Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 1/6/2019 από την Αλίντα Κανάκη

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ

Επανεξέτασε θέματα εργασιακά από το παρελθόν με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία. Μη χάσεις την ευκαιρία να εκδηλώσεις την αγάπη σου στο σύντροφο της ζωής σου. Οι πλανήτες φέρνουν στην επιφάνεια οικογενειακά προβλήματα και ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Προσπάθησε να τα χειριστείς με διπλωματία. Προσοχή στα οικονομικά σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Νομικά και φορολογικά θέματα σε προβληματίζουν με την Σελήνη στο ζώδιό σου. Πρόσεχε μην κάνεις λάθη από κεκτημένη ταχύτητα στον εργασιακό σου χώρο. Από αισθηματικής πλευράς τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά σου. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πιθανόν να αυξηθούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός σε κατακλύζει σήμερα! Δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις ένα καινούριο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Μην ξοδεύεις ωστόσο χωρίς σκέψη χρήματα και κινήσου ρεαλιστικά, αν θέλεις να καταφέρεις αυτά που ονειρεύεσαι. Χρειάζεται υπομονή, επιμονή και πολλή δουλειά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα έχεις την τάση να κάνεις ξεκαθαρίσματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Νιώθεις κουρασμένη από τα συνεχή προβλήματα. Μην κάνεις όμως αυτοκαταστροφικές κινήσεις! Με υπομονή και θετική στάση μπορείς να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία, είτε αυτή αφορά στον επαγγελματικό τομέα, είτε στην προσωπική σου ζωή!

 

 

ΛΕΩΝ

Εάν είσαι μόνη θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνεις ένα καινούριο ερωτικό ξεκίνημα, όμως στο τέλος ίσως να προτιμήσεις να έχεις την ελευθερία σου, να κινείσαι όπως θέλεις με τη θέση του Ερμή στον 11ο οίκο σου. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σου θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείς με προσοχή.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι οικογενειακές υποχρεώσεις σας έχουν επιβαρύνει αρκετά. Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να σκέπτεστε με καχυποψία, αλλά μπορεί κάποια πράγματα να ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας σας. Η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη υποχρεώσεις και ένα κλίμα απαισιοδοξίας. Κάποιες καθυστερήσεις οικονομικών συναλλαγών θα σας πιέσουν.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Κινήσου με δυναμισμό κατά τη σημερινή μέρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι απρόσεκτη. Οι μέρες είναι απατηλές και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα και μην αφήσεις κάποιον να σε εξαπατήσει σήμερα! Το πιθανότερο είναι να απογοητευθείς και να πικραθείς από το ενδεχόμενο αυτό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τύχη σου χαμογελάει και σου ανοίγει νέους δρόμους με την Σελήνη στον Ταύρο. Δεν μένει παρά να αποβάλλεις τις φοβίες σου και να κάνεις τις σωστές επιλογές! Επικοινώνησε με φίλους και ξεκαθάρισε διαφωνίες που δημιουργούν σκιές στις σχέσεις σου. Βρίσκεσαι σε μια κρίσιμη καμπή αισθηματικά και επαγγελματικά και δεν χρειάζεσαι άλλα προβλήματα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ατμόσφαιρα έχει γίνει λίγο βαριά στον αισθηματικό τομέα και η ευθύνη μάλλον είναι δική σου. Οι εντάσεις, τα πάθη και οι ζήλιες δεν οδηγούν πουθενά. Πολλά από όσα φαντάζεσαι ότι εμποδίζουν την εξέλιξη της σχέσης σου είναι περισσότερο στο μυαλό σου. Κάνε μια προσπάθεια να κατανοήσεις τις απόψεις του συντρόφου σου, ώστε να επέλθει ηρεμία και ισορροπία.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα αισθηματικά θέματα θα απασχολήσουν πολλές από εσάς. Πολλές ευθύνες και κάποια εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα θα απαιτήσουν την προσοχή σου. Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα σου ενδιαφέρουσα. Ξεκαθάρισε εκκρεμείς υποθέσεις από το παρελθόν, σε επαγγελματικό ή αισθηματικό τομέα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρεμβολή κάποιου τρίτου προσώπου στα προσωπικά σου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα με τον Ήλιο στον 5ο οίκο σου. Θα ήταν επιζήμιο να διαπληκτιστείς χωρίς σοβαρό λόγο! Για σένα που είσαι single οι πλανητικές συνθήκες σήμερα είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείς από το ενδιαφέρον κάποιου για σένα.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Ευχάριστα γεγονότα όσον αφορά στην κοινωνική και επαγγελματική σου ζωή, θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση. Το μέλλον διαγράφεται φωτεινό! Το πλανητικό σύστημα θα φέρει ξεκαθαρίσματα, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα και ένας αέρας αισιοδοξίας σε ανακουφίζει.

 

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα