Ζώδια: Οι προβλέψεις σήμερα 30/6 από την Αλίντα Κανάκη

Με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα και τον 4ο οίκο, η μεγαλοψυχία, ο ενθουσιασμός,η οργάνωση, το σπίτι, η οικογενειακή ζωή και οι γονείς προέχουν. Σήμερα θα είμαστε πιο ευαίσθητοι αναφορικά με ότι λαμβάνουν χώρα στο σπίτι και την οικογένειά μας, καθώς και για τυχόν επιπλοκές στο πλαίσιο στενών επαφών μας.  Θα πρέπει να πάρουμε τα παράπονα των δικών μας ανθρώπων πιο σοβαρά! Πιθανότατα έχουν σοβαρούς λόγους διαμαρτυρίας! Δεν έχει σημασία πόσο πολύ θέλουμε να βυθιστούμε στην περιπέτεια και τον ρομαντικό ενθουσιασμό, θα πρέπει να θυμόμαστε τις πολλές ευθύνες που φέρουμε!

 

ΚΡΙΟΣ

Είναι δύσκολο να σε ανταγωνιστούν στην ταχύτητα, την επιδεξιότητα ή την εξυπνάδα! Με ευκολία μπορείς να παρακάμψεις εμπόδια και να προχωρήσεις στο δρόμο που χάραξες με το εξάγωνο του Ουρανού να σε ευνοεί. Καλύτερα όμως να κρατήσεις τις απόψεις σου ή τα μελλοντικά σου σχέδια για τον εαυτό σου σήμερα, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείς χωρίς λόγο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο που ενδιαφέροντος, καθώς οι γύρω σου θα απολαμβάνουν τις έξυπνες και πνευματώδεις συζητήσεις μαζί σου με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου. Απόφυγε ωστόσο κάθε περιττή δαπάνη σήμερα, όπως και κάθε καινούριο ξεκίνημα. Δεν είναι από τις μέρες που ευνοούν την επέκταση. Περιορίσου στα γνωστά.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επαγγελματικά σου εξελίσσονται όπως ελπίζεις, απόφυγε όμως πιεστικές κινήσεις και προσπάθησε να μείνεις πιστή στους στόχους σου. Η ανάγκη σου να πολλαπλασιάσεις να κέρδη ή τα εισοδήματά σου είναι απόλυτα κατανοητή, δεν είναι όμως εφικτή υπό τις παρούσες συνθήκες. Προσοχή στις κινήσεις σου!

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αναλαμβάνεις απερίσκεπτα νέες αρμοδιότητες, γιατί είναι απόλυτα βέβαιο ότι δεν θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα. Δώσε το περιθώριο στους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου να βγουν μπροστά και συ ακολούθησε με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Μην το βλέπεις σαν ήττα αλλά σαν μια έξυπνη στρατηγική! Μετά το μεσημέρι εστίασε σε πρακτικά ζητήματα που ζητούν λύσεις.

 

 

ΛΕΩΝ

Μια αναπάντεχη τόνωση του εισοδήματός σου θα προκύψει κατά τη διάρκεια της μέρας και θα έχεις την παρόρμηση να καταφύγεις αμέσως σε καταναλωτικής φύσης αγορές. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να αφήσεις κάποια χρήματα στην άκρη για ώρα ανάγκης! Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα και ένα καλό ξεκίνημα για αποταμίευση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου σήμερα, κυρίως ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την καθημερινότητά σου με τον Ερμή από τον Καρκίνο στον 11ο οίκο. Αποβάλεις κάθε τι που σε φορτίζει αρνητικά! Τις απογευματινές ή βραδινές ώρες θα βρίσκεσαι σε δίλημμα, μιας και άλλα θα σου υπαγορεύει η λογική και άλλα θα σε ωθεί το συναίσθημα να κάνεις.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Μια ανησυχία υπάρχει στον αέρα σήμερα και δεν μπορείς να προσδιορίσεις την αιτία. Μετά το μεσημέρι θα σου δοθούν οι απαντήσεις που αναζητάς. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να εστιάσεις στα μικρά και ασήμαντα και να χάσεις τη συνολική εικόνα. Στα συναισθηματικά σου, επικοινωνιακά είσαι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο σήμερα και η ευφράδεια σου μπορεί να σου ανοίξει πολλές πόρτες! Εκμεταλλεύσου το!

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φρόντισε να διατηρείς καλό επίπεδο επαφών με άτομα που είναι σημαντικά για το επαγγελματικό σου μέλλον, ακόμη και αν δεν συμμερίζεσαι απόλυτα τις απόψεις τους με τον Ερμή από τον Καρκίνο στον 9ο οίκο. Κάποιες εντάσεις ή μικρά προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν με τους συνεργάτες ή συναδέλφους, σήμερα μπορούν και πρέπει να επιλυθούν. Προσοχή όμως όταν συναλλάσσεσαι με ανέντιμα άτομα!

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λάθη ή παραλήψεις σου μπορεί να βγουν στην επιφάνεια σήμερα και να σε αναστατώσουν! Διατήρησε χαμηλούς τόνους, απόβαλε το αλαζονικό σου ύφος και επικέντρωσε την προσοχή σου στον έλεγχο των συνεπειών, για να μην ξεφύγει η κατάσταση τελείως από τον έλεγχό σου. Το απόγευμα επανέρχεται ωστόσο η ηρεμία και μπορείς να απολαύσεις κάποιες χαλαρές στιγμές με φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάτι θα σε αναστατώσει σήμερα και θα σου χαλάσει την ηρεμία. Ίσως να πρόκειται για μια παρεξήγηση με φιλικό πρόσωπο, ενδεχομένως να υπάρχουν θέματα ζηλοτυπίας με το ταίρι σου, ακόμη και κάποια απρόσμενα οικονομικά προβλήματα. Η μέρα σου θα είναι παράλληλα εξαιρετικά φορτωμένη από ευθύνες και υποχρεώσεις. Διατήρησε την καλή σου ψυχολογία, όσο μπορείς και αφοσιώσου στη δουλειά.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τη μια θα γίνεις αποδέκτης ευνοϊκών σχολίων και συγχαρητηρίων σήμερα, από την άλλη όμως δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις πικρόχολα σχόλια από φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα, με τη θέση του Άρη στο ωροσκόπιό σου. Κάποιες νέες επαφές σε μια κοινωνική συνεύρεση θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες για το άμεσο μέλλον. Μην απορρίπτεις αβασάνιστα προσκλήσεις, καθώς μπορεί να κλωτσήσεις ευκαιρίες!

 

 

ΙΧΘΕΙΣ

Ενδεχομένως να πρέπει να κάνεις κάποιες επαφές με ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο σήμερα. Φρόντισε να είσαι μετρημένη και προσγειωμένη, γιατί από τη στάση σου εξαρτώνται πολλά. Στα συναισθηματικά σου, εάν βλέπεις ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τις απόψεις του συντρόφου σου πάνω σε ένα ζήτημα, καιρός είναι να σταματήσεις την προσπάθεια και να συμβιβαστείς με το δεδομένο αυτό.

 

 

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα