να σου δώσουν το ερέθισμα που χρειάζεσαι. Απόφυγε κουραστικές ενέργειες που εξαντλούν τις μυϊκές σου δυνάμεις! Μπορείς επίσης να χαλαρώσεις στη θάλασσα και να απολαύσεις μια υπέροχη καλοκαιρινή μέρα. Εάν αποφασίσεις να κάνεις μια επιδρομή στα καταστήματα, θα πρέπει να είσαι προσεκτική στις δαπάνες.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Την ηρεμία της μέρας εκμεταλλεύσου την για να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα πορεία σου και να σχεδιάσεις τις επόμενες δράσεις σου με την Αφροδίτη να σου χαρίζει ηρεμία. Επίσης, είναι η ιδανική μέρα για την επίλυση ενδεχόμενων προβλημάτων με το ταίρι σου. Εάν έχεις οικογένεια προσπάθησε να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τους απογόνους σου, αναλαμβάνοντας δράσεις μαζί τους και συζητώντας τα μελλοντικά τους σχέδια. Εάν είσαι ερωτευμένη, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να παραμερίσεις μέσα από μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σου όλα εκείνα που σε ενοχλούν στην σχέση σου.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην τρέχεις σήμερα με το παραμικρό να βοηθήσεις άτομα που δεν τα έχεις ξαναδεί στη ζωή σου. Εάν έχεις διάθεση να ασχοληθείς και να επιλύσεις προβλήματα, εστίασε στα προσωπικά σου ή αυτά της οικογένειας και των αγαπημένων σου προσώπων. Εστίασε στη δική σου ευημερία και αυτή των δικών σου ανθρώπων και σκέψου δράσεις που θα μπορούσαν να αυξήσουν το εισόδημά σου. Υπάρχει δε μια μικρή πιθανότητα να έχεις μια ενδιαφέρουσα πρόταση, που παρά το γεγονός ότι θα φαίνεται τολμηρή και με αρκετό ρίσκο, μπορεί να έχει πολύ καλά αποτελέσματα για εσένα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα θα σε εκπλήξει με τη θετική τροπή της! Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να βρεθείς μέσα σε μια ομάδα ευχάριστων ανθρώπων με θετική ενέργεια ή ενδεχομένως να κάνεις μια εξόρμηση σε μια τοποθεσία που θα σε γεμίσει χαρά και έντονα συναισθήματα, ή ακόμη να διασκεδάσεις κάπου που δεν το είχες προγραμματίσει. Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να χαλάσει τη θετική σου διάθεση είναι το ταίρι σου, που δεν θα είναι στα καλύτερά του σήμερα… Με τον Ερμή στον 9ο οίκο σου, στο τέλος της μέρας ίσως δεχθείς μια πρόταση που θα έχει καθαρά δημιουργική διάσταση και που θα σε ενθουσιάσει!

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απόφυγε σήμερα τη βιασύνη, όταν πρόκειται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο η μέρα να αποδειχτεί καταλυτικής σημασίας για την προσωπική σου ζωή. Εάν βρίσκεσαι σε μια μακροχρόνια σχέση που δεν σε εκφράζει πλέον, σήμερα μπορεί να αποφασίσεις να την τερματίσεις. Αντίθετα, εάν είσαι ελεύθερη, σήμερα μπορεί να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Θα πρέπει απλά να είσαι σίγουρη ότι οι κινήσεις σου δεν υπαγορεύονται από τα συναισθήματα της στιγμής, άλλα είναι προϊόν μακροχρόνιας και ώριμης σκέψης.

 

 


Με τον Ερμή να κινείται στον Λέοντα στον 6ο οίκο, είναι μια μέρα που η ονειροπόληση μπορεί να είναι αποδεκτή, μέχρις ενός ορίου τουλάχιστον. Γιατί θα υπάρξει η στιγμή που θα χρειαστεί να συνδράμεις σε κάποιο δικό σου άτομο που αντιμετωπίζει προβλήματα, και εάν είσαι χαμένη στα συννεφάκια σου, δεν θα προσφέρεις ιδιαίτερες υπηρεσίες. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι, να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα σε μια εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησία ή σε κοινά επιχειρηματικά κεφάλαια. Εάν είσαι αδέσμευτη, μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν γνωρίζεις και μη τους δίνεις προσωπικά σου στοιχεία και πληροφορίες!

 

 

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα θα έχεις την έντονη παρόρμηση να τινάξεις κυριολεκτικά τη ζωή σου στον αέρα και να φύγεις σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα! Πριν κάνεις όμως οποιαδήποτε δραστική ενέργεια, σκέψου τις συνέπειες που θα αντιμετωπίσεις μακροπρόθεσμα. Θα ήταν καλύτερα να κάνεις ένα ταξιδάκι ή μια εκδρομή, που να ξεφεύγει λίγο από τα γνωστά και τετριμμένα του χαρακτήρα σου, λίγο πιο εξωτικό ή περιπετειώδες, ώστε να εκτονώσεις την ανάγκη σου για περιπέτεια, διατηρώντας όμως ταυτόχρονα και ένα δίχτυ ασφαλείας. Εάν είσαι ελεύθερη ίσως κάνεις μια γνωριμία μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα σου κινήσει την προσοχή…

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα